“Venus Legacy ™ alakformáló, karcsúsító gép

Magasan fejlett nem-invazív orvostechnikai tanusítvánnyal rendelkező eszköz, amely hatékonyan megoldja az arc és a test esztétikai igényeit, mint például a nem műtéti testkerületi csökkentést, cellulit kezelést, bőr feszesítést és a ráncok csökkentését*. A kezelések kényelmesek, felépülési idő nélküliek és biztonságosak minden bőrtípus esetén. A Venus Legacy ™ 2 technológia saját szabadalmaztatású ötvözetét tartalmazza (valódi multipoláris rádiófrekvenciát és pulzáló elektromágnesesmezőt), valamint az élvonalbeli VariPulse ™ technológiát.

HOGYAN MŰKÖDIK a VENUS LEGACY?

A Venus Legacy 4DTM technológiát használ, amely három fejlett és bevált technológiára épül – a multipoláris rádiófrekvenciára, a pulzáló elektromágneses mezőre és a VariPulseTM (vákuum) – mindezt precízebbé téve a beépített hővisszacsatolású RealTime technológiával. Az eljárások kényelmesek, nincs felépülési idő, és biztonságosak minden bőrtípusnál. Az energiák ilyen típuső kombinációja teszi a terápiát egyedivé, új mércét állítva ezzel esztétikai gyógyászatban.

A Venus Legacy ™ négy applikátorral rendelkezik: OctiPolar ™ kezelőfej, a 4D Body applikátor nagyobb területekhez, ezen felül a DiamondPolar ™ valamint a 4D Face kisebb területekhez. Mind a négy applikátort szabadalmaztatott (MP)2 technológiával működtetik, a multi-poláris rádiófrekvencia (RF) és a pulzáló elektromágneses mező (PEMF) szinergetikus kombinációjával. Az OctiPolar ™ és a DiamondPolar ™ applikátorok a legalkalmasabbak a bőr feszesítésére, és a ráncok csökkentésére. A 4D Body és a 4D Face applikátorok VariPulse ™ technológiával vannak felszerelve, amelyek a kerület és a cellulit csökkentésére a leghatékonyabbak.

 • Csökkenti a felesleges zsírt
 • A pulzáló elektromágneses mező stimulálja az új véredényképződést, a kollagén termelés, ezáltal fiatalosabb bőrt kapunk.
 • Emeli a popsit és a combot
 • Enyhíti az esetenként akár enyhe fájdalommal járó cellulitot
 • Feszesíti és simítja a nyugodt bőrt
 • Eltávolítja a mély ráncokat
 • Enyhiti a finom ráncokat
Official website
 

Applikátor

DIAMONDPOLAR

Olvass tovább...

A MULTIPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIA ÉS A PULZÁLÓ ELEKTROMÁGNESES MEZŐ SZINERGIKUS HATÁSA

A multipoláris RF összetett algoritmus alapján homogén energiát továbbít a testnek, ami az elért szövetek melegedését okozza mélyebb szövetrétegekben. A kezelési hőmérséklet gyorsan és biztonságosan emelkedik optimálisra, amit könnyű szinten tartani a kezelés teljes időtartama alatt.
A multipoláris RF hatását fokozza a pulzáló elektromágneses mező (PEMM). Ez egy nem termikus technológia, amelyet a kezelőfej elektródáin keresztül bocsát ki a rendszer.
Az RF közvetlenül stimulálja a fibroblasztokat, míg a PEMM angiogenezist idéz elő az FGF2 növekedési faktor felszabadításával, ami fibroblaszt proliferációt eredményez. Együttes hatásuknak köszönhetően a kollagénszintézis kiugróan megnő.

AZ INNOVATÍV VARIPULSE™ TECHNOLÓGIA

Az egyetlen orvos-esztétikai berendezés az ágazatban, amely a VariPulse™ élenjáró technológiájával dolgozik, beépítve a 4D Body és a 4D Face kezelőfejekbe.
Állítható pulzáló vákuumos hatása (pozitív és negatív levegőnyomás) által a zsírbontás könnyebb és hatékonyabb lesz, az energia pedig mélyebbre hatol.
Segítségével könnyebb megcélozni a bőr alatti zsírlerakódásokat és cellulitot.
Növeli a véráramlást, fokozza a nyirokelvezetést és az RF zsírbontó hatását, így csökkenti a cellulitot és formálja az alakot.
A VariPulse™ finom mozgása, és a bőr levegővel történő hűtése miatt a kezelés kényelmessé válik a páciens számára.
Megakadályozza a síkosító (glicerin alapú gél) felhalmozódását a kezelőfejben.

