Mi az az InMode?

Az InMode hardverplatformok technológiai fejlődése több, mint két évtizeddel ezelőtt kezdődött meg a vezető orvosok és tudósok által feltalált modern eszközök létrehozásával. A hardverkonfigurációkat úgy tervezték, hogy mind a beteg, mind a kezelő számára elégedettséget nyújtsanak.

Az InMode-nak köszönhetően már minden nem műtéti műveletet elvégezhető valamelyik eszközével. Az új hardverkonfigurációk 5 platformot tartalmaznak, különféle kezelőfejekkel. Mindegyiknek van egy speciális felhasználási területe – a lézeres szőreltávolítástól az IPL arcfiatalításig, a cellulit kezelésen át, a rádiófrekvencia által támogatott zsírleszívásig.

Az eszköz orvosi eljárásokra összpontosító újításai egyre jobban fokozzák a szakemberek elégedettségét az elért eredményekkel kapcsolatban. A platformok technológiailag folyamatosan fejlődnek, hogy mindig a legfrissebb újításokat tegyék elérhetővé.

A minimál-invazív eszközök és konfigurációik iránti növekvő kereslettel a cég fejleszti a legmodernebb, leghatékonyabb, minimál-invazív és nem-invazív platformokat. A cél lépést tartani az orvosok és a betegek igényeivel. A márka már többször kiérdemelt leginnovatívabb eszközöknek járó díjat. Ezen eszközök célja a különféle testrészek alakítása és kontúrozása. A technológiákat klinikailag tesztelték, és bebizonyították, hogy csökkentik a kezelési és gyógyulási időket, valódi, tökéletes eredményeket hozva.

A gépek kiváló megoldást jelentenek minden induló vállalkozás számára, mivel egy eszközzel sok különböző eljárást kínálhatnak. Például, arckezelési, lézeres szőreltávolítási, testformáló és cellulit simító eljárásokat. Mindezt egy platform keretein belül.

Official website
апаратни-платформи-inmode-aparat-platformi

Mi az Evolve?

Az Evolve az InMode legújabb technológiája, amely kihangosító bőrfeszesítő, zsírolvadó és izomtónusító gépként szolgál! Ez a csúcstechnológia három különböző technikát alkalmaz a legjobb eredmények elérése érdekében: Tite – bőr átalakítása Trim – Test és cellulit kezelés Tónus – izomtónus kezelés E három technika dinamikus erejével az Evolve egyszerre képes kezelni a test több területét, és különféle testreszabható esztétikai kezeléseket nyújt.


Feszesítés

Az Evolve Tite rádiófrekvenciát használ a bőr átalakításához és általános megjelenésének javításához. Nyolc kihangosító applikátor használható, amelyek egyenletes és térfogatos hevítést juttatnak el a bőrre és a bőr alatti rétegre. A tite a laza bőr területeinek meghúzására szolgál, például a hason vagy a karokon.

Trimmelés

Az Evolve Trim hat kihangosító applikátort használ, amelyek a rádiófrekvenciára támaszkodnak. A legnagyobb eredmények elérése érdekében ez a technológia egyenletes termikus hatást eredményez a bőr alatti zsír legmélyebb rétegeiben.

Tonizálás


Az Evolve Tone elektromágneses energiát használ az izomösszehúzódások stimulálására. Ez a technológia négy kihangosító applikátort használ az adott izomcsoportok megcélzásához, miközben növeli az izomerőt és finomítja az izom megjelenését.


Kezelhető területek: Fenék • Has

 

MI A RE-MODELLEZÉS?

A Merriam-Webster szótár szerint a re-modellezés meghatározása a szerkezet megváltoztatása; az élő szövet szerkezeti átszervezése, megváltoztatása vagy megújulása érdekében.

MIK AZ EVOLVE FŐBB ELŐNYEI:

Az eszköz emberi beavatkozást nem igénylő berendezés, amely egyetlen platformon átalakítja a bőrt, megcélozza a zsírszövetet és tonizálja az izmokat.
Kezelje a test több területét egyszerre, és egyénileg legyen Önnél is elérhető számos testreszabható esztétikai kezelés.
A gép programozható platformja lehetővé teszi, hogy praxisában maximalizálja az orvos és a klinikus idejének hatékony kihasználását.

