ellanse filler és töltőanyag arckontúrozáshoz

Ellansé kollagén stimuláló filler

Az Ellansé filler egy kollagén stimuláló töltőanyag, amely azonnali térfogatnövelést és hosszú távú kollagén stimulációt biztosít.

A ráncok volumene és korrekciója azonnal látható a kezelés után, a saját kollagéntermelés fokozatos serkentése természetes hatású és hosszan tartó eredményt nyújt.

Az Ellansé természetesen és teljes mértékben felszívódik a szervezetben néhány hónappal a kezelést követően.

Az ELLANSÉ több mint egy hayományos filler, 2 az 1-ben működési elve a ráncok és redők korrigálásán túl , stimulálja test természetes kollagén termelését.

Azonnali bőrfiatalítás:

  • Azonnali bőrfiatalítás
  • Ráncok és redők feltöltése
  • Az arc kontúrjainak újradefiniálása

Hosszútávú kollagén stimuláció

  • Az öregedés jeleinek visszafordítása
  • Az arc fiatalítása és ezzel egyidejűleg a bőrminőség javítása

Az Ellansé® a következőkből áll:

70%-os vizes karboxi-metil-cellulóz (CMC) gélhordozó
30% szintetikus PolyCaproLactone (PCL) mikrogömbök

Ez a készítmény azonnali töltőhatást (CMC) tesz lehetővé, amelyet a szervezet saját kollagénjének stimulálása követ: neokollagenezis (PCL).

 

Official website
ellanse filler és töltőanyag arckontúrozáshoz

Mi az az Ellansé?

Azonnali feltöltő hatás és bőr hosszan tartó térfogatnövelése a kollagén stimuláció révén.

Töltőanyag működési mechanizmusa:  Bioreszorbálhatóság és bioreszorpció.

A teljes test fehérjetömegének 30%-a és a bőr tömegének 70%-a.

Az emlősökben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje

Az ECM legfontosabb összetevője

Hogyan működik az Ellansé filler?

A kollagén a bőr természetes fehérjekomponense, amely vázként működik, és a sejtek, szövetek és szervek fő építőköve. Testünk fehérjetartalmának körülbelül egyharmada kollagénből áll, amely a csontokban, az izmokban és a szervek szöveteiben található. A kollagén, a keratin és az elasztin adja a bőr erejét, rugalmasságát és szerkezetét.
1. lépés: a volume azonnali helyreállítása. Az Ellansé® sima mikrogömböket (apró részecskéket) tartalmaz, amelyek egyenletesen oszlanak el a hordozó gélben, amelyek kitöltik a térfogatvesztés által érintett bőrterületeket.
2. lépés: a szervezet természetes kollagéntermelésének stimulálása. Néhány hónap leforgása alatt a beültetett mikrogömbökre adott idegen test stimulálja a szervezet természetes kollagén termelését. A hosszú élettartamot (a hatás időtartamát) az ELLANSÉ család (S, M, ) szabályozza és hangolja 12-től 48 hónapig. Az injekció beadásakor a CMC gélhordozót a makrofágok fokozatosan, néhány hét alatt felszívják. Ez idő alatt a PCL mikrogömbök idegentestreakciót váltanak ki, ahol a felszívódott hordozó térfogatát kollagén helyettesíti. Ez elsősorban a III-as típusú védő kollagén, ellentétben más töltőanyagokkal.

A PCL mikrogömbök méretük miatt nem fagocitizálódnak.

Az első fázisban a PCL idegentestreakciót vált ki, ami egy kollagén állványhoz vezet, amely rögzíti a mikrogömböket, és megakadályozza a migráció kockázatát.

A PCL mikrogömbök egyedi bioreszorpciós mintázata, ellentétben néhány más dermális töltőanyaggal, amelyek az első napon kezdenek bioreszorbeálódni.

Ellansé kontra Hyaluronsav

Ellansé-nak számos előnye van a többi nem állati eredetű töltőanyaghoz képest, mint tartósság és hatásosság szempontjából is.

Az eredmények azt mutatják, hogy 17°% -kal kevesebb töltőanyag mennyiségre van szükség ugyanahhoz az eredmény eléréséhez az Ellanse használatával , a NASHA alapú töltőanyagokhoz képest.

Az Ellanse nagyobb szerkezeti alátámasztó és térfogatnövelő hatása (G 1.000 Pa) lényegesen magasabb a NASHA dermális töltőanyaghoz képest.

A neokollagenezis után az Ellanse olyan rugalmassági modulust biztosít, mint a dermisé, és ez sokkal előnyösebb, mint egy hyaluronsav alapú töltőanyag.

Ellanse befora after

Milyen előnye van az Ellané fillernek?

- azonnali eredmény és hosszantartó hatás
- Folyamatos volumen növekedés a kollagén stimuláció révén a természetes megjelenés és a hosszan tartó eredmény érdekében, legalább 1-4 évig
- Azonnali eredmény a Poly _ Lactic Acidhez (PLLA) képest
- Jobb stabilitás és élettartam a HA-hoz és a Clacium Hidroxilapatithoz (CA HA) képest
Az Ellanse mikrogömbök felülete sima és gömb alakú, összehasonlítva más kollagén stimulátorokkal ( Sculptra
- Az optimális biokompatibilitás érdekében az Ellanse-t kifejezetten gömb alakú és sima, 25-50 cm átmérőjű PCL részecskékből állították össze. Mivel a durva felületek és a szabálytalan alakú részecskék hajlamosak nemkívánatos események kiváltására.
( páldaul nem kívánatos csomókat és csökkent kollagénlerakódást eredményeznek)

Meddig tart a hatása?

A természetes és azonnali hatás 1-4 évig tart attól függően, hogy melyik Ellansé terméket ajánljuk az a Páciens kezeléséhez

Hogyan működik az Ellansé?

A hosszú távú hatásai a kollagén stimulációból származnak. Az Ellansé serkenti a bőr kollagéntermelését, ami hosszú távú előnyökkel jár, és segít a bőrnek visszanyerni azt, ami az életkorral természetesen elveszett. Ezért, ha az Ellansé töltőanyagok természetes módon felszívódtak a szervezetben egy idő után, továbbra is láthatóak lehetnek a kezelés jótékony, hosszan tartó hatásai.

Biztonságos?

Az Ellansé biztonságos kezelés, jelenleg világszerte több mint 60 országban alkalmazzák. Nincs szüksége bőrtesztre, mivel biológiailag kompatibilis, ami azt jelenti, hogy a termék idővel teljesen felszívódik.

Mennyi ideig tart a kezelés?

Egy tipikus Ellansé kezelés körülbelül 30 percet vagy többet vesz igénybe, a kezelési területektől, a felhasznált termék mennyiségétől és a kezeléseket végző orvos technikájától függően.

Mik a lehetséges mellékhatások?

Más injekciókhoz hasonlóan, az injekció beadásának helye(i) körül viszketés és érzékenység jelentkezhet, valamint helyi bőrpír enyhe duzzanattal és zúzódásokkal. Ezek a tünetek viszonylag gyorsan eltűnnek, és csökkenthetők, ha a kezelést követően jégelik és kenegetik a területet.

Milyen felépülési idővel jár a kezelés?

Az Ellansé kezelés felépülési ideje minimális. Mint minden esztétikai kezelésnél, előfordulhat helyi duzzanat és zúzódás, de ezek általában nagyon gyorsan elmúlnak.

Több információra van szüksége?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.

Prémium filler tréning

Lanluma töltőanyag tréning 2022.09.12-13