MULTIPOLÁRIS RF – BIZTONSÁGOS ÉS KÉNYELMES KEZELÉST TESZ LEHETŐVÉ.

AZ ENERGIA HOMOGÉN FORMÁBAN JUT LE KÜLÖNFÉLE SZÖVETI MÉLYSÉGEKBE.

Nincsenek égető metszéspontok a RF hullámok alakzatában A vendég nem érez kellemetlenséget, diszkomfortot. A terápiás hőmérsékelt rendkívül gyorsan elérhető. A terápiás hőmérsékletet más technológiáknál lényegesen könnyebb megtartani nagy kezelt területek esetében is.

VALÓS IDEJŰ HŐMÉRSÉKLET-VISSZAJELZÉS

Mind a négy Venus Legacy™ kezelőfejbe olyan érzékelőket építettek, amelyek valós idejű hővisszajelzést biztosítanak, így a bőr hőmérséklet-profilja könnyen, közvetlenül, és folyamatosan megfigyelhető.
Növeli a páciens biztonságát és kényelmét, mialatt klinikai eredményei kiszámíthatóbbak maradnak.
E technológiának köszönhetően a Venus Legacy™ készülék használata nagyon egyszerű és széles körben alkalmazható.

Műszaki paraméterek

Bemeneti feszültség 100/120 / 240V ~, 350W, 50 / 60Hz
RF kimeneti frekvencia 1 MHz
Biztosíték 150 W-ig
Applikátorok beépített thermomérővel DiamondPolar ™
OctiPolar ™
4D arc (4 vákuum szint)
4D pontok (4 vákuum szint)
Kimeneti feszültség 15 Hz
Mágneses mező 15 Gauss
Tömeg 40 kg

Gyakran Ismételt Kérdések

HOGYAN ÉS MENNYI IDŐ ALATT TÉRÜL MEG A BEFEKETETÉS?

Tapasztalataink szerint az esztétikai eszközökkel történő beruházás megtérülése gyors, csupán három dolgot igényel:
- Pontos üzleti terv. Biztosítunk egy működő üzleti tervet, amely a beruházás megtérülésétől 6-18 hónapig terjed az Ön üzletének fejlettségi szintjétől függően. Üzleti tervünk valós, meglévő ügyfeleink tapasztalatain és gyakorlatán alapul.
- Jó marketing stratégia. Bizonyított marketingstratégiát nyújtunk az eszköz hirdetésére és pozicionálására az ország különböző városaiban. Stratégiánk a magyarországi ügyfelekkel kapcsolatos hosszútávú tapasztalatainkon alapul.
- Professzionális betanítás a készülékek használatára. Tanúsított képzést biztosítunk az eszközözök használatához, valamint továbbképzéseket szervezünk. A képzés magában foglalja a terapeuta és a vendég közötti tanácsadás végrehajtásának technikáit is.

VAN RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG?

Lehetőséget kínálunk a berendezéseink 1 illetve 2 éves periódusra történő megvásárlására. A részletfizetés egyedi kalkulációval jön létre, rugalmas, mely az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazodik. A berendezés vételára az alábbi extrákat tartalmazza: marketing tanácsadás, berendezés használatának oktatása, üzletfejlesztési konzultáció. A rendszert úgy találtuk ki, hogy lehetővé tegye az Ön vállalkozása gyors növekedését, ugyanakkor megfelelő és stabil alapot szolgáltasson akár a többi berendezésünk megvásárlásához is.

MILYEN JÓTÁLLÁS ÉS SZERVíZ JÁR A BERENDZÉSEKHEZ?

1 éves gyártói múszaki garancia jár mindegy berendezésünkhöz, és a garancia lejártát követően is támaszkodhat megbízható szervízünkre. Magyarországon egyedülállóak vagyunk abban, hogy tartalékberendezéssel rendelkezünk, melyet rendelkezésre bocsátunk az esetleges javítási időszak idejére.

BIZTOSíTANAK BETANÍTÁST A BERENDEZÉS SZAKSZERŰ HASZNÁLATÁRA?

Igen. Magasan kvalifikált tranérünk minden berendezés szakszerű használatát leoktatja Önnek, melyről oklevelet állítunk ki. További információkra va szüksége az oktatási programunkról? Látogasson el ITT.

Több információra van szüksége?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.

 • Cím

  1118 Budapest, Dayka ter 3/a

  Nyitvatartási idő:
  Hétfőtől péntekig
  9:00 - 18:00

  Fogyóeszközök rendelése: +36 70 362 1165

 • Telefon

  +36 70 362 1165

 • Email

  info@beautymed.hu