Artas gép

Mi az az Artas IX?

Az ARTAS iX™ robotikus hajbeültető rendszer, a világ első intelligens haj-helyreállítási platformja, amely a legkorszerűbb robot- és mesterséges intelligencia technológiát használja fel. Pontos, hatékony és megismételhető graftkivételt kínál, egyidejűleg a fogadó hely előkészítésével, és beültetési funkciókkal egyetlen, kompakt platformon. Az eszköz folyamatosan javítja, fokozza mind a felhasználó orvosok, mind a betegek elégedettségét. Jól mutatja ezt a RealSelf.com világszinten ismert internetes vevőelégedettségmérő weboldal, 97%-os vevőelégedettségi rátája és „MEGÉRI” minősítése.

Hogyan működik az Artas gép??

A  beavatkozás 3D technológiát használva személyreszabott hajvonal kialakításával kezdődik. Ezután nagyfelbontású sztereoszkópikus optikai rendszert, robotkart és Mesterséges Intelligencia algoritmusokat használ az átültetéshez, így elérve a legjobb szőrtüszők meghatározását és kiválasztását. A graftokat intelligensen, robot-precizitással és gyorsasággal kivételezik, hogy megőrizzék a donorterület természetes megjelenését. Ez azt jelenti, hogy nincs lineáris hegesedés. A rendszer pontosan azonosítja, és létrehozza az optimális befogadóhelyet, és egyidejűleg implantálja a betakarított szőrtüszőket. A minimál-invazív folyamat megvédi a meglévő egészséges hajat, és megőrzi a természetes megjelenését mind a donor, mind az új beültetés területén.

 

Az Artas IX előnyei összegezve:

 

A többi hajbeültető kezeléshez képest az eszköz robotrendszere a legfejlettebb és legpontosabb.

A rendszer előnyei:

  • Életre szóló eredmények: Az átültetett haj természetes hatású és tartós.
  • Haladó pontosság: Az ARTAS robotikus eljárás mindig pontos, jól reprodukálható eredményeket nyújt önnek.
  • Robot betakarítás: Az ARTAS technológia rendkívül gyors és hatékony, óránként több mint 2000 graft/óra.
  • Gyakorlatilag fájdalommentes: Az ARTAS rendszer kevésbé fájdalmas, mint a hagyományos FUE eljárások, mellékhatások és a régebbi technikák hosszú felépülési ideje nélkül.
  • Nincs lineáris heg vagy varrás: Lineáris hegek és varrások nélkül nem kell aggódnia a hegek elrejtése miatt. Ez lehetővé teszi, hogy a haját bármilyen módon formázza.
  • 3D hajszáltervezés: A kezelés előtt megtekintheti a különböző graftszámok, hajszálak és hajeloszlás hatásait, hogy biztosítsa a kívánt végső megjelenést és eredményt.
  • Gyors felépülés: Az átültetést követően néhány napon belül visszatérhet mindennapi életviteléhez.

 

Official website
Artas gép

FEJLETT TECHNOLÓGIA

A fejlett, többkamerás sztereoszkópikus látásrendszer 44 mikron felbontásra képes. A robotkészülék héttengelyes karja lehetővé teszi az orvosok számára, hogy a legnagyobb pontossággal, automatizált eljárásokat hajtsanak végre. A rendszer képes intelligensen elemezni és kiválasztani a megfelelő donor területek legmegfelelőbb graftjait anélkül, hogy lineáris heg alakulna ki. Ezenkívül pontosan meghatározza, és kialakítja a beültetés helyét, be is ülteti a kiválasztott graftotkat. A beteg meglévő hajának védelmével az ARTAS iX ™ fenntartja a természetesebb megjelenést mind a donor, mind a beültetés területén.

ARTAS

MESTERSÉGES INTELLIGENCIA INTEGRÁCIÓ

A fejlett mesterséges (MI) intelligencia következetesen elemzi, figyeli és nyomon követi az egyes szőrtüszők tulajdonságait – helyzetét, szögét, méretét és tájolását – és beteg mozgásához igazodik.
A MI-optimalizált betakarítás, intelligens graft elemzés, és a megfelelő graftok közül történő véletlenszerű kiválasztás természetes megjelenést hagy a donor területen is, nem csak a beültetés helyén.
A berendezés öntanuló mesterséges intelligenciájával digitálisan feltérképezi a múlt, a jelen és a jövőben kialakítandő hajvonalat, és új mintákat tanul meg a folyamatos fejlesztés érdekében.

