Diódalézeres szőrtelenítő Triton

Mi a Triton?

A Triton a világ első diódalézeres szőrtelenítő platformja, amely több hullámhosszt kombinál. A platformot a nem kívánt szőr hatékony és gyors eltávolítására tervezték minden bőrtípusra és hajra – világostól a sötétig.

Melyek a Triton platform fő előnyei?

A Triton egy olyan diódalézeres szőrtelenítő eszköz, amely több hullámhosszt kombinálva eltávolítja az összes szőrszálat, függetlenül attól, hogy a növekedési ciklus melyik szakaszában vannak.

Ez azt jelenti, hogy a mély szőrszálakat, az új tüszőket egyszerre lehet kezelni. Ez lehetővé teszi a betegek számára, hogy kevesebb eljárás után nagyobb eredményeket érjenek el.

A platform három különféle lézerhullámhossz (810 nm (diode), 755 nm, 1064 nm), egyedi változatát kínálja, hogy növelje a klinikák azon képességét, hogy pácienseiket egyedülálló, személyre szabott módon kezelhessék.

Ez biztosítja, hogy e lézeres szőreltávolító platform biztonságos, hatékony. Az eszköz egyesíti az energiát, a sebességet és az eredményességet.

Rendkívül rugalmas platform – diódalézeres szőrtelenítő

A platform fontos előnye, hogy a lézeres szőreltávolító – a DiolazeXL-n kívül – más kezelőfej is rácsatolható. Ezen felül például testzsír-csökkentő kezelőfej, a BodyFX-et.

Kiegészítheti a kezelést arckfiatalítással, ránctalanítással, aknés hegek és pigmentfoltok eltávolításával. Az egyik legkeresettebb Inmode kezelőfej, a Fractora is kompatibilis a Triton platformmal.

Ennek profilja a frakcionált rádiófrekvencia, amely a kollagén teljes átalakítását hajtja végre a bőrben. Az eredmény simább, selymesebb és ragyogóbb bőr.

A platform kompatibilis az új Inmode applikátorral – a Vasculaze-zel is. Alkalmas a lábakon látható kapillárisok sikeres eltávolítására.

A Triton rendkívül jól variálható platform. Alkalmas esztétikai központokba, amelyek most indulnak, és arc- és testkezelések széles skáláját akarják kínálni ügyfeleiknek.

Diódalézeres szőrtelenítő Triton

Applikátor

DiolazeXL-aplikator-triton-inmode

Diolaze XL

Olvass tovább...
BodyMini-FX-aplikator-triton-inmode

Mini fx / Body fx

Olvass tovább...

HOGYAN ÉS MENNYI IDŐ ALATT TÉRÜL MEG A BEFEKETETÉS?

Tapasztalataink szerint az esztétikai eszközökkel történő beruházás megtérülése gyors, csupán három dolgot igényel:
- Pontos üzleti terv. Biztosítunk egy működő üzleti tervet, amely a beruházás megtérülésétől 6-18 hónapig terjed az Ön üzletének fejlettségi szintjétől függően. Üzleti tervünk valós, meglévő ügyfeleink tapasztalatain és gyakorlatán alapul.
- Jó marketing stratégia. Bizonyított marketingstratégiát nyújtunk az eszköz hirdetésére és pozicionálására az ország különböző városaiban. Stratégiánk a magyarországi ügyfelekkel kapcsolatos hosszútávú tapasztalatainkon alapul.
- Professzionális betanítás a készülékek használatára. Tanúsított képzést biztosítunk az eszközözök használatához, valamint továbbképzéseket szervezünk. A képzés magában foglalja a terapeuta és a vendég közötti tanácsadás végrehajtásának technikáit is.

VAN RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG?

Lehetőséget kínálunk a berendezéseink 1 illetve 2 éves periódusra történő megvásárlására. A részletfizetés egyedi kalkulációval jön létre, rugalmas, mely az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazodik. A berendezés vételára az alábbi extrákat tartalmazza: marketing tanácsadás, berendezés használatának oktatása, üzletfejlesztési konzultáció. A rendszert úgy találtuk ki, hogy lehetővé tegye az Ön vállalkozása gyors növekedését, ugyanakkor megfelelő és stabil alapot szolgáltasson akár a többi berendezésünk megvásárlásához is.

MILYEN JÓTÁLLÁS ÉS SZERVíZ JÁR A BERENDZÉSEKHEZ?

1 éves gyártói múszaki garancia jár mindegy berendezésünkhöz, és a garancia lejártát követően is támaszkodhat megbízható szervízünkre. Magyarországon egyedülállóak vagyunk abban, hogy tartalékberendezéssel rendelkezünk, melyet rendelkezésre bocsátunk az esetleges javítási időszak idejére.

BIZTOSíTANAK BETANÍTÁST A BERENDEZÉS SZAKSZERŰ HASZNÁLATÁRA?

Igen. Magasan kvalifikált trénerünk minden berendezés szakszerű használatát leoktatja Önnek, melyről oklevelet állítunk ki. További információkra va szüksége az oktatási programunkról? Látogasson el ITT.

Több információra van szüksége?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.