Intraceuticals

Mi is pontosan a kezelés menete az Intraceuticals esetében?

A kezelés során magas nyomású oxigén segítségével jutattják be a jobbnál-jobb hatóanyagokat, mint a hialuronsav, az “A” “C” és “E” vitaminok és antioxidánsok az arcbőr mélyebb rétegeibe. Nem kell aggódni, mindez teljesen fájdalommentes.

Az Intraceuticals tökéletes a ráncok kezelésére, a pigmentfoltok eltüntetésére, javítja a bőr rugalmasságát, sőt a pattanások ellen is kiváló hatású!

Az eszköz forradalmasította a hialuronsav használatát, amely kivételes hidratáló eszköz, valamint hatékony szállító- és adagolórendszer a nehezebben bejuttatható összetevők számára.
Ezt az élvonalbeli kutatást az brand szabadalmaztatta „Hialuron-rétegzés” néven, mely az Intraceuticals bőrápolási rendszerének alapja.

A márka olyan professzionális szérumokat tartalmaz, amelyeket egy speciális kezelési protokollnak megfelelően alkalmaznak.
 • Fiatalítás, élénkítés és ráncfeltöltés!

  Az Intraceuticals azonnali, látványos segítséget nyújt minden bőrtípusra, javítva annak struktúráját.

  A kezelés során magas nyomású oxigén használata segíti a hatóanyagok bejutását az arcbőr mélyebb rétegeibe, mindeközben hűti és nyugtatja azt. Az Intraceuticals arckezeléshez használt szérumok minden bőrtípusra beszerezhetőek: könnyű hialuronsavat, valamint vitaminok és antioxidánsok hatékony kombinációját tartalmazzák. Ezek által bőre feszesebbé, arca ragyogóbbá válik!

  Az Oxigénterápia 3 előnye:

  • Alacsony oxigénnyomás alatt lévő oxigén egyszerre segíti az életkorát meghiúsító összetevők bőrbe juttatását, hűsítésével és megnyugtatásával.
  • Intraceutical gyógyszeres kezeléshez használt szérumok minden bőrtípusra rendelkezésre állnak: könnyű hialuronsavat, valamint vitaminok és antioxidánsok hatékony kombinációját tartalmazzák. Bőre feszesebbé válik, és arca ragyogóbb lesz.
  • A maximális szinergetikus hatás és a tartós eredmény érdekében a kezelést támogató termékek nélkülözhetetlen rétegeket biztosítanak a bőr tápanyagainak lezárásához és kiegészítéséhez.

   

Official website
Intraceuticals

Oxigén – hiperbarikus oxigén technológia

Az Intraceuticals kombinálta a finomított hiperbarikus oxigén előnyeit kozmetikai bőrápoló hatóanyagokkal, kifejelesztve így a közismert Intraceuticals Kezelést.

Szérumok – Saját fejlesztésű szérumok

Az Intraceuticals vezető ausztrál egyetemek kutatásaival kiegészítve fejlesztette ki szérumait, amelyeket professzionálisan előállított nagytisztaságú oxigénnel együtt adagolva juttat le a bőr mélyebb rétegeibe. Szenzációsan csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését.

Metódus – A bejuttatási technológia

 

A Intraceuticals kezelési módszer során hiperbarikus oxigént alkalmazunk, hogy elősegítsük a gyógyszerkészítmények szérumának a bőrbe, sejtközi térbe jutását. A szérum kezelőfej hiperbár nyomásbuborékot hoz létre az ozmotikus hidratáció és az összetevők bejuttatásához. A folyamat során gyengéden mozgatjuk a kezelőfejet a bőr felületén, mely gyengéd, pihentető élmény a vendég számára, illetve igazán kreatív és meditációs kezelés a terapeuta számára. Az oxigén természetes elemi jellege inspirál és élénkít.

Rétegzéses hialuronbejuttatás 3-lépésben

Az Intraceuticals forradalmasította a különféle molekulatömegű hialuron alkalmazását kozmetikai kezelésekhez. A hialuron kivételes hidratáló eszköz, valamint hatékony segédanyag az egyéb anti-aging összetevők szállítására. Világszínvonalú kutatásai során az Intraceuticals szabadalmaztatta a „3-lépeses hialuron-rétegzés” technológiájának elvét, amely az Intraceuticals bőrápolásnak az alapja.

