venus velocity

Mi a Venus Velocity?

A kanadai Venus Concept vállalat Venus Velocity™ modellje diódalézeres szőrtelenítő, mely izraeli üzemében készül. A berendezés arany standard hatékonyságú és biztonságú, továbbá igen pozitív megtérülési kilátásokat tesz lehetővé. A sokoldalú és könnyen használható Venus  ™ igen gyors, kényelmes és biztonságos kezeléseket biztosít minden bőrtípusra.

Venus Velocity – Előnyök

A 800 nm hullámhosszúsággal és egy forradalmian új, valós idejű hűtési rendszerrel a Venus optimális egyensúlyt biztosít a melanin kromoforok magas energiaelnyelése és a bőrbe való mély behatolás között, biztonságossá és eredményessé téve minden bőrtípusra, beleértve a barnult bőrt is.
A nagy, 2400 W-os csúcsteljesítmény kombinációja magas ismétlésszámon (100J / cm2-es energia sűrűségig) és rövid impulzus-időtartamon belül biztonságosan és hatékonykonyan szőrtelenít.

Milyen érzés? Fájdalmasak a lézeres szőrtelenítő kezelések?


Amint a kezelés megkezdődik, számítson arra, hogy némi hőt érez a kezelt területen. A legtöbb ember számára a Venus Velocity  egyáltalán nem jár fájdalommal . A készülék applikátorának van egy beépített hűtési funkciója, amely a kezelést a lehető legkényelmesebbé teszi, de érzékenyebb területek, például a bikini vonal kezelésénél bizonyos kellemetlenségekre lehet számítani. Ha a kezelés közben kényelmetlenül érzi magát, a kezelelője módosíthatja a beállításokat. A kezelés után a bőr enyhén kipirulhat.

 

Hány alkalom szükséges a szemmel látható eredmények eléréséhez? Állandó a kezelés hatása?


A Venus Velocity lézeres szőrtelenítő kezelések tartósan csökkentik a szőr növekedését. Mindazonáltal egyetlen szőrtelenítő kezelés sem képes a szőr növekedését teljesen megállítani. Az eredmények a szőr növekedésétől függenek. Néhány apró szőrnövekedés előfordulhat. 

Official website
venus velocity

ERGONOMIKUS KEZELŐFEJEK 3-FÉLE MÉRETBEN

Kezelőfelület: 7 cm2

Olvass tovább...

Kezelőfelület: 3.5 cm2

Olvass tovább...

Kezelőfelület: 1.7 cm2

Olvass tovább...

FORRADALMI VALÓS-IDEJŰ HŰTÉSI RENDSZER

A kezelőfej thermométere a hőmérsékletet másodpercenként 1000-szer ellenőrzi le. A kezelőfej állandó hőmérsékletet biztosít a kezelés teljes ideje alatt, hogy biztonságos és nagyon kényelmes kezelést adhassunk. Ez növeli a betegek elégedettségét és igényét erre a kezelésre. Mivel a hűtési idővel tehát nem kell számolunk (mint némely cryo-hűtésű berendezésnél), így a klinikánk nagyobb termelékenységet ér el.

A kezelőfej csúcsán keletkező hőt is méri a berendezés

A hőmérsékleti visszajelző alapján a berendezés fokozza vagy csökkenti a hűtést.

Nagyon akkurátusan tartja a 5 °C hőmérsékletet, növeli a biztonságosságot, ugyanakkor csökkenti a kellemetlenséget.

Nem kell várni a kezelőfej visszahűtésére még a legmagasabb üzemi terheléskor sem.

A Venus Velocity hűtési rendszere egy mérnöki műalkotás, mellyel nagyon kényelmes kezelést adhatunk, ez pedig növeli a betegek elégedettségét és igényét erre a kezelésre.

 

KÉT MŰKÖDÉSI MÓDBÓL IS VÁLASZTHATUNK

A PULSE mód nagyobb energiát bocsát a szövetekbe alacsonyabb ismétlési sebességgel, ami magasabb klinikai hatékonyságot és kevesebb kezelési ciklust eredményez.

