LaseMD

Mi az a LaseMD?

A LASEMD egy innovatív bőrápolási program, amely kombinálja a lézerrendszert (Station) és a leghatékonyabb nano-méretű kozmetikumokat (ampullák). Ideális környezetet biztosít, amelyben a speciális szérumok a lehető leggyorsabban felszívódnak, hogy javítsák a bőr felszín alatti állapotát.

NEM ABLATÍV 1927 NM FRAKCIONÁLT THULIUM LÉZER

Drámaian különbözik a hagyományos felületkezelő lézerektől. Az eszköz enyhe, de hatékony, nem-ablációs frakcionált kezelésekkel újjáépíti a ragyogó, egészséges bőrt. A LaseMD testreszabott eredményeket kínál minden beteg számára állásidő nélkül.

Intelligens tervezés az intelligens kezeléshez

 • Gyengéd, hatékony bőrkezelés minden bőrtípusra
 • Gyors, 6-20 perces kezelés, testreszabható a bőrkondíciónak megfelelően.
 • Kényelmes, rendkívül rövid felépülési idővel, akár anesztézia nélkül.
 • Előnyös ár, könnyen delegálható kezelés, és nincs lövésszám korlát kezelésenként.

Biztonságos a kezelés?

Igen. Az FDA 2017-ben jóváhagyta a LaseMD eszközt a bőrfiatalításra. Kimutatták, hogy a frakcionált lézertechnológiának kevesebb mellékhatása és kockázata van, mint az ablatív lézereknek, biztosítva a bőr minőségének javítását.


Hány kezelés szükséges a Lézerrel?

A kezelések száma a kezelés intenzitásától függ. A könnyebb intezítással végzett kezelések esetében általában 4-6 alkalom szükséges az optimális eredmény elérése érdekében. Az intenzívebb kezelések ezzel ellentétben akár egyetlen alkalom után látványos eredményt hozhatnak.

FŐBB INDIKÁCIÓK

 • Ráncok csökkentése
 • Anti-aging
 • Bőrtónus ragyogóbbá tétele
 • Fehérítés
 • Melasma
 • Pigmentcsökkentés
 • Bőr petyhüdtség
 • Hegkezelés
 • Hajhullás
 • Dekoltázs ápolás
 • Nyaki bőrfiatalítás
Official website
LaseMD

LaseMD Ampulla kollekció

VC AMPULLA (aszkorbinsav)

Olvass tovább...

VA AMPULLA (retinol)

Olvass tovább...

TA AMPULLA (tranexámsav)

Olvass tovább...

RS AMPULLA (resveratrol)

Olvass tovább...

Mi a CDS?

A CDS (Cosmoceutical Delivery System), azaz a Gyógykozmetikumok Beviteli Rendszere, az a módszer vagy folyamat, amely során gyógykozmetikumokat juttatunk lézerrel képzett mikro-csatornákban, így érve el szenzációs bőriesztétikai hatást. A tipikus kozmetikumok nagyon nehezen tudnak áthatolni a bőr védőrétegén, ami rossz, vagy nem elégséges felszívódást eredményez. A lézer először higiénikus mikro-csatornákat hoz létre a szövetben, így a nano-méretű gyógykozmetikumok akadálymentesen hatolhatnak a bőrbe.

A LaseMD AMPULLÁK KÜLÖNLEGESSÉGEI MNG (MULTI-NANOSOME GRANULATED) TECHNOLÓGIA

A LaseMD egyedülálló MNG (granulált multi-nanoszómák) technológiája friss és hatásos komponenseket alkalmaz tartósítószerek és vegyi anyagok nélkül. A nanoméretű molekulákat a LaseMD berendezés által létrehozott csatornákra optimalizálják, illetve a csatornák bezáródása után is különösen hatékony.

