hydrafacial-aparat-bulmed-terapia-lice

Mi az a HydraFacial MD arckezelő rendszer?

A HydraFacial Facial MD az úttörője, kifejlesztője a hidrodermabráziós eljárásnak, mely az arcbőr tisztítását, hidratálását, egészségesebbé tételét szolgálja. Az Edge Systems vezető kozmetikai berendezéseket gyártó amerikai vállalat. A HydraFacial az egyetlen kezelés, amely az arc ennyire különböző bőrproblémáival foglalkozik. Segít eltávolítani a ráncokat és a finom vonalakat, egészségessé teszi az aknés bőrt, szép eredményekkel kezeli a rosaceát, alkalmas érzékeny bőrtípusra is, a zsíros bőrre, a megnagyobbodott pórusokat, valamint a napégéseket is szépen tudja korrigálni.

Miért válassza  ezt az arckezelőt?

Az eszköz egyedisége a szabadalmaztatott kezelés, amelyet alkalmaz – a Vortex-Fusion. A bőr átalakítását speciális fejlesztésű, ún. HydroPeel tipekkel lehet elérni. Mindegyiküknek más-más funkciója van – a bőr hámlasztása, a savak eltávolítása, a bőr hidratálása. A HydroPeel spirálfúvókákat szabadalmaztatott vákuumtechnikával és a HydraFacial szabadalmaztatott szérumaival kombinálva lehet hatékonyan használni. Ez a kombináció a levegő és a szérum „forgószelét” hozza létre a tipben, hasonlóan a mini-tornádóhoz, megkönnyítve a szennyeződés eltávolítását. Ugyanakkor erős antioxidáns összetevőkkel ellátott hidratáló szérumokat hord fel a bőrre, megújítva azt, egészséges és ragyogó megjelenést biztosítva.

Terápia 3 alaplépésben

Az eljárás minden bőrtípuson alkalmazható nők és férfiak számára. 3 alapvető lépést tartalmaz – tisztítás és kémiai hámlás, eltávolítás és hidratálás, megelőzés és védelem.
A HydraFacial 3 fő terápiát alakított ki: Alapterápia, Deluxe és Platinum. Mindegyik terápiának sajátos végrehajtási módja van, ahol különféle szérumokat alkalmazunk az eljárások során. A szérumok fő szerepe a bőr mély tisztítása, hidratálása, antioxidánsokkal és vitaminokkal való táplálása. A HydraFacial arcszérumok a természetből származó biokomponenseket tartalmaznak. Ez teszi az eljárást annyira kedveltté, hogy az esztétikai központokban világszerte vezető szerepet játszanak.

Official website
hydrafacial-aparat-bulmed-terapia-lice

Vortex-Fusion technológia

A HydraFacial ™ védjegye, mely a többi bőrátalakító eljárástól alapvetően megkülönbözteti, az az egyedülálló Vortex-Fusion terápiás alkalmazás rendszer. A HydraFacial számos egyedi HydroPeel® tipet használ. Minden tip eltérő funkciót lát el – a bőr hámlásztását, elhalt hámsejtek és szennyeződések eltávolítását, a bőr hidratálását. A HydroPeel spiráltipek szabadalmaztatott vákuumtechnikával és a HydraFacial szabadalmaztatott szérumiaval kombinálva használják. Ez a kombináció a levegő és a szérum forgószelét hozza létre, hasonlóan a mini-tornádóhoz, megkönnyítve a szennyeződés eltávolítását. Ugyanakkor erős antioxidáns összetevőkkel hidratáló szérumokat visznek fel a bőrre.

HYDRAFACIAL KÉK HÁMLASZTÓ tip

HYDRAFACIAL KÉK tip a test hámlasztásához

HYDRAFACIAL NARANCSSÁRGA HÁMLASZTÁS tip

HYDRAFACIAL KÉKES ZÖLD tip eltávolításhoz

HYDRAFACIAL VORTEX TECHNOLÓGIA tip

1 ELJÁRÁS • 3 LÉPÉS • VILÁGELSŐ SZÉRUMOK

1

Стъпка

TISZTÍTÁS + PEELING

Active-4 szuper szérum
Az Activ-4 szérum eltávolítja az elhalt sejteket, hogy átadhassa helyét az egészséges bőrnek. Tartja a bőr hidratáltságát, segít feszesíteni, simítani a finom vonalakat.