 

A SLIDE mód, amelyben az applikátort folyamatosan mozgatják a kezelési területen. Nagyon rövid impulzust biztosít magas ismétlésszámmal, amellyel teljesen lefedjük a kezelt területet. Lényegesen nagyobb páciens komfortot szolgáltat.

Klinikai eredmények

Műszaki adatok

Rendszerkonzol méretei: Szélesség × mélység × magasság (csomagolás nélkül): 65 × 55 × 110 cm
Rendszerkonzol súlya: Kb. 35 kg
Elektromos követelmények: 100 – 230 VAC, kevesebb mint 12 A, 50 – 60 Hz, egyfázisú
Fényforrás: Diódalézer
Hullámhossz: 800 ± 15 nm
A kezelőfej max. csúcsteljesítménye: 2400 W
Impulzus energia: Akár 1702 Joule (100 J / cm × 1,69 cm)
Átlagos teljesítmény: Kezelőfejből akár 220 watt
Kezelőfej spot mérete: Nagyméretű kezelőfej: 20 × 35 = 7,0 cm
Közepes méretű kezelőfej: 13 × 27 = 3,5 (3,51) cm
Kisméretű kezelőfej: 13 × 13 = 1,7 (1,69) cm
Energiasűrűség tartomány: Nagyméretű kezelőfej: 4-20 J / cm2
Közepes méretű kezelőfej: 4-40 J / cm2
Kisméretű kezelőfej: 6-100 J / cm2
Pulzusszám: 10 Hz-ig (kisméretű kezelőfej, 10 J / cm2)
Impulzushossz: 5-170 ms

 

Gyakran Ismételt Kérdések

HOGYAN ÉS MENNYI IDŐ ALATT TÉRÜL MEG A BEFEKETETÉS?

Tapasztalataink szerint az esztétikai eszközökkel történő beruházás megtérülése gyors, csupán három dolgot igényel:
- Pontos üzleti terv. Biztosítunk egy működő üzleti tervet, amely a beruházás megtérülésétől 6-18 hónapig terjed az Ön üzletének fejlettségi szintjétől függően. Üzleti tervünk valós, meglévő ügyfeleink tapasztalatain és gyakorlatán alapul.
- Jó marketing stratégia. Bizonyított marketingstratégiát nyújtunk az eszköz hirdetésére és pozicionálására az ország különböző városaiban. Stratégiánk a magyarországi ügyfelekkel kapcsolatos hosszútávú tapasztalatainkon alapul.
- Professzionális betanítás a készülékek használatára. Tanúsított képzést biztosítunk az eszközözök használatához, valamint továbbképzéseket szervezünk. A képzés magában foglalja a terapeuta és a vendég közötti tanácsadás végrehajtásának technikáit is.

VAN RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG?

Lehetőséget kínálunk a berendezéseink 1 illetve 2 éves periódusra történő megvásárlására. A részletfizetés egyedi kalkulációval jön létre, rugalmas, mely az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazodik. A berendezés vételára az alábbi extrákat tartalmazza: marketing tanácsadás, berendezés használatának oktatása, üzletfejlesztési konzultáció. A rendszert úgy találtuk ki, hogy lehetővé tegye az Ön vállalkozása gyors növekedését, ugyanakkor megfelelő és stabil alapot szolgáltasson akár a többi berendezésünk megvásárlásához is.

MILYEN JÓTÁLLÁS ÉS SZERVíZ JÁR A BERENDZÉSEKHEZ?

1 éves gyártói múszaki garancia jár mindegy berendezésünkhöz, és a garancia lejártát követően is támaszkodhat megbízható szervízünkre. Magyarországon egyedülállóak vagyunk abban, hogy tartalékberendezéssel rendelkezünk, melyet rendelkezésre bocsátunk az esetleges javítási időszak idejére.

BIZTOSíTANAK BETANÍTÁST A BERENDEZÉS SZAKSZERŰ HASZNÁLATÁRA?

Igen. Magasan kvalifikált tranérünk minden berendezés szakszerű használatát leoktatja Önnek, melyről oklevelet állítunk ki. További információkra va szüksége az oktatási programunkról? Látogasson el ITT.

Több információra van szüksége?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.