Mi az InMode hardverplatform?

Az InMode hardverplatformok technológiai fejlődése több, mint két évtizeddel ezelőtt kezdődött meg a vezető orvosok és tudósok által feltalált modern eszközök létrehozásával. A hardverkonfigurációkat úgy tervezték, hogy mind a beteg, mind a kezelő számára elégedettséget nyújtsanak.

Az InMode-nak köszönhetően már minden nem műtéti műveletet elvégezhető valamelyik eszközével. Az új hardverkonfigurációk 5 platformot tartalmaznak, különféle kezelőfejekkel. Mindegyiknek van egy speciális felhasználási területe – a lézeres szőreltávolítástól az IPL arcfiatalításig, a cellulit kezelésen át, a rádiófrekvencia által támogatott zsírleszívásig –  BodyTite, FaceTite, NeckTite.

Az InMode orvosi eljárásokra összpontosító innovációi egyre jobban fokozzák a szakemberek elégedettségét az elért eredményekkel kapcsolatban. A platformok technológiailag folyamatosan fejlődnek, hogy mindig a legfrissebb újításokat tegyék elérhetővé. A minimál-invazív eszközök és konfigurációik iránti növekvő kereslettel az InMode fejleszti a legmodernebb, leghatékonyabb, minimál-invazív és nem-invazív platformokat. A cél lépést tartani az orvosok és a betegek igényeivel. A márka már többször kiérdemelt leginnovatívabb eszközöknek járó díjat. Ezen eszközök célja a különféle testrészek alakítása és kontúrozása. A technológiákat klinikailag tesztelték, és bebizonyították, hogy csökkentik a kezelési és gyógyulási időket, valódi, tökéletes eredményeket hozva.

Az Inmode hardverplatformok kiváló megoldást jelentenek minden induló vállalkozás számára, mivel egy eszközzel sok különböző eljárást kínálhatnak. Például, arckezelési, lézeres szőreltávolítási, testformáló és cellulit simító eljárásokat. Mindezt egy platformon.

Official website
апаратни-платформи-inmode-aparat-platformi

MI az EVOLVE?

Az Evolve olyan innovatív, emberi munkát nem igénylő berendezés, amely maximalizálja a páciens kezelési eredményét, és a rendelkezésre álló esztétikai kezelések legmagasabb színvonalát nyújtja. Ez az all-in-one platform számos technológiát nyújt egy rendszeren a bőr átalakításához, a zsírszövet megdolgozásához és az izmok tonizálásához.

MI A RE-MODELLEZÉS?

A Merriam-Webster szótár szerint a re-modellezés meghatározása a szerkezet megváltoztatása; az élő szövet szerkezeti átszervezése, megváltoztatása vagy megújulása érdekében.

FŐBB ELŐNYÖK:

Az Evolve emberi munkát nem igénylő berendezés, amely egyetlen platformon átalakítja a bőrt, megcélozza a zsírszövetet és tonizálja az izmokat.
Kezelje a test több területét egyszerre, és egyénileg legyen Önnél elérhető számos testreszabható esztétikai kezelés.
Az Evolve programozható platformja lehetővé teszi, hogy praxisában maximalizálja az orvos és a klinikus idejének hatékony kihasználását.

Applikátor

TITE ON EVOLVE

Olvass tovább...

TRIM ON EVOLVE

Olvass tovább...

TONE ON EVOLVE

Olvass tovább...

MI az EVOKE?

Az Evoke forradalmian új, nem-invazív, kezelőszemélyt nem igényló eszköz. Tekintve, hogy az iparág első és máig egyetlen valóban emberi munkát nem igénylő arcfiatalító platformja, az Evoke lehetővé teszi az Ön praxisában, hogy a betegek a leginnovatívabb, nem-sebészeti eljárást megkaphassák arcfiatalítási igényeik kielégítésére.

MI A RE-MODELLEZÉS?

A Merriam-Webster szótár szerint a re-modellezés meghatározása a szerkezet megváltoztatása; az élő szövet szerkezeti átszervezése, megváltoztatása vagy megújulása érdekében.

FŐBB ELŐNYÖK:

Az Evoke emberi munka nélküli platformja bizonyított bipoláris rádiófrekvenciás energiát használ az arc- és a szubmental szövetek átalakításához, hogy pontosabban definiált arcot kapjunk.
Adjon Ön is különféle, egyénre szabható arc-esztétikai kezeléseket egy eszközzel.
Az Evoke programozhatósága hetővé teszi, hogy praxisa maximalizálja az orvos és a személyzet idejének hatékony kihasználását.

