криолиполиза-cooltech-aparat-bulmed

Zsírcsökkentés a Cooltech berendezéssel?

A Cooltech által végzett kriolipolízis a zsírleszívás nem-invazív alternatívája valamint fájdalommentes kriogén technológia, amely a felesleges zsírtöbblet végleges elfagyasztását célozza. Hatékonyan csökkenti a helyi zsírlerakódásokat szabályozott hűtéssel -8 Celsius fokra vákuummal kombinálva.

Eszköz a test teljes kontúrozására

A Cooltech berendezéssel végzett kriolipolízis ellenőrzött hűtési technológiával csökkenti a bőr alatti zsírréteget a test bizonyos területein. A készülék úgy működik, hogy fokozatosan kizárja a test hőjét a bőr alatti zsírrétegből. A kezelés eredményeként a kezelt területen a bőr alatti zsír folyamatosan csökken. Az eljárás során állítható vákuumos kezelőfejet használunk a zsír szelektív hűtésére, ezáltal a sejtek apoptózisát okozva. A Cooltech kialakítása lehetővé teszi az egész test kontúrozását. Ebből a célból a készülék különféle méretű és alakú kezelőfejjel rendelhető, amelyek testreszabottak és specifikusak a test minden területére.

Milyen kezelőfejeket tud működtetni a Cooltech?

  • Egyenes Applikátort a test legnagyobb területeire tervezték – 35 mm-nél nagyobb és 14 cm hosszú. Kényelmes csatlakozásának köszönhetően a kifejezetten zsíros lerakódásokkal ellátott feszes, vagy nagyon kicsi redők kezelésére tervezve. A kezelőfej egyébiránt lehetővé teszi további területek kezelését is.
  • Ívelt Applikátort kifejezetten arra tervezték, hogy a test ívelt részein dolgozzon anélkül, hogy elveszítené a szívóerőt. 35 mm-nél vékonyabb, 15,5 cm hosszú szakaszokra a legalkalmasabb.
  • Dupla Applikátort úgy tervezték, hogy egyetlen felhelyezéssel kezelje a teljes hasi területet. 35 mm-nél vastagabb, 19,8 cm-ig terjedő területre alkalmazzák.
  • Keskeny Applikátort zsíros lerakódásokkal ellátott, ám keskeny szakaszoknál javasolt bevetni. Az Egyenes Kezelőfejet tökéletesen kiegészíti/kiváltja a kiválasztott terület utolsó kezelése során. Ez teljes mértékben végleg elfagyasztja a lokalizáltabb zsírttartalékokat.

A felhelyezéshez legfeljebb 35 mm vastag és 12 cm hosszú területet lehet kiválasztani.

 

 • A Kisméretű Applikátort úgy tervezték, hogy a Cooltech készülékkel nagyon vékony zsírrétegnél, vagy kifejezetten nehezen megközelíthető zsírlerakódással rendelkező területeken lehessen alkalmazni.Ilyen területek a nyakredő, a toka, a térd felső része és hasonló zónák. A maximális hatás érdekében a felületeknek 20 mm-nél vékonyabbnak, 6,9 cm-nek kell lenniük.
 • Ovális Applikátort széles nyílása lehetővé teszi a nagy felületek és keményebb, feszesebb zsírokpárnák kezelését, amelyek megnehezítik a szívást. Ideális lábakhoz, karokhoz. Ezeknek a területeknek a mérete általában 10 x 14,2 cm.

 

Official website
криолиполиза-cooltech-aparat-bulmed

Applikátor

cooltech-aplikator-straighthp-bulmed

Egyenes Applikátor

Olvass tovább...
cooltech-aplikator-tighthp-bulmed

Keskeny Applikátor

Olvass tovább...
cooltech-aplikator-curvedhp-bulmed

Ívelt Applikátor

Olvass tovább...
cooltech-aplikator-ovalhp-bulmed

Ovális Applikátor

Olvass tovább...
cooltech-aplikator-doublehp-bulmed

Dupla Applikátor

Olvass tovább...
cooltech-aplikator-tinyhp-bulmed

Kisméretű Applikátor

Olvass tovább...

