arcemelő Silhouette soft kónuszos szál

Silhouette soft

 

A kor előrehaladtával az arcon a ráncok megjelenése és a bőr tartását, valamint rugalmasságát adó rostok mennyiségi és minőségi változása miatt bekövetkező kontúrvesztés jelentik esztétikai szempontból a fő problémát, ebben tud segíteni az arcemelő szál.

Ezeket a tüneteket tovább rontja, hogy az arc mélyen elhelyezkedő zsírkompartmentek is sorvadnak, amelyek az arc oldalsó területének volumenvesztését eredményezik és a tartását vesztett bőr az áll alatti részre és az arc alsó harmadára pozícionálódik.

A Silhouette Soft arcemelő egy innovatív, felszívódó felfüggesztő emelő szál, egyedi kúpos technológiával kifejlesztve. A Silhouette Soft a megereszkedett bőr emelésére alkalmas – az alábbi területeken:

 • Az arc közepén
 • Az arc alós részén
 • A nyakon
 • A szemöldök

Milyen területeket kezelhet Silhouette-soft arcemelő segítségével?

 • arckontúr
 • állvonal
 • arc középső része
 • szemöldök
 • nyak

Milyen szál szükséges?

Három féle termék áll rendelkezésre a bőr lazaságához és megereszkedésének mértékéhez kifejlsztve az arc különböző területeire.

Silhouette Soft:

 • 8 kónusz
 • 12 kónusz
 • 16 kónusz
Official website
arcemelő Silhouette soft kónuszos szál

HOGYAN MŰKÖDIK A KÉTIRÁNYÚ KÓNUSZ TECHNOLÓGIA?

1. Szál behelyezése

Olvass tovább...

2. Szál feszítése

Olvass tovább...

3. Szövetekkel történő összeolvadás

Olvass tovább...

Mi az a Silhouette-soft, mi az a bioszál?

A silhouette-soft teljesen felszívódó és poly l-lactic sav komponensből áll, a kónuszok laktid/glikolidból készülnek. Az eljárás nem invazív módon, helyi érzéstelenítéssel történik. A kezelés során sebészeti varrócérnákat vezetnek be a bőr felszíne alá. A kónuszok szerepe a szálak helyben tartása és a kollagéntermelés fokozása az arc térfogatának helyreállítása érdekében.

A silhouttesoft azonnali arc lifting hatást kínál, amely 12 – 18 hónapig fejti ki hatását. Ezt az időtartamot befolyásolja az életkor, életmód, káros szokások. A silhoutte-soft kombinálható más esztétikai kezelésekkel, mint például hialuronsav injekcióval.

Silhouette-soft a jövő arcemelője?

Az arc fiatalos megjelenésre jellemző csúcsára állított háromszög formáját már műtéti beavatkozás nélkül is visszaállíthatjuk az egyedülálló arcfiatalító hatással rendelkező Silhouette Soft kezelés innovatív technológiájával, mely eredeti helyére emeli a szöveteket, korrigálja az arc elveszett teltségét és a serkenti a kollagén rostok termelését, minőségi átalakulását- látható, de harmonikus, természetes módon csökkentve ezzel az öregedés jeleit anélkül, hogy eredeti arcvonásaink megváltoznának.

Az arc és a nyak bármely területén sikerrel alkalmazható. A Silhouette Soft egy lépésben eredményez lifting hatást és indít el egy regenerációs folyamatot, mely friss, fiatalos kinézetet, feszesebb bőrt és szépen formázott arcot eredményez.

A lifting hatást a szövetekre kifejtett nyomás és a bőr megemelése eredményezi, amely azonnal látható.

Természetesen léteznek már töltőanyagok és sebészeti beavatkozások amelyek alkalmasak az öregedés jelinek eltüntetésére. De! Ezen esetekben sokszor invazív módon van csak lehetőség az arc megemelésére.

A Silhouette-soft olyan technológia amely segít a nőknek és férfiaknak az arc és a nyak bármely területén sebészeti beavatkozás nélkül visszanyerniük bőrük fiatalosságát.

