Maili Hialuronsav Filler

A MaiLi egy prémium hialuronsavas töltőanyagcsalád, amely szabadalmaztatott, élvonalbeli technológiát és eljárást alkalmaz:
– hosszan tartó, látványos volumenizálást biztosít , természetes eredményekkel

Termékpalettája 4 prémium egyfázisú tötlőanyagot tartalmaz, arc 4 területére.

A magas hyaluronsav koncentráció lehetővé teszi, hogy kevesebb terméket fecskendezzen be a természetesebb hatás érdekében.

A MaiLi hialuronsavas töltőanyagok luxus portfólióját hosszú kutatások után, svájci tudományos ismeretek alapján tervezték meg, hogy a legmagasabb szintű esztétikai eredményeket biztosítsák Páciensei számára.

A MaiLi termékpalettája 4, szakszerűen elkészített hyaluronsavat tartalmaz; mely kiválóan az arc minden területének formázására és harmonizálásra, mindegyik termék lidokaint tartalmaz, hogy Páciensei maximális komfortja érdekében.

A Maili prémium svájci hyaluronsavas termékcsalád 4 alappillérre épül.

Minőség:

Formálja át kozmetológiai látásmódját egy prémium minőségű hyaluronsavas géllel, amely egyedülálló eredményeket kínál a Páciensei számára – tükrözi a formázott területek természetes mozgását az autentikus és természetes szépség érdekében.

Hatékonyság:

Kezelje a kívánt területeket 24%-kal kevesebb töltőanyaggal, ami több kezelési lehetőséget, páciens megelégedettséget és ismétlődő foglalásokat eredményez.

Hosszú élettartam:

A MaiLi élvonalbeli tudományának, és a tartós zseléknek köszönhetően – azon arcon elvégzett beavatkozások eredményeit Páciensei akár egy évig is élvezhetik.

Biztonság:

A MaiLi szinonimája a biztonság, ezért minden terméket a legnagyobb körültekintéssel fejlesztettek ki, miközben lidokaint használnak a kényelmesebb élmény érdekében.

A Maili termékcsalád exkluzivitása sokoldalúságában rejlik:

Az arc minden területén kiválóan alkalmazható, a finom vonalak korrekciójától kezdve az arc hangsúlyos területeinek volumenizálásáig.

Egy termékcsalád az arc fiatalításhoz, formázásához és harmonizálásához.

 

Official website

Maili termékcsalád:

MaiLi Precize

A szem alatti terület rejuvenációjára

MaiLi Define

A legjobb választás a ajkak volumenizálására

MaiLi Deep

Univerzális szubkután töltőanyag, bizonyítottan hatékony a szubmaláris területen

MaiLi Extreme

Prémium térfogatnövelő töltőanyag mély elhelyezést igénylő területek korrekciójára

Több információra van szüksége?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.