Venus Legacy

Kozmetikusok által használható alakformáló gép

venus legacy alakformáló gép
venus legacy alakformáló gép

Mi az a Venus Legacy

Magasan fejlett nem invazív orvostechnikai tanúsítvánnyal rendelkező eszköz amit kozmetikusok is használhatnak, amely hatékonyan kezeli a finom és mélyebb ráncokat , és csökkenti a narancsbőrt a test feszesítésével egyidőben.


A kezelések nem járnak felépülési idővel, így a rohanó életmódot folytató Páciensek számára is kiváló alternatíva.

Legacy alakformálás eredményei

Kérjen ajánlatot!

Legacy előnyei

Venus Legacy kezelés

Alapvetően a kezeléseket három nagyobb csoportra bonthatjuk:

Megereszkedett bőr kezelése

Cellulit

Zsírlerakódások kezelése

Venus Legacy kozmetikai géppel végezhető kezelések

A nők 91%-a elégedetlen alakjával. Legtöbbször a combon, hason, deréktájon alakulnak ki zsírpárnák. Ön, mint kozmetikus az alábbi testrészeket tudja kezelni a Legacy alakformáló géppel:

 

Legacy alakfromáló gép működése

A Venus Legacy 4 D technológiát használ, amely 3 fejlett és bevált technológiára épül:

Multipoláris rádiófrekvenciára

Multi-polar RF – egyenletes hőelosztás 8 külső és 4 belső elektróda között a kollagén átalakításához és szintéziséhez

Pulzáló elektrromágneses mezőre

PEMF – nem termikus mechanizmus, felszabadítja a bőr növekedési faktorait, hogy új kollagén szintézist, új fibroblasztokat és új erekete indítson a hosszútávú eredmények érdekében.

VariPulse

A pozitív és negatív légnyomás stimulálja a fibroblasztokat, javítja a nyirokelvezetést, a vérkeringést és a komfort érzetet az egyenletes mozgásnak és egyedi air cooling-nak köszönhetően. Nyirokmasszázs serkentő, vérkeringést szabályozó. A kellemes érzetet az egyenlete mozgás és a hűtés teszi lehetővé.

Vákuum

Mindezt precízebbé téve a beépített hővisszacsatolású Real Time technológiával. Amely segítségével kezelés közben folyamatosan láthatja mennyire melegítette fel a kezelt bőrréteget. A váákum segítségével eléri a szubkután zsírréteg szintjét, és több RF belső elektródával hatékony lipolízist indít.

Mulitpoláris rádiófrekvencia működése

A Mulitpoláris rádiófrekvencia nagy előnye, hogy biztonságos és kényelmes a páciensek számára, az energia homogénen áramlik a különböző szövetmélységekben. A kezelés szempontjából azt jelenti: nem éget, kellemes a vendégnek, könyebb terápiás hőelérés, könnyebben fenntartható terápiás hő. 

Hőmérséklet folyamatos nyomonkövetése

Pulzáló elektrromágneses mező hatása

Értágító hatás

A PEMF alkalmazása pozitív töltéssel befolyásolja a vörös vérsejtek polarizációját. A vörös vérsejtek polarizációja hatással van a vékony erek, a kis verőerek és hajszálerek izomtónusára. Így a véráram bővül (vasodilatáció és jobb mikrocirkuláció) és tökéletessé válik  a szövetek ellátása oxigéndús vérrel és tápanyagokkal. A jobb mikrocirkuláció hozzájárul a mérgező anyagok és metabolitok szövetekből való gyorsabb elvezetéséhez.

Méregtelenítő

Ahol a pulzáló mágnesterápiát (PEMF) alkalmazzák, ott az minden sejtet befolyásol, amelyekben gyenge elektromos áramlásokat kelt. Az így keltett elektromos áramlások következtében változnak a sejtek felületi potenciáljai és a sejthártyák áteresztőképessége is módosul. Mindez serkenti a sejtek fokozott anyagcseréjét, valamint vér- és oxigénellátását. Minden méregtelenítő folyamat alapja éppen a jobb tápanyagellátás és az anyagcsere végtermékek hatékonyabb elvezetése a szövetekből.

Analgetikus

Az alacsony frekvenciájú impulzusmágneses terápia (PEMF) – az elektromágneses indukciónak köszönhetően – az idegszálakban elektromos áramlás létrejöttét feltételezi. Ez az indukált elektromos áramlás leblokkolja a fájdalom helyéről a gerincvelőn át egészen az agyközpontokig haladó fájdalomérzetet. A fenti és néhány más mechanizmus következtében a fájdalom csökkentése valósul meg. Az ilyen további mechanizmusok sorába tartozik a megnövekedett endorfin-termelés, valamint a gyulladás- és ödémagátló hatás is. Érvényesíthető továbbá a miorelaxációs mechanizmus, ami az izomtónus (feszültség) feloldását jelenti.

PEMF bőrmegújító hatása

SZÖVETEK ELLÁTÁSA OXIGÉNDÚS VÉRREL ÉS TÁPANYAGOKKAL ÉRTÁGÍTÓ HATÁS (VÉRKERINGÉS)

BEINDÍTJA A FIBROBLASZT NÖVEKEDÉSI FAKTORAIT

A PEMF JELENLÉTÉBEN A SEJTEK ÖREGEDÉSE BIZONYÍTOTTAN LASSUL

KOLLAGÉN STIMULÁLÓ, SEGÍTI A SEJTEK MŰKÖDÉSÉT, SEJTAKTIVITÁST ANGIOGENESIS

Szépségszalon tulajdonosok számára

Kérjen ajánlatot!

Cégünk lehetőséget kínál az 1 illetve 2 éves periódusra történő megvásárlására. A részletfizetés egyedi kalkulációval jön létre, rugalmas, mely az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazodik. A berendezés vételára az alábbi extrákat tartalmazza:


Marketing tanácsadás – a marketing tanácsadás egy több rétegű művelet, elemezni tudjunk a weboldal keresőoptimalizáltságát (SEO) és meg tudjuk vizsgálni a Social media tevékenységeit is. Ennek eredményeképpen javaslatot tudunk adni, hogyan tudja beilleszteni új szolgáltatásait a meglévő platformokra.


Berendezés használatának oktatása – a oktatás lezárása képpen egy tanúsítványt is kiállítunk az Ön számára. Amennyiben Önnek új alkalmazottja lesz a jövőben cégünk biztosít képzést számukra is amelyen ingyenesen tudnak részt venni (a képzés általában fél évente esedékes, de trénereink ezen kívüli időszakban is rendelkezésükre állnak telefonon és email-ben is).


Árkalkuláció – segítünk beárazni a szolgáltatásokat