Applikátor

TITE ON EVOLVE

Olvass tovább...

TRIM ON EVOLVE

Olvass tovább...

TONE ON EVOLVE

Olvass tovább...

MI az EVOKE?

Az Evoke forradalmian új, nem-invazív, kezelőszemélyt nem igényló eszköz. Tekintve, hogy az iparág első és máig egyetlen valóban emberi munkát nem igénylő arcfiatalító platformja, az eszköz lehetővé teszi az Ön praxisában, hogy a betegek a leginnovatívabb, nem-sebészeti eljárást megkaphassák arcfiatalítási igényeik kielégítésére.

MI A RE-MODELLEZÉS?

A Merriam-Webster szótár szerint a re-modellezés meghatározása a szerkezet megváltoztatása; az élő szövet szerkezeti átszervezése, megváltoztatása vagy megújulása érdekében.

FŐBB ELŐNYÖK:

Az Evoke emberi munka nélküli platformja bizonyított bipoláris rádiófrekvenciás energiát használ az arc- és a szubmental szövetek átalakításához, hogy pontosabban definiált arcot kapjunk.
Adjon Ön is különféle, egyénre szabható arc-esztétikai kezeléseket egy eszközzel.
A platform programozhatósága hetővé teszi, hogy praxisa maximalizálja az orvos és a személyzet idejének hatékony kihasználását.

Hogyan működik?


Az Evoke bipoláris rádiófrekvenciás és mesterséges intelligencia technológiát használ. Az Evoke arcfeszesítő rendszer hőmérséklet-érzékelői másodpercenként ezer alkalommal mérik a bőr hőmérsékletét annak biztosítása érdekében, hogy az eljárás biztonságos és hatékony legyen.


Fájdalmas a kezelés?


Nem. Az Evoke arcfeszesítő eljárás során számíthat a meleg arcra hasonló melegedésre. Először a bőrt alkohollal tisztítják, és ultrahangos gélt alkalmaznak a bőrön. A kezelést olyan fejhallgatóval végezzük, amely a bipoláris rádiófrekvenciás elektródákat tartalmazza. Az Evoke egy nem invazív arcfeszesítő eljárás, amelynek befejezése 30-60 percet vesz igénybe, és nem igényel leállást.

Mitől más a kezelés?


Az Evoke alternatívái gyorsan felmelegítik a szövetet, és nincs valós idejű hőmérséklet-szabályozás, ami komplikációkat kockáztat, például a bőr megégését vagy invazív eljárásokat igényel. Az Evoke AI technológia lehetővé teszi az arc és a nyak fokozatos, pontos és kiterjesztett kezelését a terápiás célhőmérséklet tartományban. Ez invazív eljárás igénye nélkül történik. A térfogat eltolódása a középfelületről az alsó arcra gyakran problémás, mivel öregszünk, ami jowlinghoz vezet, ami az alsó arc felesleges térfogatának eredményét mutatja.

Az alsó felületen lévő bőrbetöltő anyag akár kontraproduktív is lehet, lényegében megpróbálja kijavítani azt a problémát, amelyet a felesleges térfogat okoz az alsó felületen azáltal, hogy nagyobb mennyiséget (töltőanyagot) tesz az alsó arcba.

Applikátor

Melyek a Contoura hardverplatform előnyei?

Ha testkezelésekre összpontosító vállalkozása van, a Contoura ideális eszköz vendégei számára, illetve a kezelések kiterjesztésére, szokszínűsítésére.

 • A Contoura innovatív hardverplatform-technológiája biztosítja az ügyfelek biztonságos kezelését.
 • Más testkezelésekkel ellentétben a Contoura esetén nem kell fogyóeszköz költséggel számolnia.
 • A rádiófrekvencia használata lehetővé teszi a cellulit csökkentését és a bőr egész testen történő feszesítését egy eszközzel.

Mi a Contoura hardverplatform?