HIALURONSAV

A hialuronsav a bőr természetes, hidratáltságot fokozó anyaga, mely a bőr folyadéktartalékát is tárolja. A hialuronsav a folyadék mátrix része, amely szilárdítja, feszesíti és fiatalítja a bőrt. A hialuronsav szint növekedésének hatására helyreáll a bőr természetes volumene, észrevehetően definiáltabb lesz az arc körvonala, csökkentve a ráncok megjelenését.
A kiszáradás a finom vonalak és a ráncok kialakulásának egyik fő oka, és közvetlenül kapcsolódik a hialuronsav természetes fogyásához a bőrben. Az Intraceuticals különféle súlyú, méretű hialuronnal veszi fel a komplex küzdelmet a bőr öregedésével.
KISMÉRETŰ HIALURON: INTRACEUTICALS REVIVE
A kisméretű hialuron újraéleszti a bőrt. Az első lépéses bőr hidratálás nélkül a nedvesség nem tud felszívódni, beszívódni a mélyebb rétegekbe. Az alacsony súlyú hialuron nedvességet és a hatékony összetevőket vonz a bőrbe, javítva a bőr térfogatát és hidratálását.

KÖZEPES MÉRETŰ HIALURON: INTRACEUTICALS REPLENISH

A közepes méretű hialuron feltölti a bőrt, és hatékony összetevők tárolójává válik a bőr számára, melyekre a bőr később támaszkodhat. A közepes méretű hialuron tehát az utánpótlást biztosítja, és egész nap mélyen hidratál.

3-lépéses hialuron rétegzés

Intraceuticals által szabadalmaztatott 3-lépéses hialuron az alapvető filozófia a teljes Intraceuticals termékcsalád mögött. A rétegezési folyamat eredményeként a 3 különféle méretű hialuronréteg tökéletes hidrodinamikát biztosít a bőrnek, hogy az összetevők hidratációt és hatóanyagot juttasanak a szükséges mélységbe, rétegbe.
Gyönyörű eredmények érhetők el a 3-lépeses rétegzéssel. Egyszerűen mindenkinek ki kell próbálnia legalább egyszer.

 

NAGYMÉRETŰ HIALURON: INTRACEUTICALS PROTECT

A nagyméretű hialuron megvédi a bőr felületét a szárazságtól és a súlyos környezeti behatásoktól, miközben a bőr nedvességtartalmát biztosítja, és lélegző gátat biztosít. A bőr simább és feszesebb lesz.
Az Intraceuticals szabadalmaztatott technológia igazi bőrápolási rendszert eredményezett – a 3-lépéses hialuron rétegzést. A rétegek átfedésben vannak, hogy tökéletes hidrodinamikát nyújtsanak a bőrnek. A hidrodinamika a hidratáció és a hatékony összetevők mély és folyamatos továbbadását teszi lehetővé. A rétegzett hialuronmolekulák beépülésük után azon munkálkodnak, hogy a vendég bőre újraéledjen, feltöltődjön és védve legyen.

REJUVENATE OXIGÉNES ANTI-AGING ARCKEZELÉS


Ha valódi hidratáltság a cél, akkor ez a program kihagyhatatlan a kezelésekbő. Bármelyik bőrtípusra tökéletes a Rejuvenate Professional szérum. Vitaminokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek drámai módon megemelik, tonizálják és hidratálják a bőrt.


Bőrrel kapcsolatos problémák
• Finom vonalak és ráncok
• Dehidratált bőr
• Érett vagy idő előtti öregedés
• Használható bőrjavító program részeként kémiai hámlasztást követően, nem-ablatív lézer után, vagy IPL-es bőrkezelés után.

Főbb összetevők
• Kisméretű hialuron
• A, C, E vitamin,
• Zöld tea

OPULENCE OXIGÉNES ARCKEZELÉS A VILÁGOSABB BŐRÉRT

Prezentálja vendégeinek sokkal ragyogóbb fényű arcukat, melyet a növényi eredetű fehérítanyagokkal és szuperkoncentrált C-vitaminnal ér el az amúgy átlagos, egyenetlen, fénytelenné vált bőrön. A kezelés minimalizálja a pigmentáltságot, így a bőr világosabb lesz, tonizálódik.Bőrrel kapcsolatos problémák

 • Napkárosodás és korai öregedés
 • Egyenetlen bőrtónus
 • Napkárosodás okozta pigmentáció
 • Átlagos, gyenge bőr

Főbb összetevők

 • Kisméretű hialuron
 • Retinil-palmitát / sárgarépa-polipeptid
 • Nonapeptid-1, Zingiber Officinale gyökérkivonat

ATOXYLENE VONAL KISIMÍTÓ OXIGÉNES ARKEZELÉS

Ez egy célzott kezelés a ráncokra, a tökéletes, nem-invazív alternatíva a fiatalításra. Azonnal megerősít, emeli a bőrt, hogy drasztikusan csökkenjenek a finom vonalak és ráncok.

