PrimeLase-апарат-за-лазерна-епилация

Mi az a PrimeLase?

A PrimeLase lézeres szőrtelenítő gép az esztétikai szektorban ismert diódás lézerek közül a legnagyobb csúcsteljesítményű dióda lézeres platform – 4800 Watt csúcsteljesítménnyel. Ez a technológia nagyon jó kombinációja a nagy teljesítményű hullámhosszoknak az ultra rövid impulzushosszal.

A PrimeLase lézeres szőrtelenítő gép előnyei

A lézer széles penetrációs tartományú, ezáltal a legjobb megoldást kínálja minden bőrtípusra. A PrimeLase a szőr homogén melegítését biztosítja. A szőrszál átalakítja a lézerfényt hővé, melyet a szőrtüszőig vezet. A berendezés már az első alkalom után lényegesen szembetűnőbb hatékonyságot mutat a többi diódalézerhez képest. A fő különbség a többi diódalézeres platformmal szemben, hogy lehetővé teszi az extrém rövid impulzusok felhasználását magas, kontrollált energiával, gyorsasággal, a maximális eredmény elérése érdekében. A PrimeLase lézeres szőrtelenítő gép 3 hullámhosszt képes támogatni (Alex, Dióda, Kombinált, amelyek opcionálisak a gép kiválasztásakor). A készülék maximális teljesítménye 63 J / cm² 400 milliszekundum alatt. A készülék garantálja a magas szintű biztonságot, költséghatékonyságot és hatékonyságot működése közben. Az innovatív USP (Ultra Short Pulse) technológia lehetővé teszi az energia ultra rövid (legfeljebb 3 ms) impulzusokká történő átalakítását. A platform megbízható hűtőrendszerrel működik, amely garantálja az eljárás biztonságát és a vendég kényelmét. : A hűtés + 5ºC hőmérsékleten működik a bőr felületén. A Prime Lase:

 • legerősebb diódalézer a világon – 4800 Watt (dióda teljesítmény, nem fogyasztási teljesítmény)
 • rendkívül biztonságos a vendég számára, megbízható hűtőrendszerének köszönhetően
 • egész évben biztonságosan használható, a nyári hónapokban is
 • eltávolítja a sötét és vastag szőrszálakat, valamint a világosabb és vékonyabb szőrzet esetén is szép eredményeket tud felmutatni
 • működési sebességében összehasonlíthatatlanul gyorsabb más lérekhez képest. A PrimeLase nagyszerűen alkalmas olyan esztétikai központokba, ahol lényeges szempont a nagy terhelhetőség Nagyon gyorsan működik, és ezzel lehetővé válik, hogy az eljárás ideje például 2 teljes láb szőrtelenítése esetén fél óra környékére legyen leszorítható, és körülbelül egy óra alatt az egész testtel végezhessünk.
Official website
PrimeLase-апарат-за-лазерна-епилация

Innovatív technológia – URP

A lézer URP (Ultra Rövid Pulzus) technológiával működik. Ez az innovatív technológia teszi lehetővé az ultrarövid, 3 miliszekundumos impulzusok továbbítását a szőrszálba.  Az optimális hőmérsékletet ezek az impulzusok elérik, a szőrtüszőt a bőr károsítása nélkül elpusztítják.

Az ultra rövid pulzus előnye, hogy nagyon gyorsan felmelegíti a szőrszálat, lehetővé téve, hogy maga a szőrszál a hőt továbbadja a tüszőbe, mielőtt visszahűlne. Ily módon az szőrtüsző hatékonyan megsemmisül. Hosszú impulzusokkal ez lényegesen nehezebb. Mivel az olcsóbb technológiák nem tudják elég gyorsan felmelegíteni a szőrszálat, a tüsző nem mindig pusztul el. A felmelegedés sebessége rendkívül fontos ezért, mivel a szőr is, mint bármely más tárgy, a hőt leadja. Tekintve, hogy a szőrszál nagyon apró, ez a hőleadás, lehűlés rendkívül rövid idő alatt megtörténik. Ezt a folyamatot hőrelaxációs időnek nevezzük. Ez az az idő, amikor a haj felszívja a hőt majd lehűl. A tanulmányok azt mutatják, hogy a szőr 3 ms-ban elnyel minden energiát anélkül, hogy azt a szövet többi részébe elosztaná. 20 ms-ig elnyeli az energia egy részét, és egy másik részét elkezdi szétoszlatni a szomszédos szövetekbe. 50 ms alatt a haj eloszlatja a hőt a szomszédos szövetekben, miközben hőmérséklete lassan csökken.

