Spectra XT

Mi a Spectra XT?

A SPECTRA XT a mai napig a piacon elérhető legfejlettebb orvosi minőségű Q-kapcsolt lézere. A bőr számos betegségének nem-invazív módon történő kezelésére szolgál, például aktív aknés bőr, arcpír, rosacea, gyulladásos rendellenességek, pigmentáció, finom vonalak és ráncok, megnagyobbodott pórusok, tetoválás eltávolítása és általános bőrfiatalítás.

Bármely bőrtípusra, különös tekintettel a sötétebb bőrre. 4 hullámhosszt vet be a Spectra a problémás bőrfelület kezelésére, anélkül hogy a környező bőrsejteket károsítaná, ezért rendkívül biztonságos és hatékony a lézeres kezelések végrehajtásában.

Az eszköt lehetővé teszi:

 • Bármely más berendezésnél hatékonyabb szeplőkezelést
 • Egyablakos megoldás eritéma és pattanások kezelésére
 • Tökéletes választás melasma kezeléshez
 • A legkorszerűbb technika a tetoválás eltávolításához
 • Bőrfiatalító megoldás a bőr újjáélesztésére
 • Új megközelítés a körömgomba kezelésére
Official website
Spectra XT

Applikátor

2mm-SD585 H-P

2mm-SD650 H-P

Ruvy Touch H-P

10mm-Zoom-Collimated H-P

532nm fractional hp

1064nm fractional hp

RuVY Touch” – 660 nm

A pigmentált léziók legbiztonságosabb kezelése, bármilyen más berendezésnél hatékonyabb.
A RuVY Touch egy bizonyítottan biztonságos, pigment eltávolító kezelés, egyedi hullámhosszúsággal (660 nm), amely jelentősen csökkenti a kezelés utáni mellékhatások kockázatát, például a PIH lehetőségét.
Az oxigén- és dezoxi-hemoglobin alacsonyabb, 660 nm-es abszorpciós tulajdonságai lehetővé teszik, hogy az erek érintetlenek maradjanak még lézerkezelés után is, ezáltal minimalizálva az olyan lehetséges mellékhatásokat, mint például a PIH (Post-Inflammatory Hyperpigmentation), amelyek általában a gyulladás következményeként jelentkeznek.
* Hatékonyságában éppen olyan jó, mint az 532 nm hullámhossz
* Viszont lényegesen biztonságosabb, mint az 532 nm hullámhossz

Gold-Toning – „Arany-formálás” – 595 nm Egyablakos megoldás eritéma és akné kezelésére

Az 595 nm-es hullámhosszúságú Gold-toning enyhíti a pattanások utáni vörösességet, hozzájárul a gyulladásos pattanások csökkentéséhez, fotobiomodulációs hatásai révén a rendellenes állapotú érrendszer normalizálódik.

 • Új megoldás pattanások utáni eritéma esetén
 • Kevesebb gyógyszer szükséges a gyulladásos pattanások kezeléséhez

„Laser Toning” – 1064 nm

Tökéletes választás melasma kezeléshez.
A lézeres tonizálás eltávolítja illetve enyhíti a melasma megjelenését, mivel a melanint és a bőr melanomjait a lézerenergia szelektíven elpusztítja. A klinikai előnyeket az utóbbi években bebizonyították mindenféle bőrre, és még látványosabb eredmény érhető el kombinálva a kettős-impulzusos technológiát alkalmazó Spectra XT új kezelési módjával.

 • Arany standard a melasma kezelésére
 • Alacsonyabb újrakialakulási arány

 

“Tetoválás eltávolítás” – 1064 nm / 532 nm / 585 nm / 650 nm

Az egyik legkorszerűbb technika a tetoválás eltávolításához
A lézerenergia egyszerűen a tinta részecskéket célozza meg, és az energia apró részekre bontja őket, amelyeket a testünkből el tud távolítani. A Spectra XT segítségével mindenféle színes tetoválást hatékonyan eltávolítható a négy különböző hullámhosszúság bevonásával.

 • Mindenféle színű tetováláshoz használható.
 • Kevesebb fájdalom és kevésbé hegesedés.

 

 

“Onikomikózis kezelés” -1064 nm kvázi-hosszú impulzus

Új megközelítés a körömgomba kezelésében.
A Spectra XT nagyteljesítményű energiakibocsátása tovább támogatja, de talán inkább helyettesíti a mai szokásos kezeléseket, amelyek gyógyszeres kezelésre vagy helyi alkalmazású krémekre támaszkodnak. Ez egy lényegesen biztonságosabb kezelés, különösen azok számára, akik nem tudnak célzott gyógyszereket szedni máj- vagy veseelégtelenség miatt.

Klinikai eredmények

Gyakran Ismételt Kérdések

HOGYAN ÉS MENNYI IDŐ ALATT TÉRÜL MEG A BEFEKETETÉS?

- Professzionális betanítás a készülékek használatára. Tanúsított képzést biztosítunk az eszközözök használatához, valamint továbbképzéseket szervezünk. A képzés magában foglalja a terapeuta és a vendég közötti tanácsadás végrehajtásának technikáit is.

VAN RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG?

Lehetőséget kínálunk a berendezéseink 1 illetve 2 éves periódusra történő megvásárlására. A részletfizetés egyedi kalkulációval jön létre, rugalmas, mely az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazodik. A berendezés vételára az alábbi extrákat tartalmazza: marketing tanácsadás, berendezés használatának oktatása, üzletfejlesztési konzultáció. A rendszert úgy találtuk ki, hogy lehetővé tegye az Ön vállalkozása gyors növekedését, ugyanakkor megfelelő és stabil alapot szolgáltasson akár a többi berendezésünk megvásárlásához is.

MILYEN JÓTÁLLÁS ÉS SZERVíZ JÁR A BERENDZÉSEKHEZ?

1 éves gyártói múszaki garancia jár mindegy berendezésünkhöz, és a garancia lejártát követően is támaszkodhat megbízható szervízünkre. Magyarországon egyedülállóak vagyunk abban, hogy tartalékberendezéssel rendelkezünk, melyet rendelkezésre bocsátunk az esetleges javítási időszak idejére.

BIZTOSíTANAK BETANÍTÁST A BERENDEZÉS SZAKSZERŰ HASZNÁLATÁRA?

Igen. Magasan kvalifikált tranérünk minden berendezés szakszerű használatát leoktatja Önnek, melyről oklevelet állítunk ki. További információkra va szüksége az oktatási programunkról? Látogasson el ITT.

Több információra van szüksége?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.