Bőrrel kapcsolatos problémák
• Kifejező vonalak a szem, az ajkak körül valamint a homlokon
• Nazobiális vonalak, amelyeket az arcizom összehúzódásai okoznak
• Finom vonalak és ráncok a szem környékén

Főbb összetevők
• Kisméretű hialuron
• acetil-oktapeptid-3
• Hidrolizált hibiszkusz Esculentus kivonat

CLARITY BLEMISH OXIGÉNES ARCKEZELÉS

Hatékony fegyverrel finomítja a problémás bőr megjelenését, védelmet biztosít a szennyeződések és irritáció ellen. A Clarity kezelés tisztítja az olaj felhalmozódását, miközben a bőrt tisztává és finommá teszi.

Bőrrel kapcsolatos problémák
Megnagyobbodott vagy eldugult pórusok
• Felnőttkori és hormonális foltok
• Érett vagy idő előtti öregedés

Főbb összetevők
• Kisméretű hialuron
• Szalicil sav
• Nátrium-aszkorbil-foszfát

BOOSTEREK

A VITAMIN

Elősegíti a bőr rugalmasságának fejlődését, miközben tisztább és finomabb bőr látványt eredményez.

C + 3 VITAMIN

Háromféle C-vitamin működik együtt az egészséges, ragyogó bőr simításáért, erősítéséért.

ANTIOXIDÁNS

Újjáéleszti és kiegyensúlyozza a fényevesztett, stresszes bőrt az ausztrál őstermelőktől beszerzett szupertermészetes gyümölcsökkel.

KOLLAGÉN

Korszerű kollagénépítő peptideket juttatunk be a bőr megújulásának elősegítésére.

RETOUCH

 

HIALURON BASE SZÉRUM

Az Intraceuticals peptid technológiája átalakítja az Ön arcbőrének állapotát.

FINOM VONALAK

Az Intraceuticals peptid technológiája lágyítja, finomítja a mimikai ráncokat.

SZEMEK

Az Intraceuticals peptid technológia újraéleszti a megfáradt szemkörnyéki bőrt, csökkenti a sötét karikák és a finom vonalak megjelenését.

LIFTING

A bőrre gyakorolt gravitációs hatást ellensúlyozó Intraceutical peptid technológia láthatóan emeli, feszesíti és hangsúlyozza az áll ív vonalát.

VILÁGOSÍT

Az Intraceuticals peptid technológiája feszesíti a bőrt és ragyogóbbá teszi a célzott arcvonásokat, hogy természetesen hibátlan megjelenést hozzon létre.

Műszaki előírások

Gyakran Ismételt Kérdések

HOGYAN ÉS MENNYI IDŐ ALATT TÉRÜL MEG A BEFEKETETÉS?

Tapasztalataink szerint az esztétikai eszközökkel történő beruházás megtérülése gyors, csupán három dolgot igényel:

- Pontos üzleti terv. Biztosítunk egy működő üzleti tervet, amely a beruházás megtérülésétől 6-18 hónapig terjed az Ön üzletének fejlettségi szintjétől függően. Üzleti tervünk valós, meglévő ügyfeleink tapasztalatain és gyakorlatán alapul.

- Jó marketing stratégia. Bizonyított marketingstratégiát nyújtunk az eszköz hirdetésére és pozicionálására az ország különböző városaiban. Stratégiánk a magyarországi ügyfelekkel kapcsolatos hosszútávú tapasztalatainkon alapul.

- Professzionális betanítás a készülékek használatára. Tanúsított képzést biztosítunk az eszközözök használatához, valamint továbbképzéseket szervezünk. A képzés magában foglalja a terapeuta és a vendég közötti tanácsadás végrehajtásának technikáit is.

VAN RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG?

Lehetőséget kínálunk a berendezéseink 1 illetve 2 éves periódusra történő megvásárlására. A részletfizetés egyedi kalkulációval jön létre, rugalmas, mely az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazodik. A berendezés vételára az alábbi extrákat tartalmazza: marketing tanácsadás, berendezés használatának oktatása, üzletfejlesztési konzultáció. A rendszert úgy találtuk ki, hogy lehetővé tegye az Ön vállalkozása gyors növekedését, ugyanakkor megfelelő és stabil alapot szolgáltasson akár a többi berendezésünk megvásárlásához is.

MILYEN JÓTÁLLÁS ÉS SZERVíZ JÁR A BERENDZÉSEKHEZ?

1 éves gyártói múszaki garancia jár mindegy berendezésünkhöz, és a garancia lejártát követően is támaszkodhat megbízható szervízünkre. Magyarországon egyedülállóak vagyunk abban, hogy tartalékberendezéssel rendelkezünk, melyet rendelkezésre bocsátunk az esetleges javítási időszak idejére.

BIZTOSíTANAK BETANÍTÁST A BERENDEZÉS SZAKSZERŰ HASZNÁLATÁRA?

Igen. Magasan kvalifikált tranérünk minden berendezés szakszerű használatát leoktatja Önnek, melyről oklevelet állítunk ki. További információkra va szüksége az oktatási programunkról? Látogasson el IDE.

Több információra van szüksége?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.