Mi az Elysion Pro?

Az Elysion Pro egy új generációs diódalézeres professzionális szőrtelenítő eszköz. Az eszköz működési elve egyszerű, a lézer elpusztítja a szőrszálakat és azok gyökerét.

Hogyan működik?

A készülék lézeres impulzusokkal támadja meg a szőrtüsző pigmentjét – a melanint -, amelyek a szőrtüsző magas hőmérsékleten történő megsemmisülését okozzák a bőr károsítása nélkül. Diódalézer lévén a hosszantartó szőrtelenítés garantált, szemben az ipl szőrtelenítés és a villanófényes szőrtelenítés módszerével.

elysion-pro-dioden-lazer-cocoon-bulmed

Elysion Pro diódalézer - Üzemmódok

A lézeres szőreltávolító gép két működési móddal rendelkezik:

  • Statikus mód – avékony szőrtípushoz és kis területhez ajánlott.
  • Dinamikus mód –ajánlott barnult bőrtípusnál, sötétebb fototípusnál, érzékeny bőrű és excesszív szőrzettel rendelkező férfiak számára.

Maradandó a kezelés eredménye?

Az Elysion Pro lézer által hatékonyan kezelt szőr NEM fog növekedni, más szóval az eredmények tartósak. Azonban olyan tényezők, mint a hormonális változások vagy a policisztás petefészkek új szőrnövekedést eredményezhetnek, ami folyamatos további kezelést igényelhet.

Milyen eredményeket érhet el Elysion Pro-val?

Információk szalon tulajdonsoknak!

2021-ben az Elysion Pro volt a legkelendőbb végleges szőrtelenítő dióda lézer Magyarországon. Milyen új befektetési lehetőségeket tartogat Ön számára 2022? 2022-ben lehetősége lesz megvásárolni az Elysion Pro diódalézeres szőrtelenítő berendezésünket az alábbi kedvező feltételekkel. Előzetes elbírálás után, 10 % -os önerővel megvásárolhatja berendezésünket-5 éves futamidő mellett, 0 %-os THM-mel. Vegye fel a kapcsolatot Tanácsadóinkkal, akik minden felmerülő kérdésére választ adnak.

Szeretne Elysion Pro-t szalonjába?

Most kedvező feltételek mellett Öné lehet! Lézeres szőrtelenítő vállalkozást szeretne indítani, de hiányzik hozzá a kezdőtőke? Érdeklődjön lízingfeltételeinkről, most 0%-os THM-mel és 5 éves futamidővel.

Mi is az a lézeres szőrtelenítés?

A lézeres szőrtelenítés célja, hogy elpusztítsa a szőrtüszőt, mely így többé nem lesz képes szőrt termelni Ezt úgy érjük el, hogy a lézer 810 nm-es hullámhosszú fényimpulzusai pontosan a szőrtüszőt veszik célba.

A melanin elnyeli az impulzust, és hővé alakítja azt, így a szőrtüsző elpusztul, a bőr és környező szövetek viszont sértetlenek maradnak.

Hogyan működik az Elysion Pro?

Az Elysion Pro a szelektív fototermolízis elve alapján működik. A fénykibocsátás a szőrszál színét adó melanint veszi célba, felhevíti azt olyan mértékig, hogy a szőrtüsző, illetve a teljes szőr mátrix elpusztul.

Az Elysion Pro a Crystal freeze® hűtőrendszerrel dolgozik. A kezelőfej felületének hűtőrendszere a fotoimpulzusok között lép működésbe, amikor nincs fénykibocsátás (TRT, azaz thermal relaxation time). A Crystal freeze rendszere kellemesen hűsít, mégbiztonságosabbá teszi a kezelést, megvédi a bőrt a károsodástól.

 

A rendszer attól különleges, hogy a helyiség hőmérsékletétől és a kezelés időtartamától függetlenül a kezelőfej hegyén 5 Celsius fok állandó hőmérsékletet tart fenn.

Elysion Pro összehasonlítása más gépekkel

Minden fototípuson alkalmazható az Elysion Pro?

A fototípusokat az I-től VI-ig terjedő Fitzpatrick-skálán osztályozzuk a bőr és a szőrszál tónusa, illetve a bőr barnulási képessége alapján. Az I-es típusba a nagyon világos bőrűek, szőke és vörös hajúak tartoznak, a VI-os csoportba pedig a fekete bőrrel, erős, sötét hajjal rendelkezők sorolhatóak.

 

A szőrtelenítés az Elysion Pro-val minden fototípuson, és még a lebarnult bőrön is biztonságosan alkalmazható, így nyáron sem kell szüneteltetni a kezelést.

elysion pro lézeres szőrtelenítő gép

A lézeres szőrtelenítés végleges?

Aktív és inaktív szőrtüszőkkel rendelkezünk, melyekből a növekedési (anagén) fázisúak alkalmasak arra, hogy a lézer fénysugarak véglegesen elpusztítsák őket.

Egy időben, egy testrészen a szőr nagyjából 20-25 %-a van növekedési (anagén) fázisban.

Az inaktív (katagén és telogén) fázisban lévő szőrszálak hasonló módon növekednek, így azok eltávolítása a következő anagén fázis során történik meg. A lézer működése akkor lesz rájuk megfelelő hatással, amikor a növekedési fázisba érnek.

Hány kezelés szükséges?

A lézeres szőrtelenítés eredményét többek közt a bőr típusa, a szőr minősége, mennyisége is befolyásolhatja. A szőrszálak különböző életciklusa miatt átlagosan 6 eljárás szükséges, melyet pontosabban a kezelést végző szakember határoz meg.

Milyen hosszú egy kezelés?

A kezelés hossza a terület nagyságától függ. Ez lehet néhány másodperc (pl.bajusz), de akár 45-60 perc is (két teljes láb).