Venus Viva

Mi az a Venus Viva?

Venus Viva berendezés az iparág legtestreszabhatóbb bőrmegújító berendezése. A berendezés nanofrakcionális rádiófrekvenciával és SmartScan technológiával dolgozik. Ez az első és egyetlen frakcionális rádiófrekvenciás rendszer, amellyel a kezelő ellenőrzése alatt tarthatja az ablációt, a koagulációt, illetve a bőrmegújítást, enyhébbtől a súlyosabb bőrproblémákig. A Venus Viva™ kiválthatja jelenlegi bőrmegújító készülékeit egyetlen, kompakt, hordozható asztali berendezéssel. A kezelések biztonságosak minden bőrtípusra, minimális gyógyulási idővel.

Hogyan működik A Venus Viva?


A bőrfelújító kezelések apró tűkkel történnek, amelyek biztonságosan juttatják a hőt (a NanoFractional Radio Frequency segítségével) a bőr felszínébe. Ez a kezelés apró mikro-dermális sérüléseket hoz létre, amelyeket a test aztán meggyógyít. Ez a folyamat helyreállítja a bőr felszínén látható egyéb hibákat is. Mivel a sebek aprók, a kezelés sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos CO2 lézerek esetében, ugyanakkor hihetetlen eredményeket vonnak maguk után. Ez a folyamat segít a kollagén, illetve elasztin rostok természetes megnövekedésében, ami simább, feszesebb bőrt eredményez, amely érezhetően fiatalosabbnak tűnik.


MINDEN BŐRTÓNUSNAK MEGFELELŐ?

A legtöbb más, a sötétebb bőrszínre nem biztonságos bőrfelújító kezeléstől eltérően a Venus Viva  minden bőrtónus számára biztonságos, még a sötétebb arcszín számára is. 


NINCS REGENERÁLÓDÁSI IDŐ!

Térjen vissza a napi rutinjához 24 órával a bőrmegújító kezelések után. A ránctalanító kezeléseknél egyáltalán nincs regenerációs idő.


GYORS KEZELÉSEK!

Egy kezelés csupán 15-30 percig tart.

 

MILYEN BŐRPROBLÉMÁK KEZELÉSÉRE ALKALMAS?

  • Aknés és más típusú hegek kezelésére
  • Striae alba
  • Rosacea
  • Egyenetlen bőr textúra
  • Elszíneződés
  • Megnagyobbodott pórusok
  • Dyschromia
  • Mély ráncok és kevésbé hangsúlyos ráncokra
  • Bőrhasadásra

 

Hány alkalom szükséges a látható eredmény elérése érdekében?

A legtöbb páciens számára területenként 3-4 kezelés elegendő. A pontos szám minden egyes embertől és a kezelt területtől függ.

Milyen gyakorisággal ajánlott a kezelés?

Egy Venus Viva kezelés ajánlott 4 hetente.

Várhatóan meddig tartanak a Venus Viva hatásai,  és ezek állandósulnak?

A végső kezelés után eredményei tovább javulnak. Körülbelül 6 havonta szükség lehet azonban egy kezelésre, attól függően, hogy a bőre hogyan reagál.

Official website
Venus Viva

A NANOFRACTIONAL RF™ KEZELŐFEJ

Az egyetlen bőrmegújítás, amire szüksége van. Segítségével javíthatunk az aknés és egyéb hegeken, a striákon, a rosaceán, a diszkrómián, a mélyráncokon, a tág pórusokon, az egyenetlen bőrfelületen, és a pigmentáción is, bőrtípustól függetlenül.
Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy az utolsó kezelés után négy héttel jelentősen lecsökken a stria teljes felülete, hossza és szélessége (p < 0,001). Az elégedettségi ráták az “elégedett” és a “nagyon elégedett” páciensek szerint 96,67%, 93,94% és 96,97% voltak a textúra, a méret és az általános javulás tekintetében.
További klinikai vizsgálatok szerint a NanoFractional RF™ hatékonyan javítja a bőr textúráját, és a pigmentációt is.