A platform jellemzői

ALEX 755 nm, 3600 W

A PrimeLase HR Excellence platform egy új generációs diódalézer beépített alexandrite hullámhosszúsággal – Alex 755 nm. Ez a hullámhossz különösen hatékony vékony és világos szőrre, világos bőrtónusú vendégeknél.

A platform innovatív technológiával – URP (Ultra Rövid Pulzus) működik, amely megkönnyíti, hatékonyabbá, fájdalommentesebbé és biztonságosabbá teszi az eljárásokat a vendég számára. Az Alexandrit hullámhossz a lézeres szőreltávolítás ARANY STANDARDJA, amely bebizonyította, hogy a leghatékonyabb szőreltávolítási módszer.

 
 

Az Alex 755 nanometer jellemzői

 • Alex 755 nm: A szőrtelenítés ARANY STANDARDJA 
 • Kiváló hullámhossz a könnyű és vékony szőrszálakhoz
 • Alkalmas világos és közép tónusú fototípusokhoz (Fitzpatrick I-IV fototípus)
 • Kezelőfej méret: 20 × 9 mm
 • Csúcsteljesítmény: 3500W nagy csúcsteljesítmény
 • Maximális energia: 150 J / cm2
 • Impulzus időtartama: 3-400 ms
 • Diodalézer: lámpák és kellékek nélkül

Az Alex 755 nm diódalézer ugyanazt a hullámhosszt szolgáltatja, mint az alexandrite lézer.

 

URP előnyei (Ultra Rövid Pulzus)

 • Impulzushossz < TRT szőrszál (thermo-relaxációs idő)
 • Hatékonyság
 • Biztonság

Applikátor

primelease-lazer-aplikator-20x9-bulmed

20 × 9 méretű kezelőfej

Olvass tovább...

DIODE 810 nm, 4800 W

A PrimeLase HR Excellence platform egy 810 nm-es diódalézer kezelőfejet támogat 4800 Wattos csúcsteljesítménnyel. Ez a diódalézerek kategóriájában a világ legnagyobb teljesítményét jelenti. Képes 3ms ultra-rövid impulzust előállítani, ezáltal nagyon hatékony, biztonságos a vendég számára. Hatékony minden fototípusnál. A dióda kezelőfej innovatív URP technológiával működik, amely az eljárást szuperhatékonnyá, biztonságossá és fájdalommentessé teszi.

 
 

A 810 nm-es dióda jellemzői:

 • Minden fototípusnál használható
 • Rendkívül nagy teljesítmény: 4800 Watt (diódateljesítmény)
 • Rövid rövid impulzus: 3 ms 3 eltérő méretű kezelőfej közül választhatunk.
 • A legnagyobb kezelőfej például elképesztő gyorssá teszi az eljárást nagyon nagy területeken is, például férfiaknál teljes lábak vagy hát.
 • 2 teljes láb – 25-30 perc. 2 teljes kar – 15 perc, teljes hát 3.5 perc.

Applikátor

primelease-aplikator-l-bulmed-2

30 × 17 mm méretű kezelőfej

Olvass tovább...
primelease-aplikator-xxl-bulmed

30 × 9 mm méretű kezelőfej

Olvass tovább...
primelease-lazer-aplikator-20x9-bulmed

20 × 9 mm méretű kezelőfej

Olvass tovább...

MIXED 1060, 940, 810 nm

1 lövés – 3 hullámhossz

A PrimeLase HR Excellence platform elérhető kombinált kezelőfejjel is, amely 3 hullámhosszt egyesít– 1060 nm, 940 nm, 810 nm. A melaninban történő felszívódása kis mértékű, ami biztonságosabbá teszi a sötétebb és barnább bőrtípus kezelését. A platform egyedülálló előnye, hogy nagy hatékonyságot mutat a bőr különböző mélységében elhelyezkedő szőrtüszőknél.