Összetevők: Ásványi és mikrotápanyagban gazdag algakivonat, mely hidratálja és lágyítja a bőrt. Élesztőkivonat – nagyon jó fehérjeforrás a bőr számára.

GlySal
A GlySal szérum a glikolsav és a szalicilsav kombinációja, amelynek peeling hatása van, de anélkül, hogy fájdalmat vagy kellemetlenséget okozna. Az egylépéses bőrápoló eljárás során egyesíti a hámlasztás és a kémiai hámlasztás előnyeit. Az eredmény látható fiatalítás irritáció nélkül.

Összetevők: Glikolsav és szalicilsav 3 különböző koncentrációban, a bőr problémájának és típusának megfelelően – 7,5%, 15% és 30%.

2

Стъпка

ELTÁVOLÍTÁS + HIDRÁLÁS

Beta-HD Clear Szuper Szérum
A Beta-HD Clear szérum segít a bőrön és a pórusokban található szennyeződések, fekete foltok és komedonok kiszívásában.

Az új Beta-HD Clear Super szérum kifejezetten zsíros és eldugult bőrre lett fejlesztve. Jó hatásfokkal működik minden bőrtípuson. Az új, gyógynövényes összetevőknek köszönhetően a szérum puhábbá, tisztábbá és ragyogóvá teszi a bőrt. A szalicilsav és a fűzfa kéregkivonat kombinációja finoman feloldja a pórusokban található faggyút, szennyeződéseket.

Összetevők: Az új szuperszérum felbecsülhetetlen értékű gyógynövényes összetevőket tartalmaz: Fűzfa kéreg kivonat, amely tökéletes bőrradír. Gyöngyvessző-kivonat a bőr megnyugtatására. Tasmán bors gyulladáscsökkentő hatású. Magasan hidratált mézkivonat és szalicilsav a faggyú szabályozására.

3

Стъпка

MEGELŐZÉS + VÉDELEM

Speciális szérumokat alkalmaz a ráncok és finom vonalak simítására, az arcbőr azonnali világosabb, tisztább tónusára.

DermaBuilder peptidkomplex
Összetevők: Oktapeptid-3 és dipeptid-5 kombinációja, amely elősegíti a finom vonalak és a ráncok kiegyenlítését.

Britenol foltenyhítő
Összetevők: Medveszőlő-kivonat – a C-vitaminhoz hasonló erőteljes fehérítő összetevő

Antiox + szuper szérum

Az Antiox + szérum telített antioxidánsokkal és hialuronsavval dolgozik az azonnali mély hidratáláshoz.

Összetevők: Zabliszt-kivonat, vörös alga kivonat, amely összesen 74 hasznos nyomelemet és ásványi anyagot tartalmaz. Hialuronsav a mély hidratációhoz. Mirtusz kivonat, gesztenye és arnika kivonat.

További kiegészítő kezelések

Lymphatic drainage – nyirok drenázs

A mechanikus nyirokkezelés elősegíti a méreganyagok eltávolítását a bőrből. Eltávolításuk fontos a bőr számára, természetes, egészséges és ragyogó megjelenést biztosítva.

Kezelésre alkalmas területek

  • Arc (a nyirokrendszer 33% -a az arcon található).
  • Kezek
  • Lábak
  • Has
  • Hát

hydrafacial-limfen-drenaj-bulmed

Ledes fényterápia

A LED-terápia során fényenergiát alkalmazunk a bőrre terápiás célokra. A LED fények kiváló befejező lépés a HydraFacial terápiákban.

Vörös LED lámpák

  • 12 vörös LED (hullámhossz: 620-630 nanométer).
  • 12 infravörös lámpa (hullámhossz: 800-900 nanométer).

Kék LED lámpák

  • A fényterápia segít megölni az akné gyulladás egyik fő forrását: a baktériumokat.

