Zsírcsökkentés a Cooltech berendezéssel?

A Cooltech által végzett kriolipolízis a zsírleszívás nem-invazív alternatívája valamint fájdalommentes kriogén technológia, amely a felesleges zsírtöbblet végleges elfagyasztását célozza. Hatékonyan csökkenti a helyi zsírlerakódásokat szabályozott hűtéssel -8 Celsius fokra vákuummal kombinálva.

Eszköz a test teljes kontúrozására

A Cooltech berendezéssel végzett kriolipolízis ellenőrzött hűtési technológiával csökkenti a bőr alatti zsírréteget a test bizonyos területein. A készülék úgy működik, hogy fokozatosan kizárja a test hőjét a bőr alatti zsírrétegből. A kezelés eredményeként a kezelt területen a bőr alatti zsír folyamatosan csökken. Az eljárás során állítható vákuumos kezelőfejet használunk a zsír szelektív hűtésére, ezáltal a sejtek apoptózisát okozva. A Cooltech kialakítása lehetővé teszi az egész test kontúrozását. Ebből a célból a készülék különféle méretű és alakú kezelőfejjel rendelhető, amelyek testreszabottak és specifikusak a test minden területére.

Milyen eredményt érhet el egy Cooltech géppel?

Hogyan lehet az Ön szalonjában is egy Cooltech?

Cooltech mint befektetés?

Milyen új befektetési lehetőségeket tartogat Ön számára 2022? 2022-ben lehetősége lesz megvásárolni az Cocoon Cooltech zsírcsökkentő és teskontúr berendezésünket az alábbi kedvező feltételekkel. Előzetes elbírálás után, 10 % -os önerővel megvásárolhatja berendezésünket-5 éves futamidő mellett, 0 %-os THM-mel. Vegye fel a kapcsolatot Tanácsadóinkkal, akik minden felmerülő kérdésére választ adnak.

Szeretne egy Cooltech zsírcsökkentőt?

Már régóta vágyik rá ? Most kedvező feltételek mellett Öné lehet! Lézeres szőrtelenítő vállalkozást szeretne indítani, de hiányzik hozzá a kezdőtőke? Érdeklődjön lízingfeltételeinkről, most 0%-os THM-mel és 5 éves futamidővel.

Cooltech kezelés folyamata

  1. Felméri, diagnosztizálja a kezelendő területet.
  2. Felteríti a Cool Gel Pad védőmembránt a kezelni kívánt területre.
  3. Felhelyezi a COOLTECH applikátort a Cool Gel Pad membránra.
  4. Ezután elindítja a szabályozott hűtési, fagyasztási folyamatot, ami a zsírsejtek apoptózisához vezet.
  5. Az eljárás után leveszi az applikátort, és intenzív masszázzsal fejezi be a kezelést az adott területen.
  6. A folyamat végén a szervezetünk fiziológiás mechanizmusok útján kezdi eliminálni a zsírsejteket. Az első eredmények 2 hét után kezdenek látható mértéket ölteni, ugyanis ennyi időbe telik szervezetünknek, míg észleli ezt a lágy folyamatot, és felkészül az elfagyasztatott zsírsejtek eltávolítására.

Milyen előnyei vannak a Cooltech kezelésnek?

A kezelt terület terület 1,3 – 5,3 cm-rel csökken. Ezek az eredmények az első eljárás után 15 naptól számítva 3 héten keresztül alakulnak ki a legszemléletesebben. Ugyanezt a területet minimum 6 hét elteltével lehet újra kezelni. Már az első kezelés után 30%-kal kevesebb zsír maradhat a kezelt területen, és 3 eljárás után a zsírsejtek 70-80%-os pusztulása érhető el.

Mennyi kezelés szükséges?

A páciense állapotától függ. A leggyakoribb esetben 1-3 kezelés javasolt ugyanazon a területen 6-8 hetente

Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelést megelőzően előkészülési idő is belekalkulálandó, amely körülbelül 15-30 perc. Maga a kezelés 70 percig tart, míg tokán csupán 45.

Mikor lesznek láthatóak az eredmények?

Az eredmények az első 15 nap után láthatóak.

A kezelés igényel felépülési időt?

Az eljárás lehetővé teszi a páciensek számára, hogy azonnal visszatérjenek szokásos tevékenységeikhez, így nem igényel felépülési időt.

A géphez választható applikátorok

Szeretnék Cooltech teskontúrozó gépet!