Silhoutte-soft arcemelés

Arckontúrozás szálbehúzással

A kor előrehaladtával az arcon a ráncok megjelenése és a bőr tartását, valamint rugalmasságát adó rostok mennyiségi és minőségi változása miatt bekövetkező kontúrvesztés jelentik esztétikai szempontból a fő problémát. Ezeket a tüneteket tovább rontja, hogy az arc mélyen elhelyezkedő zsírkompartmentek is sorvadnak, amelyek az arc oldalsó területének volumenvesztését eredményezik és a tartását vesztett bőr az áll alatti részre és az arc alsó harmadára pozícionálódik.

Silhoutte-soft a jövő arcemelője?

Az arc fiatalos megjelenésre jellemző csúcsára állított háromszög formáját már műtéti beavatkozás nélkül is visszaállíthatjuk az egyedülálló arcfiatalító hatással rendelkező Silhouette Soft kezelés innovatív technológiájával, mely eredeti helyére emeli a szöveteket, korrigálja az arc elveszett teltségét és a serkenti a kollagén rostok termelését, minőségi átalakulását- látható, de harmonikus, természetes módon csökkentve ezzel az öregedés jeleit anélkül, hogy eredeti arcvonásaink megváltoznának.

Az arc és a nyak bármely területén sikerrel alkalmazható. A Silhouette Soft egy lépésben eredményez lifting hatást és indít el egy regenerációs folyamatot, mely friss, fiatalos kinézetet, feszesebb bőrt és szépen formázott arcot eredményez. A lifting hatást a szövetekre kifejtett nyomás és a bőr megemelése eredményezi, amely azonnal látható.

Természetesen léteznek már töltőanyagok és sebészeti beavatkozások amelyek alkalmasak az öregedés jelinek eltüntetésére. De! Ezen esetekben sokszor invazív módon van csak lehetőség az arc megemelésére. A Silhoutte-soft olyan technológia amely segít a nőknek és férfiaknak az arc és a nyak bármely területén sebészeti beavatkozás nélkül visszanyerniük bőrük fiatalosságát.

Mindössze egy 30 perces beavatkozás segít a megereszkedett bőrt helyreállítani. A kezelés után nem maradnak hegek a bőrön, azonnal visszaállhat mindennapi életébe.

Ez a bioszál mindazon nőknek és férfiaknak készült akik szeretnék visszakapni bőrük feszességét, de szeretnék megőrizni a természetes hatást.

Milyen területeket kezelhet Silhoutte-soft segítségével?

Mi az a Silhouette-soft, mi az a bioszál?

A silhoutte-soft teljesen felszívódó és poly l-lactic sav komponensből áll, a kónuszok laktid/glikolidból készülnek. Az eljárás nem invazív módon, helyi érzéstelenítéssel történik. A kezelés során sebészeti varrócérnákat vezetnek be a bőr felszíne alá. A kónuszok szerepe a szálak helyben tartása és a kollagéntermelés fokozása az arc térfogatának helyreállítása érdekében.

A silhouttesoft azonnali arc lifting hatást kínál, amely 12 – 18 hónapig fejti ki hatását. Ezt az időtartamot befolyásolja az életkor, életmód, káros szokások. A silhoutte-soft kombinálható más esztétikai kezelésekkel, mint például hialuronsav injekcióval.

Hogyan épül fel a szál, a bioszálas arcfeszesítés mögött lévő technológia

A Silhoutte-soft alkotóelemei:

Kétirányú kúpok (amelyek ellentétes irányba néznek)

Központi monofil: kúpok egyenletesen elhelyezve a 2cm-es kúpmentes központi zóna mindkét oldalén

Mindegyik kúp kötött csomókkal van elválasztva, és szabadon lebeg közöttük a szövetek érintkezéséig

A Silhoutte-soft kónusz felépítése

Milyen arcon lehet használni?

A Silhouette Soft férfiak és nők számára egyaránt alkalmazható új, innovatív, műtétmentes arcemelő eljárás, amely egy teljesen új korszakot nyit meg az esztétikai orvoslásban.

Milyen technikákkal lehet használni az arcemelőt?

Milyen eredményt lehet elérni Silhouttes-soft arcemelővel?

Milyen előnyei vannak a szálbehuzásos kezelésenk?

Hogyan történik a szálbehúzás?

A beavatkozást orvosi konzultáció előzi meg, mely során az orvos felméri az egészségügyi állapotot, a korábbi esztétikai beavatkozásokat és válaszol a felmerülő kérdésekre. A kezelés semmilyen speciális előkészítést nem igényel. A kezelés 30 percet vesz igénybe. Helyi és vezetéses érzéstelenítést követően a bőr megfelelő mélységébe vezetjük egy finom tű segítségével a fonalat.

A fonalat felszívódó, ellentétes irányú (bidirekcionális) kónuszok tartják a helyükön.

A beavatkozás nem igényel bemetszést. A fonal behelyezését követően a területre kifejtett gyengéd kézi nyomással formáljuk újra a szöveteket és hozzuk létra a kívánt lifting hatást. Egyszerre több fonal bevezetése is megtörténhet.

Silhoutte-soft GY.I.K.

nincs szükség előkészületre, javasoljuk az orvosi konzultációt az arcemelés előtt, ahol felmérésre került az arc állapota és elkészítésre kerül a kezelési terv is.

A silhoutte-soft egy nem sebészeti 30 perces beavatkozás amelyet orvos végez el, a beavatkozást követően azonnal láthatóak az eredmények, az arc fiatalosabb és feszesebb lesz.

A silhoutte-soft kezelés látható esztéteikai hatása 12-18 hóapon keresztül megmarad. Ez alatt az idő alatt folyamatosan fejti ki hatását. A hatását nagyban befolyásolja a kor és az életvitel is.

Minden olyan 30 év feletti nő és férfi számára javasolható a beavatkozás, akik mérsékelni szeretnék az arcon az öregedés látható jeleit, de természetes harmonikus eredményre vágynak és tartózkodnak a műtéti beavatkozásoktól. Kezelhető a nyak, az orca és a középarc, valamint az arc alsó harmada, megemelhető a szemöldök és határozottabbá tehető arckontúr.

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.