Applikátor

Evoke Face

Olvass tovább...

Evoke Chin

Olvass tovább...

Melyek a Contoura hardverplatform előnyei?

Ha testkezelésekre összpontosító vállalkozása van, a Contura ideális eszköz vendégei számára, illetve a kezelések kiterjesztésére, szokszínűsítésére.

 • A Contoura innovatív hardverplatform-technológiája biztosítja az ügyfelek biztonságos kezelését.
 • Más testkezelésekkel ellentétben a Contoura esetén nem kell fogyóeszköz költséggel számolnia.
 • A rádiófrekvencia használata lehetővé teszi a cellulit csökkentését és a bőr egész testen történő feszesítését egy eszközzel.

Mi a Contoura hardverplatform?

A Contoura hardverplatform többféle testkezelést kombinál egy gépen. A készüléken cserélhetők a legjobb Inmode kezelőfejek, például a BodyFX, a Forma és a Fractora. A BodyFX kezelőfej szabályozott bipoláris rádiófrekvenciával működik, nagyon mélyen melegíti és elindítja a piroptózis folyamatát – a zsírsejtek olvadását és cseppfolyósítását. Az eredmény: kevesebb zsír a kezelt területen.
A Forma applikátor bipoláris frekvenciával visszaemeli, tonizálja az arc és a test bőrfelületeit. Ez az eljárás ideális azoknak a betegeknek, akiknek bőre rendkívül laza, megereszkedett.
A Fractora applikátor frakcionált rádiófrekvenciát használ, amely a bőr kollagénjének remodellezésére szolgál, a ráncok és a finom vonalak kiegyenesítésére. A bőr feszesebbé és feszesebbé válik. Az arc fiatalosabb lesz. Az applikátor felhelyezhető a platformra, hogy megújítsa a külső nemi szerveket, emelett világosítsa ezen területek színhatását – Form V.
A Contoura hardverplatform alkalmas tehát testkontúrozásra, cellulitkezelésre. Nem-sebészeti zsírleszívási lehetőségeket kínál, nagy teljesítményű rádiófrekvenciás energia felhasználásával a bőr alatti zsírok felmelegítésére és megolvasztására. Az eljárás nem-invazív, és nem nincs felépülési idő, feszesíti és fiatalítja a bőrt. Tökéletes a has, a derék és a csípő számára.
A kontúrplatformos kezelések lehetővé teszik a betegek számára, hogy erősebb és simább bőrt érjenek el hosszú gyógyulási periódus nélkül és invazív testműveletekkel járó fájdalom nélkül.

Applikátor

Mi a Triton?

A Triton a világ első diódalézeres szőrtelenítő platformja, amely több hullámhosszt kombinál. A platformot a nem kívánt szőr hatékony és gyors eltávolítására tervezték minden bőrtípusra és hajra – világostól a sötétig.

Melyek a Triton platform fő előnyei?

A Triton egy olyan eszköz, amely több hullámhosszt kombinálva eltávolítja az összes szőrszálat, függetlenül attól, hogy a növekedési ciklus melyik szakaszában vannak. Ez azt jelenti, hogy a mély szőrszálakat, az új tüszőket egyszerre lehet kezelni. Ez lehetővé teszi a betegek számára, hogy kevesebb eljárás után nagyobb eredményeket érjenek el.
A platform három különféle lézerhullámhossz (810 nm (diode), 755 nm, 1064 nm), egyedi változatát kínálja, hogy növelje a klinikák azon képességét, hogy pácienseiket egyedülálló, személyre szabott módon kezelhessék. Ez biztosítja, hogy e lézeres szőreltávolító platform biztonságos, hatékony. Az eszköz egyesíti az energiát, a sebességet és az eredményességet.

Rendkívül rugalmas platform

A platform fontos előnye, hogy a lézeres szőreltávolító – a DiolazeXL-n kívül – más kezelőfej is rácsatolható. Ezen felül például testzsír-csökkentő kezelőfej, a BodyFX-et. Kiegészítheti a kezelést arckfiatalítással, ránctalanítással, aknés hegek és pigmentfoltok eltávolításával. Az egyik legkeresettebb Inmode kezelőfej, a Fractora is kompatibilis a Triton platformmal. Ennek profilja a frakcionált rádiófrekvencia, amely a kollagén teljes átalakítását hajtja végre a bőrben. Az eredmény simább, selymesebb és ragyogóbb bőr. A platform kompatibilis az új Inmode applikátorral – a Vasculaze-zel is. Alkalmas a lábakon látható kapillárisok sikeres eltávolítására.
A Triton rendkívül jól variálható platform. Alkalmas esztétikai központokba, amelyek most indulnak, és arc- és testkezelések széles skáláját akarják kínálni ügyfeleiknek.

