Venus Concept

Amikor a 90-es években virágzott az esztétikai ipar, a szakemberek és a gyártók gyorsan megtanulták, hogy a fogyasztói kereslet nagyon erős, annak ellenére, hogy a gépek nagyok, lassúak és rendkívül drágák.

Aztán beütött a 2008-as pénzügyi válság. Az eszközeladások növekedése megtorpant. Hirtelen nehéz volt finanszírozást találni. Ennek ellenére a fogyasztók nem invazív esztétikai megoldásokat követeltek.

Amikor elkezdtük a Venus Concept fejlesztését, nagyon világossá vált számunkra, hogy olyan üzleti modellt kell tudnunk biztosítani, amely az orvosok és a betegek számára is pénzügyileg sikeres.

Célunk, hogy az orvosok biztonságos, jövedelmező és fenntartható módon biztosíthassák pácienseik számára a leghatékonyabb kezeléseket a legjobb technológiával.

Így született meg a Vénusz-koncepció és világszínvonalú szervezetet alakítottunk ki, amely elkötelezett az értékesítés utáni legmagasabb szintű támogatás iránt.

Ez a filozófia különbözteti meg a Venus Conceptet a versenytársak közül. Ma az iparág egyik leggyorsabban növekvő vállalata vagyunk, amely több mint 60 országban és 18 közvetlen piacon segíti a szolgáltatókat, és üzletünk közel fele visszatérő ügyfelektől származik.

.

Venus Concept gépek

Venus Legacy

Magasan fejlett nem-invazív orvostechnikai tanusítvánnyal rendelkező eszköz, amely hatékonyan megoldja az arc, test esztétikai igényeit, mint például a nem műtéti testkerületi csökkentést, cellulit kezelést, bőr feszesítést, a ráncok csökkentését.

Venus Velocity

A kanadai Venus Concept vállalat Venus Velocity™ modellje diódalézeres szőrtelenítő, mely izraeli üzemében készül. A berendezés arany standard hatékonyságú és biztonságú, továbbá igen pozitív megtérülési kilátásokat tesz lehetővé

venus velocity
Venus Viva

Venus Viva

Venus Viva berendezés az iparág legtestreszabhatóbb bőrmegújító berendezése. A berendezés nanofrakcionális rádiófrekvenciával és SmartScan technológiával dolgozik.

NeoGraft

A NeoGraft a hajbeültető iparág úttörője és piacvezetője, köszönhetőn az egyik első automatizált FUE (follicular unit extraction) rendszernek a hajimplantáció piacon.

neograft
Artas gép

Artas iX

Az ARTAS iX™ robotikus hajbeültető rendszer, a világ első intelligens haj-helyreállítási platformja, amely a legkorszerűbb robot- és mesterséges intelligencia technológiát használja fel.

Szertenék további információt!

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.