eCO2

Mi az eCO2 Plus?

A Lutronic vállalat eCO2 berendezése bölcs választás, ha gyors, teljes spektrumú CO2 kezeléseket szeretnénk nyújtani fejlett fájdalom-menedzsmenttel és páratlan eredményekkel. Ez egy frakcionált CO2 lézer, 0,1 mm-es pontossággal. Ha fontos Önnek a kiesésmentes szolgáltatás, akkor nagyra fogja értékeli az eCO2 iparágvezető megbízhatóságát, egyszerű használatát, és páciensei ragaszkodni fognak a látványos eredményéhez,
A multi-módú eCO2 platform nyugalmat biztosít megbízhatóságával a kezelő szakemberek számára, miközben a betegek nagyra fogják értékelni az eredményeiket és a kényelmes kezelési élményt.
A felhasználók könnyedén és intuitív módon tudnak egyensúlyozni a maximális eredményesség és a biztonságosság között azáltal, hogy az ablációs energiát a kívánt sűrűségben és mélységben tudják bejuttatni.
A szabadalmaztatott Kontrollált-Káosz-Technológia (CCT™) véletlenszerű energiaszállítási mintákat generál, amelyek minimalizálják a csoportos szövődmények kialakulását.

ALKALMAZÁSI LEHETŐSÉGEK

  • Ráncokra, szarkalábakra és finom ráncokra
  • A bőrfelületének újraépítése
  • Hegek (pattanások, égési sérülések, sebészeti stb.)
  • Texturális szabálytalanságok
  • Dyschromia
  • Pigmentált elváltozások és lentiginek
  • Naevusi és bőrfoltok
Official website
eCO2

MINIMÁLIS FELÉPÜLÉSI IDŐ, ELSŐOSZTÁLYÚ KEZELÉSI ÉLMÉNY

Az eCO2 rendelkezik a szabadalmaztatott Controlled-Chaos-Technology™ (CCT™) algoritmussal, amely azt jelenti, hogy tervezett véletlenszerűséggel ad le minden mikro-lézernyalábot, és maximális távolságot tart a szekvenciális sugarak között.
Ez lehetővé teszi a szövet számára, hogy maximalizálja a hőeloszlást a lövések között. Ennek eredményeként megnövekszik a kezelés biztonsági fokozata, csökken a beavatkozás utáni kellemetlenség, és a gyorsabb gyógyulási idő páratlan frakcionális felületképzési eredményeket hoz.

A szabadalmaztatott Controlled-Chaos-Technology (CCT™) véletlenszerű mintázatot generálva adja le a lézersugarakat, amelyek minimalizálják a halmozott hevítés okozta komplikációkat, és maximalizálják a beteg kényelmét.

DINAMIKUS ÜZEMMÓD

A dinamikus üzemmód teljesen kiküszöböli a többi CO2 tapasztalható sakktábla-effektust. A kezelő számára kényelmesebbé válik a működés azáltal, hogy lehetővé válik az „ecsetelő” mozgás. Akár nagy területet kezelünk, vagy csak el akarunk tönteni látványos ráncokat, a Dinamikus üzemmód lényegesen természetesebb végeredményt biztosít más technológiákhoz képest.

STATIKUS ÜZEMMÓD

A statikus üzemmód lehetővé teszi a hagyományos „pontszerű” kezelést, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a kiválasztott 14 x 14 mm-es területek kezelését
választható sűrűség-opciók a pontos kiválasztása mellett, anélkül, hogy a többi technológiához hasonlan ismételten kellene áthaladni egy területen.

Az eCO2 rendkívül mély ablációs mélységével határolódik el a konkurens berendezésektől. Az eCO2 bizonyítottan akár 2,4 mm-es ablációs mélységet is el tud érni.

GYORSAN CSERÉLHETŐ TIPEK VALAMINT AUTOMATIZÁLT FELISMERŐ TECHNOLÓGIA

Az ultra-mélyre fókuszált ablációtól a felszín-közeliig az eCO2 rendelkezik azokkal a funkciókkal, amelyek szükségesek a klinikai bőrproblémák széles skálájának kezeléséhez. Az ultragyorsan cserélhető tipek kétféle méretben kaphatók: 120 és 300 μm, amelyek lehetővé teszik a kezelés mozgás közbeni testreszabását. Az eCO2 tip automatikus felismerési funkciója automatikusan megváltoztatja a kezelési beállításokat, hogy alkalmazkodjanak a folt méretének változásához. A fejlett technológia, a gyorsan cserélhető tipek és a biztonsági funkciók együttesen biztosítják azt az eredményt, amit klinikainak nevezhetünk.

Klinikai eredmények

Műszaki előírások

TELJESÍTMÉNY RENDSZER SPECIFIKÁCIÓK
Lézer hullámhossz 10,6 μm
CO2 RF modul maximális teljesítménye Legfeljebb 30 watt a folyamatos hullámnál
Frakcionált szkenner kezelőfej
Felhasználói mód Statikus (pontszerű) / dinamikus (ecsetelő)
Tip 120, 300 és 500 μm spotméretek
Impulzus energia 2 mJ – 240 mJ
Pulzusszám 10Hz -200Hz
Sűrűség 25 – 400 spotméretek/ cm2
Beolvasási terület 18 x 18 mm
Szkennelési formák „Pontszerű lézersugár”
Normál kezelőfej
Felhasználói mód Szénmentes (ultraimpulzus) / Super Pulse / CW Szénmentes (ultraimpulzus)
Pulzusszám 1 Hz – 700 Hz
Super Pulse  1 Hz – 550 Hz
Impulzus szélesség Szénmentes (ultraimpulzusos)
40 μs – 1000 μs
Super Pulse 1 ms – 5 ms

Gyakran Ismételt Kérdések

HOGYAN ÉS MENNYI IDŐ ALATT TÉRÜL MEG A BEFEKETETÉS?

- Professzionális betanítás a készülékek használatára. Tanúsított képzést biztosítunk az eszközözök használatához, valamint továbbképzéseket szervezünk. A képzés magában foglalja a terapeuta és a vendég közötti tanácsadás végrehajtásának technikáit is.

VAN RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG?

Lehetőséget kínálunk a berendezéseink 1 illetve 2 éves periódusra történő megvásárlására. A részletfizetés egyedi kalkulációval jön létre, rugalmas, mely az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazodik. A berendezés vételára az alábbi extrákat tartalmazza: marketing tanácsadás, berendezés használatának oktatása, üzletfejlesztési konzultáció. A rendszert úgy találtuk ki, hogy lehetővé tegye az Ön vállalkozása gyors növekedését, ugyanakkor megfelelő és stabil alapot szolgáltasson akár a többi berendezésünk megvásárlásához is.

MILYEN JÓTÁLLÁS ÉS SZERVíZ JÁR A BERENDZÉSEKHEZ?

1 éves gyártói múszaki garancia jár mindegy berendezésünkhöz, és a garancia lejártát követően is támaszkodhat megbízható szervízünkre. Magyarországon egyedülállóak vagyunk abban, hogy tartalékberendezéssel rendelkezünk, melyet rendelkezésre bocsátunk az esetleges javítási időszak idejére.

BIZTOSíTANAK BETANÍTÁST A BERENDEZÉS SZAKSZERŰ HASZNÁLATÁRA?

Igen. Magasan kvalifikált tranérünk minden berendezés szakszerű használatát leoktatja Önnek, melyről oklevelet állítunk ki. További információkra va szüksége az oktatási programunkról? Látogasson el ITT.

Több információra van szüksége?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.