Lutronic

A Lutronic, az esztétikai és orvosi fejlett lézer- és kapcsolódó technológia vezető innovátora, több mint 19 éve jött létre, hogy intuitív, robusztus, sokoldalú eszközöket hozzon a világ orvosi közössége számára.

Az orvostudomány fejlesztése iránt elkötelezett Lutronic kulcsfontosságú véleményformálókkal együttműködik a tudomány előmozdítása és rendszerei hatékonyságának biztosítása érdekében.

Minden Lutronic rendszer sokoldalú, és többféle beállítási és kezelési lehetőséget kínál a testre szabott kezelésekhez, a legkülönbözőbb állapotok és kezelések esetén, beleértve a melazmát, a tetoválás eltávolítását, a lágyrész bemetszést, az érrendszert, a szőrtelenítést, a ráncok csökkentését, a bőrfiatalítást, a testet/arcot kontúrozás, krónikus fájdalom.

A Lutronic különféle kezelési technikákat fejleszt annak érdekében, hogy kreatív orvosi technológiákkal hozzájáruljon az emberi élet minőségének javításához.

Lutronic gépek

kettős hullámhosszúságú lézer

Clarity II

A Lutronic vállalat Clarity II berendezése nagy teljesítményű, kettős hullámhosszúságú lézer platform, amely a legbiztonságosabb és leghatékonyabb kezelést kínálja problémák széles körére.

Lase MD

A LASEMD egy innovatív bőrápolási program, amely kombinálja a lézerrendszert (Station) és a leghatékonyabb nano-méretű kozmetikumokat (ampullák).

LaseMD
Spectra XT

Spectra TX

A SPECTRA XT a mai napig a piacon elérhető legfejlettebb orvosi minőségű Q-kapcsolt lézere. 

eCO2

A Lutronic vállalat eCO2 berendezése bölcs választás, ha gyors, teljes spektrumú CO2 kezeléseket szeretnénk nyújtani fejlett fájdalom-menedzsmenttel és páratlan eredményekkel.

eCO2
Genius rádiófrekvenciás gép

Genius

A Genius a rádiófrekvenciás arckezelés teljesen új megközelítése. A Genius szabadalmaztatott technológiája valós idejű visszajelzést ad a testreszabott, komfortos kezelésekről.

Szeretne több információt?

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.