NAGYFELBONTÁSÚ MULTI-KAMERA LÁTÓRENDSZER

A 44 mikronos felbontással az ARTAS iX ™ rendszer pontosan megvizsgálja, és elemzi az egyes tüszőegységeket, miközben másodpercenként 60 alkalommal ismételten felismeri és beazonosítja a főbb jellemzőket.
A képvezérelt robot-technológia megfelelő precizitással gyűjti be az egyes tüszőegységeket a legoptimálisabb szögben történő kivétellel.

ORVOSI KATEGÓRIÁJÚ HARDVER-REMEKMŰ

A 7 tengelyes, KUKA Robotics által fejlesztett robotkar nagy ügyességet és hatékony mozgást biztosít, 0,1 mm-es pontossággal. Szabadalmaztatott Ultra Punch sokoldalú tű szabályozható sebességű körkörös mozgású algoritmussal hatékonyan tárja fel a follikuláris szerkezet, kevésbé hordozva a graft potenciális traumájának kockázatát, ezáltal robusztus graftot eredményez A kompakt és ésszerű ergonómiai kialakítás minimalizálja a látható hegek visszamaradását, és megkönnyíti a klinikai hatékonyságot

FELHASZNÁLÓBARÁT ÉRINTŐKÉPERNYŐ ÉS ARTAS ™ HAJ STÚDIÓ

Az intuitív, grafikus alapú felhasználói felület számos lehetőséggel támogatja az orvosok együttműködését a technológiával. A 3Dimenziós műtét előtti tervezés lehetővé teszi az orvosok számára, hogy testreszabják és kijelöljék a fogadó területet. Saját tulajdonű, szabadalmaztatott és FDA által jóváhagyott rendszer.

Gyakran Ismételt Kérdések

HOGYAN ÉS MENNYI IDŐ ALATT TÉRÜL MEG A BEFEKETETÉS?

Tapasztalataink szerint az esztétikai eszközökkel történő beruházás megtérülése gyors, csupán három dolgot igényel:
- Pontos üzleti terv. Biztosítunk egy működő üzleti tervet, amely a beruházás megtérülésétől 6-18 hónapig terjed az Ön üzletének fejlettségi szintjétől függően. Üzleti tervünk valós, meglévő ügyfeleink tapasztalatain és gyakorlatán alapul.
- Jó marketing stratégia. Bizonyított marketingstratégiát nyújtunk az eszköz hirdetésére és pozicionálására az ország különböző városaiban. Stratégiánk a magyarországi ügyfelekkel kapcsolatos hosszútávú tapasztalatainkon alapul.
- Professzionális betanítás a készülékek használatára. Tanúsított képzést biztosítunk az eszközözök használatához, valamint továbbképzéseket szervezünk. A képzés magában foglalja a terapeuta és a vendég közötti tanácsadás végrehajtásának technikáit is.

VAN RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG?

Lehetőséget kínálunk a berendezéseink 1 illetve 2 éves periódusra történő megvásárlására. A részletfizetés egyedi kalkulációval jön létre, rugalmas, mely az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazodik. A berendezés vételára az alábbi extrákat tartalmazza: marketing tanácsadás, berendezés használatának oktatása, üzletfejlesztési konzultáció. A rendszert úgy találtuk ki, hogy lehetővé tegye az Ön vállalkozása gyors növekedését, ugyanakkor megfelelő és stabil alapot szolgáltasson akár a többi berendezésünk megvásárlásához is.

MILYEN JÓTÁLLÁS ÉS SZERVíZ JÁR A BERENDZÉSEKHEZ?

1 éves gyártói múszaki garancia jár mindegy berendezésünkhöz, és a garancia lejártát követően is támaszkodhat megbízható szervízünkre. Magyarországon egyedülállóak vagyunk abban, hogy tartalékberendezéssel rendelkezünk, melyet rendelkezésre bocsátunk az esetleges javítási időszak idejére.

BIZTOSíTANAK BETANÍTÁST A BERENDEZÉS SZAKSZERŰ HASZNÁLATÁRA?

Igen. Magasan kvalifikált tranérünk minden berendezés szakszerű használatát leoktatja Önnek, melyről oklevelet állítunk ki. További információkra va szüksége az oktatási programunkról? Látogasson el ITT.

Több információra van szüksége?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.