A Contoura hardverplatform többféle testkezelést kombinál egy gépen. A készüléken cserélhetők a legjobb Inmode kezelőfejek, például a BodyFX, a Forma és a Fractora. A BodyFX kezelőfej szabályozott bipoláris rádiófrekvenciával működik, nagyon mélyen melegíti és elindítja a piroptózis folyamatát – a zsírsejtek olvadását és cseppfolyósítását. Az eredmény: kevesebb zsír a kezelt területen.
A Forma applikátor bipoláris frekvenciával visszaemeli, tonizálja az arc és a test bőrfelületeit. Ez az eljárás ideális azoknak a betegeknek, akiknek bőre rendkívül laza, megereszkedett.

Az eszköz működése:

A Fractora applikátor frakcionált rádiófrekvenciát használ, amely a bőr kollagénjének remodellezésére szolgál, a ráncok és a finom vonalak kiegyenesítésére. A bőr feszesebbé és feszesebbé válik. Az arc fiatalosabb lesz. Az applikátor felhelyezhető a platformra, hogy megújítsa a külső nemi szerveket, emelett világosítsa ezen területek színhatását – Form V.

Összegezve, mire is alkalmas?

A Contoura hardverplatform alkalmas tehát testkontúrozásra, cellulitkezelésre. Nem-sebészeti zsírleszívási lehetőségeket kínál, nagy teljesítményű rádiófrekvenciás energia felhasználásával a bőr alatti zsírok felmelegítésére és megolvasztására. Az eljárás nem-invazív, és nem nincs felépülési idő, feszesíti és fiatalítja a bőrt. Tökéletes a has, a derék és a csípő számára.
A kontúrplatformos kezelések lehetővé teszik a betegek számára, hogy erősebb és simább bőrt érjenek el hosszú gyógyulási periódus nélkül és invazív testműveletekkel járó fájdalom nélkül.

Applikátor

Mi a Triton?

A Triton a világ első diódalézeres szőrtelenítő platformja, amely több hullámhosszt kombinál. A platformot a nem kívánt szőr hatékony és gyors eltávolítására tervezték minden bőrtípusra és hajra – világostól a sötétig.

Melyek a Triton platform fő előnyei?

A Triton egy olyan eszköz, amely több hullámhosszt kombinálva eltávolítja az összes szőrszálat, függetlenül attól, hogy a növekedési ciklus melyik szakaszában vannak. Ez azt jelenti, hogy a mély szőrszálakat, az új tüszőket egyszerre lehet kezelni. Ez lehetővé teszi a betegek számára, hogy kevesebb eljárás után nagyobb eredményeket érjenek el.
A platform három különféle lézerhullámhossz (810 nm (diode), 755 nm, 1064 nm), egyedi változatát kínálja, hogy növelje a klinikák azon képességét, hogy pácienseiket egyedülálló, személyre szabott módon kezelhessék. Ez biztosítja, hogy e lézeres szőreltávolító platform biztonságos, hatékony. Az eszköz egyesíti az energiát, a sebességet és az eredményességet.

Rendkívül rugalmas platform

A platform fontos előnye, hogy a lézeres szőreltávolító – a DiolazeXL-n kívül – más kezelőfej is rácsatolható. Ezen felül például testzsír-csökkentő kezelőfej, a BodyFX-et. Kiegészítheti a kezelést arckfiatalítással, ránctalanítással, aknés hegek és pigmentfoltok eltávolításával. Az egyik legkeresettebb Inmode kezelőfej, a Fractora is kompatibilis a Triton platformmal. Ennek profilja a frakcionált rádiófrekvencia, amely a kollagén teljes átalakítását hajtja végre a bőrben. Az eredmény simább, selymesebb és ragyogóbb bőr. A platform kompatibilis az új Inmode applikátorral – a Vasculaze-zel is. Alkalmas a lábakon látható kapillárisok sikeres eltávolítására.
A Triton rendkívül jól variálható platform. Alkalmas esztétikai központokba, amelyek most indulnak, és arc- és testkezelések széles skáláját akarják kínálni ügyfeleiknek.

Applikátor

BodyMini-FX-aplikator-triton-inmode

Mini fx / Body fx

Olvass tovább...