 

hydrafacial-led-terapia-bulmed

Termékek professzionális felhasználásra

hydrafacial-profesionalni-produkti-activ-bulmed

ACTIV - 4™

Olvass tovább...
hydrafacial-profesionalni-produkti-beta-bulmed

BETA-HD™ CLEAR

Olvass tovább...
hydrafacial-profesionalni-produkti-antiox-bulmed

ANTIOX+™

Olvass tovább...
hydrafacial-profesionalni-produkti-rinseaway-bulmed

RINSEAWAY™

Olvass tovább...
hydrafacial-profesionalni-produkti-glysal-bulmed

GLYSAL™ PREP

Olvass tovább...
hydrafacial-profesionalni-produkti-dermabuilder-bulmed

DERMABUILDER™

Olvass tovább...
hydrafacial-profesionalni-produkti-britenol-bulmed

BRITENOL™

Olvass tovább...

 

0%

Ráncok kiterjedése ellen

KLINIKAILAG IGAZOLT HATÁS

0%

FOLTCSÖKKENTÉS, FIATALOSABB HATÁS

 

0%

Simább, puhább, ragyogóbb és fiatalabb bőr

Klinikai eredmények

Műszaki előírások

Berendezés méretei Berendezés súlya Elektromos részek
122 cm x 45,7 cm x 40,6 cm 38,6 kg. 110-120 AC, 60 Hz, 8 Amp 220-240 AC, 50/60 Hz

 

 

Gyakran Ismételt Kérdések

HOGYAN ÉS MENNYI IDŐ ALATT TÉRÜL MEG A BEFEKETETÉS?

Tapasztalataink szerint az esztétikai eszközökkel történő beruházás megtérülése gyors, csupán három dolgot igényel:

- Pontos üzleti terv. Biztosítunk egy működő üzleti tervet, amely a beruházás megtérülésétől 6-18 hónapig terjed az Ön üzletének fejlettségi szintjétől függően. Üzleti tervünk valós, meglévő ügyfeleink tapasztalatain és gyakorlatán alapul.

- Jó marketing stratégia. Bizonyított marketingstratégiát nyújtunk az eszköz hirdetésére és pozicionálására az ország különböző városaiban. Stratégiánk a magyarországi ügyfelekkel kapcsolatos hosszútávú tapasztalatainkon alapul.

- Professzionális betanítás a készülékek használatára. Tanúsított képzést biztosítunk az eszközözök használatához, valamint továbbképzéseket szervezünk. A képzés magában foglalja a terapeuta és a vendég közötti tanácsadás végrehajtásának technikáit is.

VAN RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG?

Lehetőséget kínálunk a berendezéseink 1 illetve 2 éves periódusra történő megvásárlására. A részletfizetés egyedi kalkulációval jön létre, rugalmas, mely az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazodik. A berendezés vételára az alábbi extrákat tartalmazza: marketing tanácsadás, berendezés használatának oktatása, üzletfejlesztési konzultáció. A rendszert úgy találtuk ki, hogy lehetővé tegye az Ön vállalkozása gyors növekedését, ugyanakkor megfelelő és stabil alapot szolgáltasson akár a többi berendezésünk megvásárlásához is.

MILYEN JÓTÁLLÁS ÉS SZERVíZ JÁR A BERENDZÉSEKHEZ?

1 éves gyártói múszaki garancia jár mindegy berendezésünkhöz, és a garancia lejártát követően is támaszkodhat megbízható szervízünkre. Magyarországon egyedülállóak vagyunk abban, hogy tartalékberendezéssel rendelkezünk, melyet rendelkezésre bocsátunk az esetleges javítási időszak idejére.

BIZTOSíTANAK BETANÍTÁST A BERENDEZÉS SZAKSZERŰ HASZNÁLATÁRA?

Igen. Magasan kvalifikált tranérünk minden berendezés szakszerű használatát leoktatja Önnek, melyről oklevelet állítunk ki. További információkra va szüksége az oktatási programunkról? Látogasson el IDE.

Több információra van szüksége?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.