Mindössze egy 30 perces beavatkozás segít a megereszkedett bőrt helyreállítani. A kezelés után nem maradnak hegek a bőrön, azonnal visszaállhat mindennapi életébe.

Ez a bioszál mindazon nőknek és férfiaknak készült akik szeretnék visszakapni bőrük feszességét, de szeretnék megőrizni a természetes hatást.

silhouette soft kiszerelések

Hogyan épül fel a szál, a bioszálas arcfeszesítés mögött lévő technológia

A Silhouette-soft alkotóelemei:

Kétirányú kúpok (amelyek ellentétes irányba néznek)

Központi monofil: kúpok egyenletesen elhelyezve a 2cm-es kúpmentes központi zóna mindkét oldalén

Mindegyik kúp kötött csomókkal van elválasztva, és szabadon lebeg közöttük a szövetek érintkezéséig

A Silhouette-soft kónusz felépítése
A Silhouette-soft kónusz felépítése

 

Milyen technikákkal lehet használni

Silhouette soft behelyezéi technika nyakon
Silhouette soft behelyezési technika arcon
Silhouette soft behelyezési technika szemöldöknél

 

Milyen előnyei vannak a szálbehúzásanak?

 • azonnali lifting hatás természetes eredménnyel
 • eveszett volume helyreállítása
 • minimális invazív beavatkozás, bemetszés nélkül
 • a kollagéntermelés fokozatos helyreállítása
 • 100%-ban felszívódó összetevők
 • a kezelést követően gyors a gyógyulási periódus
 • a kezelés rövid idő alatt elvégezhető behelyezendő srcfeszesítő szálak mennyiségétől függően 30-60perc
 • heg nélkül, nyom nélkül gyógyul
 • idővel megismételhető beavatkozás
 • többféle méretben és hosszúságban elérhető a kezelt területtől függően

 

Milyen eredmények érjetőek el arcemeléssel?

 

Hogyan történik a szálbehúzás?

A beavatkozást orvosi konzultáció előzi meg, mely során az orvos felméri az egészségügyi állapotot, a korábbi esztétikai beavatkozásokat és válaszol a felmerülő kérdésekre. A kezelés semmilyen speciális előkészítést nem igényel. A kezelés 30 percet vesz igénybe. Helyi és vezetéses érzéstelenítést követően a bőr megfelelő mélységébe vezetjük egy finom tű segítségével a fonalat.

A fonalat felszívódó, ellentétes irányú (bidirekcionális) kónuszok tartják a helyükön.

A beavatkozás nem igényel bemetszést. A fonal behelyezését követően a területre kifejtett gyengéd kézi nyomással formáljuk újra a szöveteket és hozzuk létra a kívánt lifting hatást. Egyszerre több fonal bevezetése is megtörténhet.

 

Milyen előkészületek szükségesek szálbehúzás előtt?

Nincs szükség előkészületre, javasoljuk az orvosi konzultációt az arcemelés előtt, ahol felmérésre került az arc állapota és elkészítésre kerül a kezelési terv is.

Mi várható a kezelés után?

A Silhoutte-soft egy nem sebészeti 30 perces beavatkozás amelyet orvos végez el, a beavatkozást követően azonnal láthatóak az eredmények, az arc fiatalosabb és feszesebb lesz.

Meddig tart a silhoutte soft arfeszesítő hatása?

A Silhoutte-soft kezelés látható esztéteikai hatása 12-18 hóapon keresztül megmarad. Ez alatt az idő alatt folyamatosan fejti ki hatását. A hatását nagyban befolyásolja a kor és az életvitel is.

Mely páciensei számára ajánlott a Shiluette-soft kezelés?

Minden olyan 30 év feletti nő és férfi számára javasolható a beavatkozás, akik mérsékelni szeretnék az arcon az öregedés látható jeleit, de természetes harmonikus eredményre vágynak és tartózkodnak a műtéti beavatkozásoktól. Kezelhető a nyak, az orca és a középarc, valamint az arc alsó harmada, megemelhető a szemöldök és határozottabbá tehető arckontúr.

Több információra van szüksége?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.

Prémium filler tréning

Lanluma töltőanyag tréning 2022.09.12-13