Miért szenzációs az Optimas hardverplatform?

Az Optimas hardverplatformja révén optimalizálja eredményeit ügyfelei számára. Kezelőfejek széles skáláját tartalmazza, melyekkel egy berendezésen belül számos arc- és testkezelést sikeresen nyújthat.
Az Optimas segítségével növeli a klinika termelékenységét, a bevételt és magasabb betegelégedettséget érhet el. A platform olyan technológiákat tartalmaz, amelyek szélesítik az eljárások körét.

Arc- és kisebb testkezelések a platformmal

Az InMode Optimas hardverplatformja a legkorszerűbb, nem-invazív technológiát kínálja a legkeresettebb arckezelésekhez és a kicsi, nehezen elérhető testrészekhez. Az Optimas kozmetikai eljárások teljes arzenálját kínálja a ráncok és a finom vonalak, az arcfiatalítás és a test kis részeinek sikeres kezelésére, a kollagén átalakítására, a foltokra és a pattanásokra, a nem kívánt szőrzet eltávolítására, a bőr öregedésére, a túlzott mértékű napsugárzásra és fiatalító eljárásokra.

A  kezelőfejek alkalmazása

Az Optimas hardverplatform a Diolaze XL applikátor lézersugaraival hatékonyan és gyorsan eltávolíthatók a szőrszálak.
Felhelyezhető továbbá olyan kezelőfej, amely csökkenti a bőr alatti zsírréteg vastagságát, feszesíti a bőrt az arcon és a test kisebb részein, például toka, kezek, térd.
A platform kompatibilis a leghíresebb Inmode applikátorokkal – Fractora és Forma kezelőfejek.
A Fractora frakcionált RF energiájával a teljes bőrállapot javítást . Az eredmény fiatalabb, simább és feszesebb bőr.
A Forma applikátor oly módon feszesíti a bőrt, melyet az ügyfelek imádnak: ellenőrzött RF energián keresztül, amely mélyebb rétegekben melegíti fel és indukálja a kollagén és elasztin szintézist.
Az eszköz kompatibilis a Lumecca IPL kezelőfejjel, mely ideális a pigmentáció és a bőr tökéletlenségeinek eltávolítására.
A legújabb arcmegújító és cellulitkezelő kezelőfej, a Morpheus8, szintén kompatibilis az eszközzel. Sikeresen kezeli a ráncokat, finom vonalakat, akné foltjait, hegeit, a friss striah vonalakat és a cellulitot.

Az Optimas platform a gyakorlat sikeréhez.

Applikátor

BodyMini-FX-aplicator-optimas-inmode

Mini fx / Body fx

Olvass tovább...

Miért pont a Votiva platformba fektessen?

A Votiva platform vaginális megújulást, hüvelyi szenzitivitás helyreállítást végző berendezés. Ez egy új, és egyre inkább igényelt eljárás világszerte, ezért bárki számára, aki vaginális fiatalító üzletet kíván létrehozni, annak hosszútávon ez a berendezés a helyes döntés.

 • Vegye ki részét a nők egészségére irányuló beavatkozások egyre növekvő piacából
 • A hüvelyi fiatalítás legjobb megoldása.
 • Vonzzon be szélesebb páciensbázist, amely korábban nem férhetett hozzá fájdalommentes és teljesen biztonságos intim problémamegoldáshoz.

Mi a VOTIVA?

A Votiva egy új, nem műtéti eljárás, amely RF (rádiófrekvencia) energiát használ fel a nők hüvelyi változásainak, diszkomfortos tüneteinek kezelésére. A Votiva egy olyan orvostechnikai eszköz, amely szabályozott bipoláris rádiófrekvenciás energiát szállít a hüvely bőrszövetéhez, hogy a sejtek több kollagént termeljenek, helyreállítva a bőr textúráját, komplexitását, valamint javítva a hüvelyi érzést. A hüvelyi érzékenység és helyes anatómia elvesztése a szülés vagy öregedés mellékhatása lehet. Az idő múlásával a hüvelyfal és a hüvelycsatorna (Introitus) bejárata, amelyek kollagénszálakat tartalmaznak, ellazulnak és elveszítik rugalmasságukat. Az RF energia mélyen behatol a szövetbe, és annak átalakulását eredményezi, ezáltal helyreállítva a rugalmasságot és a helyes anatómiát.