HOGYAN MŰKÖDIK:

A megfelelő applikátor vákuummal felszívja a zsírszövetet, amelyben ezáltal ideiglenesen csökkent a vérkeringést, és ez elősegíti a krioterápiát – valamint érzéketlenné teszi a területet. A megfelelő területet kevesebb mint egy perc alatt fájdalom nélkül lehűtjük – 8 Celsius fokra. Maga az eljárás 70 percig tart. Hűtési hatás jön létre, amíg a szövet el nem éri a programozott hőmérsékletet. A cél az öt esszenciális zsírsav közül 3 elfagyasztása oly módon, hogy már az első eljárás során ezen a területen a zsírsejtek legalább 30% -át kristályosítsa. Az applikátor vákuumja csak a felesleges zsírt szívja fel, csökkentve ezzel a vér áramlását a kezelési területre, és így fagyasztva a beszívott zsírsejteket. A kezelést követően megkezdődik a nyirokrendszer zsírtartásának adipocita apoptózisának (a test zsírsejtjeinek programozott halála) kvázi természetes-azonos folyamata.

A módszer a test természetes folyamatain alapul. A zsírt lényegében elszeparáljuk azáltal, hogy kiemeljük a test síkjából, míg a védőmembránnak és védőközegnek köszönhetően a bőrsejtek érintetlenek maradnak.

KEZELÉSI TERÜLETEK:

 • Has
 • „Úszógumi”
 • Toka
 • Comb külső és belső íve
 • Derék
 • Térd
 • Kezek/karok
 • Hát

Hogyan végezheti el a kezelő személy a COOLTECH kezelést 6 lépésben?

 1. Felméri, diagnosztizálja a kezelendő területet.
 2. Felteríti a Cool Gel Pad védőmembránt a kezelni kívánt területre.
 3. Felhelyezi a COOLTECH applikátort a Cool Gel Pad membránra.
 4. Ezután elindítja a szabályozott hűtési, fagyasztási folyamatot, ami a zsírsejtek apoptózisához vezet.
 5. Az eljárás után leveszi az applikátort, és intenzív masszázzsal fejezi be a kezelést az adott területen.
 6. A folyamat végén a szervezetünk fiziológiás mechanizmusok útján kezdi eliminálni a zsírsejteket. Az első eredmények 2 hét után kezdenek látható mértéket ölteni, ugyanis ennyi időbe telik szervezetünknek, míg észleli ezt a lágy folyamatot, és felkészül az elfagyasztatott zsírsejtek eltávolítására.

SZAKASZOK:

 • A CoolTech® vákuum a felesleges zsírt kiemeli a test síkjából, miközben a többi testrészünk védett marad. A vákuum csökkenti a vér áramlását a kezelési területen, aminek köszönhetően kontroll alatt tarthatjuk az érzékelést, illetve a megakadályozhatjuk a visszamelegedést.
 • A zsírszövet menedzselt közelségben van az applikátor hűtőbetéteivel, melyek hűtési hatásukat kifejtik mindaddig, amíg a szövet el nem éri a programozott hőmérsékletet.
 • A zsírsejtek hatékony elfagyasztásához az eljárásnak 70 percet kell igénybe vennie.

Az eljárás nem lehet kevesebb, mint 70 perc, mert ennyi ideig tart, amig -8 Celsius fok hőmérséklet mellett a mélyebben taláható zsírsejtek is lehűlnek. Az eljárás hatékonysága függ a zsírsavak reakciójától a hőmérséklet jelentős változásaira.

A zsírszövet -8 ° C-on történő lehűtésekor a sejt három zsírsava kristályosodik. A lehűtött zsírsejt elveszíti életképességét. Bármely más, -8 ° C feletti – például 0 ° C – hőmérsékleten működő kriolipolízis készülék nem hatékony, és nem valósul meg a kriolipolízis.

Interfész: Az egység intuitív felülettel rendelkezik, amely megkönnyíti minden kezelési protokoljának beállítását. Az érintőképernyő dinamikus és könnyen használható.