Applikátor

DiolazeXL-aplikator-triton-inmode

Diolaze XL

Olvass tovább...
BodyMini-FX-aplikator-triton-inmode

Mini fx / Body fx

Olvass tovább...

Miért szenzációs az Optimas hardverplatform?

Az Optimas hardverplatformja révén optimalizálja eredményeit ügyfelei számára. Kezelőfejek széles skáláját tartalmazza, melyekkel egy berendezésen belül számos arc- és testkezelést sikeresen nyújthat.
Az Optimas segítségével növeli a klinika termelékenységét, a bevételt és magasabb betegelégedettséget érhet el. A platform olyan technológiákat tartalmaz, amelyek szélesítik az eljárások körét.

Arc- és kisebb testkezelések Optimas hardverplatformmal

Az InMode Optimas hardverplatformja a legkorszerűbb, nem-invazív technológiát kínálja a legkeresettebb arckezelésekhez és a kicsi, nehezen elérhető testrészekhez. Az Optimas kozmetikai eljárások teljes arzenálját kínálja a ráncok és a finom vonalak, az arcfiatalítás és a test kis részeinek sikeres kezelésére, a kollagén átalakítására, a foltokra és a pattanásokra, a nem kívánt szőrzet eltávolítására, a bőr öregedésére, a túlzott mértékű napsugárzásra és fiatalító eljárásokra.

Az Optimas kezelőfejek alkalmazása

Az Optimas hardverplatform a Diolaze XL applikátor lézersugaraival hatékonyan és gyorsan eltávolíthatók a szőrszálak.
Felhelyezhető továbbá olyan kezelőfej, amely csökkenti a bőr alatti zsírréteg vastagságát, feszesíti a bőrt az arcon és a test kisebb részein, például toka, kezek, térd.
A platform kompatibilis a leghíresebb Inmode applikátorokkal – Fractora és Forma kezelőfejek.
A Fractora frakcionált RF energiájával a teljes bőrállapot javítást . Az eredmény fiatalabb, simább és feszesebb bőr.
A Forma applikátor oly módon feszesíti a bőrt, melyet az ügyfelek imádnak: ellenőrzött RF energián keresztül, amely mélyebb rétegekben melegíti fel és indukálja a kollagén és elasztin szintézist.
Az Optimas kompatibilis a Lumecca IPL kezelőfejjel, mely ideális a pigmentáció és a bőr tökéletlenségeinek eltávolítására.
A legújabb arcmegújító és cellulitkezelő kezelőfej, a Morpheus8, szintén kompatibilis az Optimas-szal. Sikeresen kezeli a ráncokat, finom vonalakat, akné foltjait, hegeit, a friss striah vonalakat és a cellulitot.

Az Optimas platform a gyakorlat sikeréhez.

Applikátor

BodyMini-FX-aplicator-optimas-inmode

Mini fx / Body fx

Olvass tovább...

Miért pont a Votiva platformba fektessen?

A Votiva platform vaginális megújulást, hüvelyi szenzitivitás helyreállítást végző berendezés. Ez egy új, és egyre inkább igényelt eljárás világszerte, ezért bárki számára, aki vaginális fiatalító üzletet kíván létrehozni, annak hosszútávon ez a berendezés a helyes döntés.

 • Vegye ki részét a nők egészségére irányuló beavatkozások egyre növekvő piacából
 • A hüvelyi fiatalítás legjobb megoldása.
 • Vonzzon be szélesebb páciensbázist, amely korábban nem férhetett hozzá fájdalommentes és teljesen biztonságos intim problémamegoldáshoz.

Mi a VOTIVA?

