Arc-volumenizáló képzés Ellansé kollagén stimuláló töltőanyaggal

Szeretettel várjuk a Sinclair Ellansé kollagén stimuláló arcfeltöltő képzésünkre, amely kizárólag orvosok számára elérhető! Oktató orvosunk Dr. Gaál Magdolna, hivatalos Ellansé tréner.

Az Ellansé egy olyan arc-volumenizáló töltőanyag, amely helyreállítja az elvesztett volument az arcon és idővel stimulálja a kollagént, így hosszú távú eredményeket biztosít.

A készítmény különböző típusú változatokban kapható, amelyek csak a hatás időtartamában különböznek egymástól. Az Ellansé biztonságos, és minimális a mellékhatások aránya.

Összetételének köszönhetően azonnali feltöltő hatást biztosít, amelyet a szervezet saját kollagéntermelésének fokozódása követ. Az arc több régiójának kezelésére alkalmas.

Hogyan zajlik a képzés

Képzéseink az alapvető anatómiai ismereteket és az élő modelleken végzett gyakorlatot is tartalmazzák, miközben a legújabb technikák alkalmazását ismerhetik meg és a piacon elérhető legmagasabb minőségű termékekkel dolgozhatnak.

Ez az egész napos képzés az Ellansé, a Sinclair Pharma egyedi biorezerválható kollagén stimulálójának használatára összpontosít, amely természetes módon visszaadja a bőr volumenét és helyreállítja az idő által elveszített formát. 

A kurzust kifejezetten azoknak az orvosoknak ajánljuk, akik esztétikai kezeléseket végeznek és új termékkel bővítenék a portfoliójukat, vagy most szeretnék bevezetni a praxisukba a kezelést.

A résztvevők megtanulják, hogy az Ellansé töltőanyaga hogyan javítja a bőr minőségét és formálja újra az arcot a páciens saját kollagéntermelésének stimulálásával. A zártkörű képzésen biztosítjuk, hogy a résztvevők gyakorlati tapasztalatot is szerezzenek.

A képzés feltételei: 

 • A képzés kizárólag orvosok számára elérhető
 • A részvevőknek a gyakorlati részhez saját modellt kell biztosítaniuk
 • Részletekért és további információért keresse Marlok Mártit a +36703022525 telefonszámon vagy a marlok.marti@beautymed.hu emailcímen.

A képzés célja:

 • Részletesen megismerni az Ellansé kollagén stimuláló töltőanyagok előnyeit és a hatástartamuk közötti különbséget.
 • Megérteni az öregedés élettani és anatómiai változásait.
 • Elsajátítani az injekciós technikákat, amely segít a páciensek egyedi igényeinek és elvárásainak kielégítésében.
 • Megismerni az anatómiai veszélyzónákat, a lehetséges komplikációk kezelésére és az optimális eredmény elérésére vonatkozó stratégiákat.
 • Figyelemmel kíséri az oktató orvosunk által végzett arc arányainak vizsgálatát, volumenpótlásra szoruló területek azonosítását.
 • Gyakorlati tapasztalatot szerezni.

Elérhető dátumok:

 • Szeptember 29.
 • November 2.
 • December 4.

 

A képzés elvégzése után tanúsítványt* kap, amely igazolja az ajakfeltöltésben elsajátított ismereteit.
*A tanúsítvány megszerzése nem egyenlő a működési engedéllyel. 

Dr. Gaál Magdolna

Arcfeltöltés Ellansé Kollagén Stimulálóval:

Ellansé Kollagén Stimuláló Előtte
Ellansé Kollagén Stimuláló Utána (1 hónap)
Ellansé Kollagén Stimuláló Utána (12 hónap)
Ellansé Kollagén Stimuláló Utána (24 hónap)