hüvelyszűkítés

Miért pont a Votiva platformba fektessen?

A Votiva platform vaginális megújulást, hüvelyi szenzitivitás helyreállítást végző berendezés. Ez egy új, és egyre inkább igényelt eljárás világszerte, ezért bárki számára, aki vaginális fiatalító üzletet kíván létrehozni, annak hosszútávon ez a berendezés a helyes döntés.

  • Vegye ki részét a nők egészségére irányuló beavatkozások egyre növekvő piacából
  • A vagina szűkítés legjobb megoldása.
  • Vonzzon be szélesebb páciensbázist, amely korábban nem férhetett hozzá fájdalommentes és teljesen biztonságos intim problémamegoldáshoz.

Mi a VOTIVA hüvelyszűkítés?

A Votiva egy új, nem műtéti eljárás, amely RF (rádiófrekvencia) energiát használ fel a nők hüvelyi változásainak, diszkomfortos tüneteinek kezelésére itt segíthet a hüvelyszűkítés.

A Votiva egy olyan orvostechnikai eszköz, amely szabályozott bipoláris rádiófrekvenciás energiát szállít a hüvely bőrszövetéhez, hogy a sejtek több kollagént termeljenek, helyreállítva a bőr textúráját, komplexitását, valamint javítva a hüvelyi érzést.

A hüvelyi érzékenység és helyes anatómia elvesztése a szülés vagy öregedés mellékhatása lehet. Az idő múlásával a hüvelyfal és a hüvelycsatorna (Introitus) bejárata, amelyek kollagénszálakat tartalmaznak, ellazulnak és elveszítik rugalmasságukat.

Az RF energia mélyen behatol a szövetbe, és annak átalakulását eredményezi, ezáltal helyreállítva a rugalmasságot és a helyes anatómiát.

Mire használják a platformot?

A Votiva azoknak a nőknek szól, akiknek vaginális problémái alakultak ki a szülés során, vagy a hüvelyi öregedés mértéke előrehaladott. Ide tartoznak a szülés utáni nők, a menopauzás nők, valamint azok, akik javítani akarják szexuális élményeiket.

A készülékkel végzett eljárást azok a nők kedvelik, akik hüvelyi kozmetikai javítást keresnek, és egészségükben magabiztosabban akarják érezni magukat.

A platform többféle applikátorral működik. Mind belső hüvelyi megújulást, mind a külső nemi szövetek fehérítését és megújítását elvégzik.

A Votiva a legújabb technológiát kínálja a szexuális rendellenességek kezelésében vagy a Kegel gyakorlatok kiegészítéseként tehet kiváló szolgálatot.

hüvelyszűkítés

Applikátor

BodyMini-FX-aplikator-triton-inmode

Mini fx / Body fx

Olvass tovább...

HOGYAN ÉS MENNYI IDŐ ALATT TÉRÜL MEG A BEFEKETETÉS?

Tapasztalataink szerint az esztétikai eszközökkel történő beruházás megtérülése gyors, csupán három dolgot igényel:
- Pontos üzleti terv. Biztosítunk egy működő üzleti tervet, amely a beruházás megtérülésétől 6-18 hónapig terjed az Ön üzletének fejlettségi szintjétől függően. Üzleti tervünk valós, meglévő ügyfeleink tapasztalatain és gyakorlatán alapul.
- Jó marketing stratégia. Bizonyított marketingstratégiát nyújtunk az eszköz hirdetésére és pozicionálására az ország különböző városaiban. Stratégiánk a magyarországi ügyfelekkel kapcsolatos hosszútávú tapasztalatainkon alapul.
- Professzionális betanítás a készülékek használatára. Tanúsított képzést biztosítunk az eszközözök használatához, valamint továbbképzéseket szervezünk. A képzés magában foglalja a terapeuta és a vendég közötti tanácsadás végrehajtásának technikáit is.

VAN RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG?

Lehetőséget kínálunk a berendezéseink 1 illetve 2 éves periódusra történő megvásárlására. A részletfizetés egyedi kalkulációval jön létre, rugalmas, mely az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazodik. A berendezés vételára az alábbi extrákat tartalmazza: marketing tanácsadás, berendezés használatának oktatása, üzletfejlesztési konzultáció. A rendszert úgy találtuk ki, hogy lehetővé tegye az Ön vállalkozása gyors növekedését, ugyanakkor megfelelő és stabil alapot szolgáltasson akár a többi berendezésünk megvásárlásához is.

MILYEN JÓTÁLLÁS ÉS SZERVíZ JÁR A BERENDZÉSEKHEZ?

1 éves gyártói múszaki garancia jár mindegy berendezésünkhöz, és a garancia lejártát követően is támaszkodhat megbízható szervízünkre. Magyarországon egyedülállóak vagyunk abban, hogy tartalékberendezéssel rendelkezünk, melyet rendelkezésre bocsátunk az esetleges javítási időszak idejére.

BIZTOSíTANAK BETANÍTÁST A BERENDEZÉS SZAKSZERŰ HASZNÁLATÁRA?

Igen. Magasan kvalifikált trénerünk minden berendezés szakszerű használatát leoktatja Önnek, melyről oklevelet állítunk ki. További információkra va szüksége az oktatási programunkról? Látogasson el ITT.

Több információra van szüksége?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.