A hármas hullámhossznak köszönhetően a PrimeLase HR Excellence egész évben biztonságosan, hatékonyan kezel arcbőrön, nagyon sötét bőrű embereken is, évszaktól és a nap erősségétől függetlenül.

INNOVATÍV MULTI-HULLÁMHOSSZ KEZELŐFEJ – 1060, 940, 810 nm hullámhosszokon

A kombinált dióda-technológiát nemcsak technológiai koncepcióként tervezték, hanem a biztonság és a hatékonyság garanciájaként is. Mostanáig a sötét bőrön történő kezeléseknél olyan hosszú impulzusokat alkalmaztak, amelyeket tolerál a bőr, de az alacsonyabb impulzusidő miatt nem voltak elég hatékonyak. A kombinált 1060, 940, 810 nm-es kezelőfejben alkalmazott innovatív többimpulzusos technológiának köszönhetően az energiaszállítás biztonságosabb és hatékonyabb. A kibocsátás időtartamát pontosan úgy tervezték meg, hogy elkerüljék a bőr melegítését, ugyanakkor elérjék az optimális eredményt.

 
 

Kombinált 1060, 940, 810 nm hullámhossz specifikációk

Három hullámhossz:

 • A 810 nm széles tartományú. Ez a hullámhossz tökéletesen alkalmazkodik az összes bőr- és szőrtípus szerinti fototípushoz. Hatékony még maradványszőr esetén is.
 • A 940 nm nagyon jó abszorpcióval rendelkezik az oxi-hemoglobinban (a hajgyökeret tápláló erekben), így fokozva a hatékonyságot világosabb szőrtípusnál. A melaninben történő felszívódása alacsony, ami biztonságosabbá teszi a sötétebb és barnább bőrtípus kezelését.
 • 1060 nm az Nd: YAG lézerek által használt hullámhossz. Mélyen behatol és kis  hatással van csak az epidermális melaninra. Ez kivételesen biztonságossá teszi az eljárást. A mély behatolás lehetővé teszi a durva szőr nagy hatékonyságú kezelését a fejbőrön vagy a nemi szerveknél.

Csúcsteljesítmény: 4800 W

Rövid impulzus: 3 ms

Alkalmas sötét bőrre és arcbőrre

Alkalmas mélyebben elhelyezkedő szőrtüszők esetén is

Kombinált technológia

Multi-impluzus technológia: 4.000 Watt csúcsteljesítmény mellet a berendezés 7 x 4ms impulzushosszúságú lövést ad le, 10 ms löves-mentes szünetekkel, így elérhető sötétebb bőrnél, hogy 28 ms-nyi hatékony kezelést kapjon a vendég.

Applikátor

20x9 mm méretű kezelőfej

Olvass tovább...

Működési módok

STATIKUS ÜZEMMÓD

A statikus mód lehetővé teszi a gyors működést, nagy mennyiségű energiát használva lövésenként, akár rövid impulzusokkal is. Maximális hatékonyság maximális sebességnél.

 • A Vékony és maradvány szőrszálakra
 • Akár kis területeken is

A csontok élein, vagy intim területen használható, ahol a pontosság nagy jelentőséggel bír.

DINAMIKUS ÜZEMMÓD

Az egyetlen dinamikus üzemmód a piacon extrém rövid impulzusokkal – 3 ms, amely jelentősen csökkenti a fájdalomérzetet, ugyanakkor maximális hatékonyságot nyújt már az első kezelésnél.

 • Javasolt sötét bőr esetén
 • Barnult bőrön
 • Fokozott érzékenység esetén
 • Férfiaknál első kezelésnél, amikor a vastag sötét szőrzet eltávolítása más technológiáknál fájdalmas lehet.