Mire használják a platformot?

A Votiva azoknak a nőknek szól, akiknek vaginális problémái alakultak ki a szülés során, vagy a hüvelyi öregedés mértéke előrehaladott. Ide tartoznak a szülés utáni nők, a menopauzás nők, valamint azok, akik javítani akarják szexuális élményeiket. A készülékkel végzett eljárást azok a nők kedvelik, akik hüvelyi kozmetikai javítást keresnek, és egészségükben magabiztosabban akarják érezni magukat.
A platform többféle applikátorral működik. Mind belső hüvelyi megújulást, mind a külső nemi szövetek fehérítését és megújítását elvégzik. A Votiva a legújabb technológiát kínálja a szexuális rendellenességek kezelésében vagy a Kegel gyakorlatok kiegészítéseként tehet kiváló szolgálatot.

Applikátor

BodyMini-FX-aplikator-votiva-inmode

Mini fx / Body fx

Olvass tovább...

Gyakran Ismételt Kérdések

HOGYAN ÉS MENNYI IDŐ ALATT TÉRÜL MEG A BEFEKETETÉS?

Tapasztalataink szerint az esztétikai eszközökkel történő beruházás megtérülése gyors, csupán három dolgot igényel:
- Pontos üzleti terv. Biztosítunk egy működő üzleti tervet, amely a beruházás megtérülésétől 6-18 hónapig terjed az Ön üzletének fejlettségi szintjétől függően. Üzleti tervünk valós, meglévő ügyfeleink tapasztalatain és gyakorlatán alapul.
- Jó marketing stratégia. Bizonyított marketingstratégiát nyújtunk az eszköz hirdetésére és pozicionálására az ország különböző városaiban. Stratégiánk a magyarországi ügyfelekkel kapcsolatos hosszútávú tapasztalatainkon alapul.
- Professzionális betanítás a készülékek használatára. Tanúsított képzést biztosítunk az eszközözök használatához, valamint továbbképzéseket szervezünk. A képzés magában foglalja a terapeuta és a vendég közötti tanácsadás végrehajtásának technikáit is.

VAN RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG?

Lehetőséget kínálunk a berendezéseink 1 illetve 2 éves periódusra történő megvásárlására. A részletfizetés egyedi kalkulációval jön létre, rugalmas, mely az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazodik. A berendezés vételára az alábbi extrákat tartalmazza: marketing tanácsadás, berendezés használatának oktatása, üzletfejlesztési konzultáció. A rendszert úgy találtuk ki, hogy lehetővé tegye az Ön vállalkozása gyors növekedését, ugyanakkor megfelelő és stabil alapot szolgáltasson akár a többi berendezésünk megvásárlásához is.

MILYEN JÓTÁLLÁS ÉS SZERVíZ JÁR A BERENDZÉSEKHEZ?

1 éves gyártói múszaki garancia jár mindegy berendezésünkhöz, és a garancia lejártát követően is támaszkodhat megbízható szervízünkre. Magyarországon egyedülállóak vagyunk abban, hogy tartalékberendezéssel rendelkezünk, melyet rendelkezésre bocsátunk az esetleges javítási időszak idejére.

BIZTOSíTANAK BETANÍTÁST A BERENDEZÉS SZAKSZERŰ HASZNÁLATÁRA?

Igen. Magasan kvalifikált trénerünk minden berendezés szakszerű használatát leoktatja Önnek, melyről oklevelet állítunk ki. További információkra va szüksége az oktatási programunkról? Látogasson el ITT.

Több információra van szüksége?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.

 • Cím

  1118 Budapest, Dayka ter 3/a

  Nyitvatartási idő:
  Hétfőtől péntekig
  9:00 - 18:00

  Fogyóeszközök rendelése: +36 70 362 1165

 • Telefon

  +36 70 362 1165

 • Email

  info@beautymed.hu