EREDMÉNYEK:

A kezelt terület körfogata ± 1,3 – 5,3 cm -rel csökken. Ezek az eredmények az első eljárás után 15 naptól számítva 3 héten keresztül alakulnak ki a legszemléletesebben. Ugyanezt a területet minimum 6 hét elteltével lehet újra kezelni (habár a roncsolt zsírsejtek eltávolításának folyamata esetenként eltarthat akár 3 hónapig is). Már az első kezelést követően akár 30% -kal kevesebb zsír maradhat a kezelt terület, és 3 eljárás után a zsírsejtek 70-80% -os pusztulása érhető el.

CERTIFIKÁT:

A COOLTECH készülék a COCOON Medical International Spain vállat gyártmánya, mely rendelkezik FDA minőségi és biztonsági tanúsítvánnyal, valamint CE-tanúsítvánnyal is.

A Cooltech exkluzív kialakítása lehetővé teszi, hogy egyszerre két 2 applikátorral dolgozzon, ezzel csökkentve az 1 eljárás időtartamát és a vendégnek okozott kellemetlenséget. A készülék 6 különféle applikátorral rendelhető, amelyek alkalmasak a test különböző területeinek kezelésére:

Klinikai eredmények

Műszaki paraméterek

Az applikátorok minimális hűtési hőmérséklete: – 8°C: egyenes HP, keskeny HP, ívelt HP, ovális HP, dupla HP

– 5°C: kisméretű HP

Méretek: 540 x 440 x 550 mm
Súly: 39 kg.
Képernyő: Érintőképernyő, 10,4’’
Szívóerő: 250 mbar
Tápegység: Piros egyfázisú, 100–240 V
Maximális teljesítmény: 1000 W
Az egyes applikátor hűtési képessége: 90 W programozott 0 ° C-on, 25 ° C-on

Gyakran Ismételt Kérdések

HOGYAN ÉS MENNYI IDŐ ALATT TÉRÜL MEG A BEFEKETETÉS?

Tapasztalataink szerint az esztétikai eszközökkel történő beruházás megtérülése gyors, csupán három dolgot igényel:
- Pontos üzleti terv. Biztosítunk egy működő üzleti tervet, amely a beruházás megtérülésétől 6-18 hónapig terjed az Ön üzletének fejlettségi szintjétől függően. Üzleti tervünk valós, meglévő ügyfeleink tapasztalatain és gyakorlatán alapul.
- Jó marketing stratégia. Bizonyított marketingstratégiát nyújtunk az eszköz hirdetésére és pozicionálására az ország különböző városaiban. Stratégiánk a magyarországi ügyfelekkel kapcsolatos hosszútávú tapasztalatainkon alapul.
- Professzionális betanítás a készülékek használatára. Tanúsított képzést biztosítunk az eszközözök használatához, valamint továbbképzéseket szervezünk. A képzés magában foglalja a terapeuta és a vendég közötti tanácsadás végrehajtásának technikáit is.

VAN RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG?

Lehetőséget kínálunk a berendezéseink 1 illetve 2 éves periódusra történő megvásárlására. A részletfizetés egyedi kalkulációval jön létre, rugalmas, mely az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazodik. A berendezés vételára az alábbi extrákat tartalmazza: marketing tanácsadás, berendezés használatának oktatása, üzletfejlesztési konzultáció. A rendszert úgy találtuk ki, hogy lehetővé tegye az Ön vállalkozása gyors növekedését, ugyanakkor megfelelő és stabil alapot szolgáltasson akár a többi berendezésünk megvásárlásához is.

MILYEN JÓTÁLLÁS ÉS SZERVíZ JÁR A BERENDZÉSEKHEZ?

1 éves gyártói múszaki garancia jár mindegy berendezésünkhöz, és a garancia lejártát követően is támaszkodhat megbízható szervízünkre. Magyarországon egyedülállóak vagyunk abban, hogy tartalékberendezéssel rendelkezünk, melyet rendelkezésre bocsátunk az esetleges javítási időszak idejére.

BIZTOSíTANAK BETANÍTÁST A BERENDEZÉS SZAKSZERŰ HASZNÁLATÁRA?

Igen. Magasan kvalifikált tranérünk minden berendezés szakszerű használatát leoktatja Önnek, melyről oklevelet állítunk ki. További információkra va szüksége az oktatási programunkról? Látogasson el ITT.

Több információra van szüksége?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.