Bőrnyugtató hűtőfej

A PrimeLase HR Excellence az epidermisz hűtésére az ún. CRYSTAL FREEZE rendszert használja. Az epilálás során automatikusan beállítja a hőmérsékletet, hogy az eljárás biztonságos és fájdalommentes legyen a beteg számára. Lehetővé teszi az impulzusok közötti terület lehűtését. A rendszer állandó hőmérsékletet, 5ºC fokot tart fenn a kezelőfej felületén, függetlenül a szobahőmérséklettől vagy a bőr hőmérsékletétől.

Klinikai eredmények

Műszaki paraméterek

 

Alapinformációk
A gép típusa Diódalézeres szőrtelenítő
A lézer típusa Impulzus dióda
Lézerkibocsátás Közvetlenül kvarcprizmán keresztül
Műszaki adatok
Maximális elektromos csúcsteljesítmény 10 000 W
Maximális energia 300 J
Statikus üzemmód Statikus: 1-2-3 Hz
Dinamikus üzemmód Dinamikus: 5-10 Hz
Impulzus időtartam 3-400 мс
Előre beállított paraméterek IGEN
Energiaellátás Egyetlen lépés: 100–240 V
Hálózati frekvencia 50-60 Hz
Normál teljesítmény 2800 W
Maximális teljesítmény 4800 W
Maximális fényerő 13 A.
Műszaki garancia 1 év műszaki garancia
Tanusítvány Európai CE minőségi, Amerikai FDA tanusítvány
A dióda lézer műszaki jellemzői
Maximális csúcsteljesítmény 4800 W dióda maximális csúcsteljesítménye
Választható hullámhosszok 810 nm
Kezelőfej méretek 20 × 9 mm
Szaturáció Protokol szerint
Hűtés (+5 º C) “CRYSTAL FREEZE” hűtés technológia

Gyakran Ismételt Kérdések

HOGYAN ÉS MENNYI IDŐ ALATT TÉRÜL MEG A BEFEKETETÉS?

Tapasztalataink szerint az esztétikai eszközökkel történő beruházás megtérülése gyors, csupán három dolgot igényel:
- Pontos üzleti terv. Biztosítunk egy működő üzleti tervet, amely a beruházás megtérülésétől 6-18 hónapig terjed az Ön üzletének fejlettségi szintjétől függően. Üzleti tervünk valós, meglévő ügyfeleink tapasztalatain és gyakorlatán alapul.
- Jó marketing stratégia. Bizonyított marketingstratégiát nyújtunk az eszköz hirdetésére és pozicionálására az ország különböző városaiban. Stratégiánk a magyarországi ügyfelekkel kapcsolatos hosszútávú tapasztalatainkon alapul.
- Professzionális betanítás a készülékek használatára. Tanúsított képzést biztosítunk az eszközözök használatához, valamint továbbképzéseket szervezünk. A képzés magában foglalja a terapeuta és a vendég közötti tanácsadás végrehajtásának technikáit is.

VAN RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG?

Lehetőséget kínálunk a berendezéseink 1 illetve 2 éves periódusra történő megvásárlására. A részletfizetés egyedi kalkulációval jön létre, rugalmas, mely az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazodik. A berendezés vételára az alábbi extrákat tartalmazza: marketing tanácsadás, berendezés használatának oktatása, üzletfejlesztési konzultáció. A rendszert úgy találtuk ki, hogy lehetővé tegye az Ön vállalkozása gyors növekedését, ugyanakkor megfelelő és stabil alapot szolgáltasson akár a többi berendezésünk megvásárlásához is.

MILYEN JÓTÁLLÁS ÉS SZERVíZ JÁR A BERENDZÉSEKHEZ?

1 éves gyártói múszaki garancia jár mindegy berendezésünkhöz, és a garancia lejártát követően is támaszkodhat megbízható szervízünkre. Magyarországon egyedülállóak vagyunk abban, hogy tartalékberendezéssel rendelkezünk, melyet rendelkezésre bocsátunk az esetleges javítási időszak idejére.

BIZTOSíTANAK BETANÍTÁST A BERENDEZÉS SZAKSZERŰ HASZNÁLATÁRA?

Igen. Magasan kvalifikált tranérünk minden berendezés szakszerű használatát leoktatja Önnek, melyről oklevelet állítunk ki. További információkra va szüksége az oktatási programunkról? Látogasson el ITT.

Több információra van szüksége?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.