neograft

Mi az a NeoGraft?

A NeoGraft a hajbeültető iparág úttörője és piacvezetője, köszönhetőn az egyik első automatizált FUE (follicular unit extraction) rendszernek a hajimplantáció piacon. A NeoGraft a hajtűsző egységek begyűjtésével, a beültetésre váró terület előkészítésével és implantációs funkcióival megkönnyíti az orvosok számára a hajhullás kezelését és a betegek által igényelt hajvisszaállítási eljárások elvégzését. A kézi extrakció és implantáció hosszadalmasságát megszüntették, és fejlett technológiára cserélték, amely a FUE eljárás előnyeit biztosítja a betegek számára, miközben lehetővé teszi az orvosok számára a gyors, hatékony, biztonságos hajátültetés elvégzését. Elsőosztályú klinikai eredményeket eredményez.

Mennyi időt kell várni a látható eredményekért?

A NeoGraft hajkezelés után a hajad néhány hónapig valóban vékonyabb lehet. Az eljárás után 2 hét és 2 hónap között az átültetett tüszők szőrszálai kihullanak. Ez normális, és nem jelenti azt, hogy az eljárás nem volt sikeres. Az Amerikai Dermatológiai Akadémia kijelenti, hogy a transzplantáció után a haj a legvékonyabb lehet a beavatkozást követő 3 hónapban. A hajad ekkor természetes módon újra növekedni kezd az átültetett területen. 6 hónap és egy év közötti újranövekedés után láthatja a NeoGraft transzplantációjának teljes eredményét.

Mennyi a kezelés utáni regenerálódáshoz szükséges idő?

A NeoGraft hajátültetés után az első néhány órán belül a fejbőrében elkezdődik a varasodás kialakulása. Ezek a nagyon kis varasodások annak a jelei, hogy a fejbőre gyógyul, vagyis megkezdte a regenerálódást. Nagyon fontos, hogy ne vakarja , mert ezzel nagymértékben növeli a fertőzés kockázatát. A varasodásnak 2 héten belül le kell esnie. Azt javasoljuk, hogy a transzplantáció után legalább 24 órán keresztül ne mossa meg a fejbőrét. Kövesse orvosa utasításait a fejbőr gondos és biztonságos tisztításához a kezdeti gyógyulás napjaiban. Arra is utasítást kaphat, hogy ne viseljen sapkát, vagy kalapot több napig, és a transzplantáció után 2 hétig el kell kerülnie a megerőltető tevékenységet (például súlyemelés vagy intenzív edzés). Közérzetétől függően egy-két napon belül visszatérhet a munkájához (ha irodai környezetben dolgozik) és a kezelés előtti életviteléhez.

Official website
neograft

Fejlett technológia

TOVÁBBFEJLESZTETT GRAFT-KIVÉTELI ÉS IMPLANTÁLÓ ESZKÖZÖK

Olvass tovább...

INTUITÍV ÉRINTŐKÉPERNYŐ GRAFIKUS FELHASZNÁLÓ-INTERFÉSSZEL (GUI)

Olvass tovább...

PNEUMATIKUS MOTOR ÉS SMART-DRIVE FORGATÓNYOMATÉK

Olvass tovább...

KETTŐS CSUKLÓS KAR ÉS MUNKAÁLLOMÁS

Olvass tovább...

MINIMÁL-INVAZÍV ELJÁRÁS, CSAKHOGYNEM SEMMILYEN DISZKOMFORT ÉRZETTEL

A NeoGraft egy minimál-invazív eljárás, varratok és kapcsok nélkül, természetes megjelenésű hajvonalat eredményezve (nincs lineáris heg). Az eljárás során nincs szükség szikére, valamint a vendég nem tapasztal fájdalmat, diszkomfortot a kezelés alatt.

ELKÉPESZTŐEN RÖVID GYÓGYULÁSI IDŐ ÉS LENYŰGÖZŐ EREDMÉNYT

A gyógyulási idő gyors, lehetővé téve a pácienseknek, hogy mindössze néhány nap múlva már folytassák normál tevékenységeiket. Néhány hónapot követően a hajtüszők folytatják normál növekedésüket, egészséges és látványra teljesen természetes hatást produkálva.

Gyakran Ismételt Kérdések

HOGYAN ÉS MENNYI IDŐ ALATT TÉRÜL MEG A BEFEKETETÉS?

Tapasztalataink szerint az esztétikai eszközökkel történő beruházás megtérülése gyors, csupán három dolgot igényel:
- Pontos üzleti terv. Biztosítunk egy működő üzleti tervet, amely a beruházás megtérülésétől 6-18 hónapig terjed az Ön üzletének fejlettségi szintjétől függően. Üzleti tervünk valós, meglévő ügyfeleink tapasztalatain és gyakorlatán alapul.
- Jó marketing stratégia. Bizonyított marketingstratégiát nyújtunk az eszköz hirdetésére és pozicionálására az ország különböző városaiban. Stratégiánk a magyarországi ügyfelekkel kapcsolatos hosszútávú tapasztalatainkon alapul.
- Professzionális betanítás a készülékek használatára. Tanúsított képzést biztosítunk az eszközözök használatához, valamint továbbképzéseket szervezünk. A képzés magában foglalja a terapeuta és a vendég közötti tanácsadás végrehajtásának technikáit is.

VAN RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG?

Lehetőséget kínálunk a berendezéseink 1 illetve 2 éves periódusra történő megvásárlására. A részletfizetés egyedi kalkulációval jön létre, rugalmas, mely az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazodik. A berendezés vételára az alábbi extrákat tartalmazza: marketing tanácsadás, berendezés használatának oktatása, üzletfejlesztési konzultáció. A rendszert úgy találtuk ki, hogy lehetővé tegye az Ön vállalkozása gyors növekedését, ugyanakkor megfelelő és stabil alapot szolgáltasson akár a többi berendezésünk megvásárlásához is.

MILYEN JÓTÁLLÁS ÉS SZERVíZ JÁR A BERENDZÉSEKHEZ?

1 éves gyártói múszaki garancia jár mindegy berendezésünkhöz, és a garancia lejártát követően is támaszkodhat megbízható szervízünkre. Magyarországon egyedülállóak vagyunk abban, hogy tartalékberendezéssel rendelkezünk, melyet rendelkezésre bocsátunk az esetleges javítási időszak idejére.

BIZTOSíTANAK BETANÍTÁST A BERENDEZÉS SZAKSZERŰ HASZNÁLATÁRA?

Igen. Magasan kvalifikált tranérünk minden berendezés szakszerű használatát leoktatja Önnek, melyről oklevelet állítunk ki. További információkra va szüksége az oktatási programunkról? Látogasson el ITT.

Több információra van szüksége?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.