Morpheus 8

Az arc és a test non-invazív kezelése mester fokon!

Mi az a Morpheus 8?

A Morpheus 8 egy bipoláris rádiófrekvenciás mikrotűs kezelés, amely hő hatására formálja a bőr alatti zsírt, és felemeli az arc megereszkedett területeit.

Kinek ajánlott a Morpheus 8?

Minden korosztály számára ajánlott, fiatalabb páciensek esetén főleg a pattanások utáni hegek, vagy pigmentfoltok elűntetésében segít, a középkorúak és idősebb páciensek esetében a lifting hatását és a kollagén stimuláló hatását használjuk ki, emellett a szem alatti laza szövet kezelésére és az állkapocs feletti bőr definiálására is kiválóan alkalmas.

Morpheus 8 előnyei

Kérjen ajánlatot!

Morpheus 8 alapja az Inmode platform

Az Inmode Optimas Platform  Morpheus 8 kezelőfeje egyedülállóan az egész test kezelésére alkalmas, a különböző fejeknek köszönhetően. Arc, nyak, dekoltázs fiatalítására, striák, cellulit és a térd, könyék feletti laza bőr kezelésére is tökéletes választás.

Az Optimas arc- és testkezelő hardverplatformja révén optimalizálja eredményeit ügyfelei számára. Kezelőfejek széles skáláját tartalmazza, melyekkel egy berendezésen belül számos arc- és testkezelést

Az Optimas segítségével növeli a klinika termelékenységét, a bevételt és magasabb betegelégedettséget érhet el. A platform olyan technológiákat tartalmaz, amelyek szélesítik az eljárások körét.sikeresen nyújthat.

Az InMode Optimas hardverplatformja a legkorszerűbb, nem-invazív technológiát kínálja a legkeresettebb arckezelésekhez és a kicsi, nehezen elérhető testrészekhez.

Morpheus 8 kezelés

A kezelés valóban egy kisméretű arcplasztikának fele meg, az extrém erős lifting hatás miatt, emellett csodálatos hatása van a bőrre, növeli a kollagén és elasztin szintézist, így fokozza a bőr feszességét is.

A kezelés helyi érzéstelenítésben történtik, így éles fájdalommal nem kell számolni.

Az energiabehatolás mélysége

morpheus 8 energiabehatolás mélysége

Morpheus 8 TIP

Szalon tulajdonosok számára

Kérjen ajánlatot!

Cégünk lehetőséget kínál az 1 illetve 2 éves periódusra történő megvásárlására. A részletfizetés egyedi kalkulációval jön létre, rugalmas, mely az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazodik. A berendezés vételára az alábbi extrákat tartalmazza:


Marketing tanácsadás – a marketing tanácsadás egy több rétegű művelet, elemezni tudjunk a weboldal keresőoptimalizáltságát (SEO) és meg tudjuk vizsgálni a Social media tevékenységeit is. Ennek eredményeképpen javaslatot tudunk adni, hogyan tudja beilleszteni új szolgáltatásait a meglévő platformokra.


Berendezés használatának oktatása – a oktatás lezárása képpen egy tanúsítványt is kiállítunk az Ön számára. Amennyiben Önnek új alkalmazottja lesz a jövőben cégünk biztosít képzést számukra is amelyen ingyenesen tudnak részt venni (a képzés általában fél évente esedékes, de trénereink ezen kívüli időszakban is rendelkezésükre állnak telefonon és email-ben is).


Árkalkuláció – segítünk beárazni a szolgáltatásokat