optimas arc- és testkezelő

Miért az Optimas arc- és testkezelő hardverplatform?

Az Optimas arc- és testkezelő hardverplatformja révén optimalizálja eredményeit ügyfelei számára. Kezelőfejek széles skáláját tartalmazza, melyekkel egy berendezésen belül számos arc- és testkezelést sikeresen nyújthat.

Az Optimas segítségével növeli a klinika termelékenységét, a bevételt és magasabb betegelégedettséget érhet el. A platform olyan technológiákat tartalmaz, amelyek szélesítik az eljárások körét.

Optimas arc- és testkezelő a platformmal

Az InMode Optimas hardverplatformja a legkorszerűbb, nem-invazív technológiát kínálja a legkeresettebb arckezelésekhez és a kicsi, nehezen elérhető testrészekhez.

Az Optimas kozmetikai eljárások teljes arzenálját kínálja a ráncok és a finom vonalak, az arcfiatalítás és a test kis részeinek sikeres kezelésére, a kollagén átalakítására, a foltokra és a pattanásokra, a nem kívánt szőrzet eltávolítására, a bőr öregedésére, a túlzott mértékű napsugárzásra és fiatalító eljárásokra.

A  kezelőfejek alkalmazása

Az Optimas hardverplatform a Diolaze XL applikátor lézersugaraival hatékonyan és gyorsan eltávolíthatók a szőrszálak.

Felhelyezhető továbbá olyan kezelőfej, amely csökkenti a bőr alatti zsírréteg vastagságát, feszesíti a bőrt az arcon és a test kisebb részein, például toka, kezek, térd.

A platform kompatibilis a leghíresebb Inmode applikátorokkal – Fractora és Forma kezelőfejek.

A Fractora frakcionált RF energiájával a teljes bőrállapot javítást . Az eredmény fiatalabb, simább és feszesebb bőr.

A Forma applikátor oly módon feszesíti a bőrt, melyet az ügyfelek imádnak: ellenőrzött RF energián keresztül, amely mélyebb rétegekben melegíti fel és indukálja a kollagén és elasztin szintézist.

Az eszköz kompatibilis a Lumecca IPL kezelőfejjel, mely ideális a pigmentáció és a bőr tökéletlenségeinek eltávolítására.

A legújabb arcmegújító és cellulitkezelő kezelőfej, a Morpheus8, szintén kompatibilis az eszközzel. Sikeresen kezeli a ráncokat, finom vonalakat, akné foltjait, hegeit, a friss striah vonalakat és a cellulitot.

Az Optimas platform a gyakorlat sikeréhez.

Official website
optimas arc- és testkezelő

Applikátor

BodyMini-FX-aplikator-triton-inmode

Mini fx / Body fx

Olvass tovább...

HOGYAN ÉS MENNYI IDŐ ALATT TÉRÜL MEG A BEFEKETETÉS?

Tapasztalataink szerint az esztétikai eszközökkel történő beruházás megtérülése gyors, csupán három dolgot igényel:
- Pontos üzleti terv. Biztosítunk egy működő üzleti tervet, amely a beruházás megtérülésétől 6-18 hónapig terjed az Ön üzletének fejlettségi szintjétől függően. Üzleti tervünk valós, meglévő ügyfeleink tapasztalatain és gyakorlatán alapul.
- Jó marketing stratégia. Bizonyított marketingstratégiát nyújtunk az eszköz hirdetésére és pozicionálására az ország különböző városaiban. Stratégiánk a magyarországi ügyfelekkel kapcsolatos hosszútávú tapasztalatainkon alapul.
- Professzionális betanítás a készülékek használatára. Tanúsított képzést biztosítunk az eszközözök használatához, valamint továbbképzéseket szervezünk. A képzés magában foglalja a terapeuta és a vendég közötti tanácsadás végrehajtásának technikáit is.

VAN RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG?

Lehetőséget kínálunk a berendezéseink 1 illetve 2 éves periódusra történő megvásárlására. A részletfizetés egyedi kalkulációval jön létre, rugalmas, mely az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazodik. A berendezés vételára az alábbi extrákat tartalmazza: marketing tanácsadás, berendezés használatának oktatása, üzletfejlesztési konzultáció. A rendszert úgy találtuk ki, hogy lehetővé tegye az Ön vállalkozása gyors növekedését, ugyanakkor megfelelő és stabil alapot szolgáltasson akár a többi berendezésünk megvásárlásához is.

MILYEN JÓTÁLLÁS ÉS SZERVíZ JÁR A BERENDZÉSEKHEZ?

1 éves gyártói múszaki garancia jár mindegy berendezésünkhöz, és a garancia lejártát követően is támaszkodhat megbízható szervízünkre. Magyarországon egyedülállóak vagyunk abban, hogy tartalékberendezéssel rendelkezünk, melyet rendelkezésre bocsátunk az esetleges javítási időszak idejére.

BIZTOSíTANAK BETANÍTÁST A BERENDEZÉS SZAKSZERŰ HASZNÁLATÁRA?

Igen. Magasan kvalifikált trénerünk minden berendezés szakszerű használatát leoktatja Önnek, melyről oklevelet állítunk ki. További információkra va szüksége az oktatási programunkról? Látogasson el ITT.

Több információra van szüksége?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.