Mire jó a Lutronic Lase MD orvos-esztétikai gép

A LaseMD technológia minden páciensnek bőrmegújító és bőrszépítő megoldásokat kínál, bőrtípustól és életkortól függetlenül.

Kifejezetten ajánlott az érett bőr kezelésére, de a fiatal bőrnél is látványos eredményeket lehet elérni vele, ezentúl a hegkezelés nagymestere.

A lézer mikrocsatornákat hoz létre, amelyben a bőrtípusnak leginkább megfelelő szérum fel tud szívódni, így tud ennyire hatékony lenni a lézeres hegkezelés is.

lutronic lase md orvos-esztétikai gép

Lutronic Lase Md-vel nyújtható szolgáltatások

A LaseMD olyan problémákban is segítséget nyújt, mint a sokak életét megkeserítő napkárosodás, melasma, pigmentáció.

Anti-aging kezelések, műtét utáni hegkezelés, de a bőr tökéletesítését célzó kezelésekben is nagy eredményeket lehet vele elérni.

A hegkezelés arcon a LaseMD segítségével egyszerűbb, mint valaha. Egyenletessé teszi a bőr tónusát és textúráját, ezáltal ragyogó és hibátlan bőrfelszínt hoz létre.

Már a második kezelés után észlelhetjük a barna foltok halványulását, illetve a bőr textúrájának változását.

Melasma esetében 2-3 kezelés után várhatunk látványos eredményt, de tisztában kell lennünk vele, hogy a melasma 6-8 hónap után újra kialakulhat, így további LaseMD kezelésekre van szükség.

Lutronic Lase Md lézer technológia hatékonysága

Miért is ennyire hatékony a lézeres technológia?. A lézer segít a molekulák hatékony szállításában, a gyengéd lézerkezelés és a speciálisan összeállított, hatékony összetevők (VC,VA,TA,RS) kombinálása.

Ezek együttesen stimulálják a bőrt. A szérumokban olyan jótékony vitaminok tevékenykednek koncentráltan, mint a C vitamin.

Vagy az A vitamin, amely köztudott bőrszépítő hatásairól, segíti a hámosodást, a bőrmegújítást, regeneráló, ezáltal öregedésgátló hatása van.

Ennek köszönhetően a lézer nagy segítség a különböző hegkezelési beavatkozásokban.

Használhatjuk például a mellplasztika utáni hegkezelésnél, vagy bőrgyógyászati hegkezeléseknél, császármetszés utáni hegkezelésnél, anyajegy eltávolítása utáni hegkezeléseknél is.

A LaseMD ampullái lehetővé teszik az otthoni utókezelés maximális hatékonyságának elérését.

A páciensnek fontos betartani pár szabályt a kezelés után, de ezen kívül a kezelés magában foglalja az otthoni utókezelés termékeit is. Két hétig kerülni kell a nűapfényt, szoláriumot és erős fényvédőt kell használni.

A kezelés után a páciens kézhez kapja azt a szérumot, amit a kezelés során az arcbőrébe juttattak, így a kezelés után két óránként fel kell vinnie a szérumot, a még magasabb eredményt elérése érdekében.

Ez a vitaminokal teli szérum szinte azonnal ragyogó bőrt kölcsönöz.

LaseMD egy rendkívül hatásos lézer, amellyel régóta tartó bőrproblémákra találhatunk megoldást a legtöbb páciensünknek. A következő blogbejegyzésünkben megtudhatja, hogy hogyan.