DIAMONDPOLAR™ KEZELŐFEJ (MP)2 TECHNOLÓGIÁVAL

A DiamondPolar™ kezelőfej a közepes és mélyráncok kezelésére szabadalmazott (MP)2 technológiát használ, amely a multipoláris rádiófrekvencia (RF) és a pulzáló elektromágneses mező (PEMF) kombinációja.
A multipoláris RF egyedülálló algoritmust alkalmaz egyenletes melegítést biztosítva a különböző szöveti mélységekben, ami lehetővé teszi a terápiás hőmérséklet gyorsabb elérését és fenntartását
A multipoláris RF hatását a PEMF, az elektródák által kibocsátott nem termikus technológia fokozza
Az RF közvetlenül stimulálja a fibroblasztokat, míg a PEMF az FGF-2 növekedési faktor felszabadulása miatt fibroblaszt proliferációt eredményez
Az (MP)2 bizonyítottan hatékony a kollagén átalakításánál, feszesíti a bőrt, és segíti az új kapillárisok létrehozását, serkentve a vérellátást
Az elektródák különleges elhelyezkedése teszi lehetővé a szem körüli terület kezelését, az áll vonalán, és az egyéb kisebb területeken
Az ezzel a kezelőfejjel végrehajtott kezelések kényelmesek, minimális gyógyulási időt igényelnek, az RF technológia pedig bizonyítottan biztonságos minden bőrtípusra

Applikátor

Nanofraction RF

Olvass tovább...

Diamondpolar

Olvass tovább...

SZABADALMAZTATOTT KEZELŐFEJ TECHNOLÓGIA

Műszaki paraméterek

Bemeneti feszültség 100/120 / 240V ~, 350W, 50 / 60Hz
RF kimeneti frekvencia 1 MHz, 460 KHz
Max. RF / DiamondPolar™ kezelőfej kimeneti teljesítmény 60 W-ig
Max. Kimeneti energia / Nanofractional RF™ kezelőfej 62 mJ / PIN – tű
Pulzáló mágneses frekvencia 15 Hz
Mágneses mező 15 Gauss
Méretek 40cm x 38cm x 28cm
Tömeg 8 kg

Gyakran Ismételt Kérdések

HOGYAN ÉS MENNYI IDŐ ALATT TÉRÜL MEG A BEFEKETETÉS?

Tapasztalataink szerint az esztétikai eszközökkel történő beruházás megtérülése gyors, csupán három dolgot igényel:
- Pontos üzleti terv. Biztosítunk egy működő üzleti tervet, amely a beruházás megtérülésétől 6-18 hónapig terjed az Ön üzletének fejlettségi szintjétől függően. Üzleti tervünk valós, meglévő ügyfeleink tapasztalatain és gyakorlatán alapul.
- Jó marketing stratégia. Bizonyított marketingstratégiát nyújtunk az eszköz hirdetésére és pozicionálására az ország különböző városaiban. Stratégiánk a magyarországi ügyfelekkel kapcsolatos hosszútávú tapasztalatainkon alapul.
- Professzionális betanítás a készülékek használatára. Tanúsított képzést biztosítunk az eszközözök használatához, valamint továbbképzéseket szervezünk. A képzés magában foglalja a terapeuta és a vendég közötti tanácsadás végrehajtásának technikáit is.

VAN RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG?

Lehetőséget kínálunk a berendezéseink 1 illetve 2 éves periódusra történő megvásárlására. A részletfizetés egyedi kalkulációval jön létre, rugalmas, mely az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazodik. A berendezés vételára az alábbi extrákat tartalmazza: marketing tanácsadás, berendezés használatának oktatása, üzletfejlesztési konzultáció. A rendszert úgy találtuk ki, hogy lehetővé tegye az Ön vállalkozása gyors növekedését, ugyanakkor megfelelő és stabil alapot szolgáltasson akár a többi berendezésünk megvásárlásához is.

MILYEN JÓTÁLLÁS ÉS SZERVíZ JÁR A BERENDZÉSEKHEZ?

1 éves gyártói múszaki garancia jár mindegy berendezésünkhöz, és a garancia lejártát követően is támaszkodhat megbízható szervízünkre. Magyarországon egyedülállóak vagyunk abban, hogy tartalékberendezéssel rendelkezünk, melyet rendelkezésre bocsátunk az esetleges javítási időszak idejére.

BIZTOSíTANAK BETANÍTÁST A BERENDEZÉS SZAKSZERŰ HASZNÁLATÁRA?

Igen. Magasan kvalifikált tranérünk minden berendezés szakszerű használatát leoktatja Önnek, melyről oklevelet állítunk ki. További információkra va szüksége az oktatási programunkról? Látogasson el ITT.

Több információra van szüksége?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.