A Votiva egy új, nem műtéti eljárás, amely RF (rádiófrekvencia) energiát használ fel a nők hüvelyi változásainak, diszkomfortos tüneteinek kezelésére. A Votiva egy olyan orvostechnikai eszköz, amely szabályozott bipoláris rádiófrekvenciás energiát szállít a hüvely bőrszövetéhez, hogy a sejtek több kollagént termeljenek, helyreállítva a bőr textúráját, komplexitását, valamint javítva a hüvelyi érzést. A hüvelyi érzékenység és helyes anatómia elvesztése a szülés vagy öregedés mellékhatása lehet. Az idő múlásával a hüvelyfal és a hüvelycsatorna (Introitus) bejárata, amelyek kollagénszálakat tartalmaznak, ellazulnak és elveszítik rugalmasságukat. Az RF energia mélyen behatol a szövetbe, és annak átalakulását eredményezi, ezáltal helyreállítva a rugalmasságot és a helyes anatómiát.

Mire használják a platformot?

A Votiva azoknak a nőknek szól, akiknek vaginális problémái alakultak ki a szülés során, vagy a hüvelyi öregedés mértéke előrehaladott. Ide tartoznak a szülés utáni nők, a menopauzás nők, valamint azok, akik javítani akarják szexuális élményeiket. A készülékkel végzett eljárást azok a nők kedvelik, akik hüvelyi kozmetikai javítást keresnek, és egészségükben magabiztosabban akarják érezni magukat.
A platform többféle applikátorral működik. Mind belső hüvelyi megújulást, mind a külső nemi szövetek fehérítését és megújítását elvégzik. A Votiva a legújabb technológiát kínálja a szexuális rendellenességek kezelésében vagy a Kegel gyakorlatok kiegészítéseként tehet kiváló szolgálatot.

Applikátor

BodyMini-FX-aplikator-votiva-inmode

Mini fx / Body fx

Olvass tovább...

Gyakran Ismételt Kérdések

HOGYAN ÉS MENNYI IDŐ ALATT TÉRÜL MEG A BEFEKETETÉS?

Tapasztalataink szerint az esztétikai eszközökkel történő beruházás megtérülése gyors, csupán három dolgot igényel:
- Pontos üzleti terv. Biztosítunk egy működő üzleti tervet, amely a beruházás megtérülésétől 6-18 hónapig terjed az Ön üzletének fejlettségi szintjétől függően. Üzleti tervünk valós, meglévő ügyfeleink tapasztalatain és gyakorlatán alapul.
- Jó marketing stratégia. Bizonyított marketingstratégiát nyújtunk az eszköz hirdetésére és pozicionálására az ország különböző városaiban. Stratégiánk a magyarországi ügyfelekkel kapcsolatos hosszútávú tapasztalatainkon alapul.
- Professzionális betanítás a készülékek használatára. Tanúsított képzést biztosítunk az eszközözök használatához, valamint továbbképzéseket szervezünk. A képzés magában foglalja a terapeuta és a vendég közötti tanácsadás végrehajtásának technikáit is.

VAN RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG?

Lehetőséget kínálunk a berendezéseink 1 illetve 2 éves periódusra történő megvásárlására. A részletfizetés egyedi kalkulációval jön létre, rugalmas, mely az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazodik. A berendezés vételára az alábbi extrákat tartalmazza: marketing tanácsadás, berendezés használatának oktatása, üzletfejlesztési konzultáció. A rendszert úgy találtuk ki, hogy lehetővé tegye az Ön vállalkozása gyors növekedését, ugyanakkor megfelelő és stabil alapot szolgáltasson akár a többi berendezésünk megvásárlásához is.

MILYEN JÓTÁLLÁS ÉS SZERVíZ JÁR A BERENDZÉSEKHEZ?

1 éves gyártói múszaki garancia jár mindegy berendezésünkhöz, és a garancia lejártát követően is támaszkodhat megbízható szervízünkre. Magyarországon egyedülállóak vagyunk abban, hogy tartalékberendezéssel rendelkezünk, melyet rendelkezésre bocsátunk az esetleges javítási időszak idejére.

BIZTOSíTANAK BETANÍTÁST A BERENDEZÉS SZAKSZERŰ HASZNÁLATÁRA?

Igen. Magasan kvalifikált trénerünk minden berendezés szakszerű használatát leoktatja Önnek, melyről oklevelet állítunk ki. További információkra va szüksége az oktatási programunkról? Látogasson el ITT.

Több információra van szüksége?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.

 • Cím

  1118 Budapest, Dayka ter 3/a

  Nyitvatartási idő:
  Hétfőtől péntekig
  9:00 - 18:00

  Fogyóeszközök rendelése: +36 70 362 1165

 • Telefon

  +36 70 362 1165

 • Email

  info@beautymed.hu