GYÓGY-KOZMETIKAI MINIMALIZMUS

A LASEMD ampulla sorozatot egyedileg a CDS (Cosmeceutical Delivery System) elvre tervezték és fejlesztették ki. Ez azt jelenti, hogy minden ampullának a lehető legkevesebb számú összetevője van, így az orvosok képesek kontrollálni a kezelési eredményt, minimalizálni a mellékhatásokat a kívánt klinikai hatékonyság elérése érdekében

TECHNOLÓGIA

· A szállézer lehetővé teszi a LASEMD felhasználók számára, hogy stabilabb és pontosabb kezeléseket végezzenek.
· A mágneses nyomkövető rendszer gyors kezelést tesz lehetővé. · A hengerek távolságának mérésével pontos lövések elérése érdekében
· A minimális sugárátmérő (100 μm) kényelmesebb kezelést biztosít, ami egyben azt is jelenti, hogy nincs szükség érzéstelenítésre, és lényegesen rövidebb felépülési idővel számolhatunk.

KÉNYELEM

Zero boot technológia – a berendezés azonnal, rendszerfelállási várakozás nélkül használható.
· Kétféle üzemmód: – Alap mód CDS-hez, és Haladó mód precíz energiaszint beállításához.
· Négyféle lézerkibocsátási mód: – Dinamikus, Statikus, Véletlenszerű, CW (Continuous Wave).
· Különböző csatlakoztatható kezelőfejvégek, tipek.

SEBESSÉG

· Optimalizált eljárás: 6 perc, beleértve az hatóanyagbevitelt és a lézerkezelési időtartamot

SOKOLDALÚSÁG

· A LaseMD egész évben biztonságosan kezeli az összes bőrtípust. A berendezés Haladó módja · speciális beállítási és kezelési módokat kínál: gyógy-kozmetikumok bejuttatását, a bőr tónusának és textúrájának javítását, pigmentált léziók hangsúlyosságának csökkentését.

FORMATERVEZÉS

· A jövő klinikáit idéző koncepció formatervezését tekintve, kompakt és kézbesimuló kezelőfej. Gyönyörű és modern design, mely a minimalizmuson alapul, felhasználva intuitív és innovatív TUI (Átlátszó-érintő felhasználói felület) megoldásokat

Klinikai eredmények

Gyakran Ismételt Kérdések

HOGYAN ÉS MENNYI IDŐ ALATT TÉRÜL MEG A BEFEKETETÉS?

- Professzionális betanítás a készülékek használatára. Tanúsított képzést biztosítunk az eszközözök használatához, valamint továbbképzéseket szervezünk. A képzés magában foglalja a terapeuta és a vendég közötti tanácsadás végrehajtásának technikáit is.

VAN RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG?

Lehetőséget kínálunk a berendezéseink 1 illetve 2 éves periódusra történő megvásárlására. A részletfizetés egyedi kalkulációval jön létre, rugalmas, mely az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazodik. A berendezés vételára az alábbi extrákat tartalmazza: marketing tanácsadás, berendezés használatának oktatása, üzletfejlesztési konzultáció. A rendszert úgy találtuk ki, hogy lehetővé tegye az Ön vállalkozása gyors növekedését, ugyanakkor megfelelő és stabil alapot szolgáltasson akár a többi berendezésünk megvásárlásához is.

MILYEN JÓTÁLLÁS ÉS SZERVíZ JÁR A BERENDZÉSEKHEZ?

1 éves gyártói múszaki garancia jár mindegy berendezésünkhöz, és a garancia lejártát követően is támaszkodhat megbízható szervízünkre. Magyarországon egyedülállóak vagyunk abban, hogy tartalékberendezéssel rendelkezünk, melyet rendelkezésre bocsátunk az esetleges javítási időszak idejére.

BIZTOSíTANAK BETANÍTÁST A BERENDEZÉS SZAKSZERŰ HASZNÁLATÁRA?

Igen. Magasan kvalifikált tranérünk minden berendezés szakszerű használatát leoktatja Önnek, melyről oklevelet állítunk ki. További információkra va szüksége az oktatási programunkról? Látogasson el ITT.

Több információra van szüksége?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.