Define-kriolipoliza-aparat-medicinski

Mire képes a Cooltech Define kriolipolízises – zsírfagyasztó – berendezés?

A Cooltech Define zsírfagyasztó egy új orvos-esztétikai berendezés, mely az innovatív kriolipolízis technológián alapul. A berendezés -10 Celsius fok hőmérsékleten működteti a nagyméretű kezelőfejeket. A kisméretű kezelőfejjel – mely alkalmas a toka, térd feletti zsírpárnák elpusztítására – pedig – 5 Celsius fokon üzemel.

Cooltech Define kriolipolízises berendezés – Előnyei

A kriolipolízis nem-invazív alternatívája a zsírfagyasztásnak, ugyanis végleg elfagyasztja a helyi zsírfelesleget az adipociták apoptózisával – a zsírsejtek programozott halálával.Az apoptózis, azaz sejthalál, természetes folyamatnak felel meg normál körülmények között.  Mi ezt programozottan és célzottan hajtjuk végre a zsírsejtekre fókuszálva fagyasztásos eljárással, melynek során a zsírsejtben található zsírsavak nagyrészét kristályos szerkezetűvé fagyasztjuk. A gyártó saját klinikai tanulmányaival igazolja, hogy a Cooltech Define képes a kezelőfejbe beszívott zsírtöbblet 90%-át elfagyasztani. A Cooltech berendezésnél ez az arány 70%.

A berendezésnek számos előnye van más kriolipolízisen alapuló technológiákkal szemben. 9 különböző kezelőfejjel rendelhető, melyek az emberi test változatos alakzataira tökéletesen illeszkednek. A berendezésnek olyan applikátorai vannak, melyekkel a nehezen megközelíthető testfelületeket is kifejezetten jól lehet kezelni, ilyen például a toka, kéz, térdek, comb oldalsó íve, “úszógumik”. A platform külön kialakított dupla-kezelőfejjel alkalmazható nagyobb térfogatú, hastájéki zsírtartalék esetén. Többek között ezek miatt preferálják a Cooltech Definet Európa vezető esztétikai klinikáin.

Extrém hatékonyság érhető el azoknál a pácienseknél, akiknél ezt a kezelést választjuk. A gyártó saját klinikai kutatásai bizonyítják, hogy már egyetlen kezelést követően akár 30%-kal kevesebb zsírsejt marad a kezelt területen a testben. A kezelés tökéletesen biztonságos, köszönhetően a berendezéshez kifejlesztett és szabadalmaztatott védőmembránnak, mely védi a bőrt az elfagyástól illetve nekrózistól.

A Cooltech Define kriolipolízises berendezéshez 9 kezelési minta/sablon jár, melyek segítik diagnosztizálni a kezelt terület pontos méretét, zsírtartalék állapotát.  Ezek a praktikus eszközök nagyon hatékonyan segítik a kezelőszemély munkáját, és minimalizálják az esetleges kockázatot.  A berendezés extrémen költséghatékony bármilyen szépségközpont számára, mely az alakformálásban a maximális vendégelégedettséget célozza meg elsősorban.

Official website
Define-kriolipoliza-aparat-medicinski

Applikátorok

define-kriolipoliza-straight-aplikator

Straight HP

Olvass tovább...
define-kriolipoliza-ovalflat-aplikator

Oval Flat HP

Olvass tovább...
define-kriolipoliza-tiny-curved-aplikator

Tiny Curved HP

Olvass tovább...

A BERENDEZÉS ELŐNYEI:

 • 45 perces eljárás adja ugyanazt az eredményt, amit a Cooltech berendezés 70 perc után mutat fel.
 • 70 perces kezelés során azonban 30% -kal több zsírsejt elfagyasztása valósul meg, mint a Cooltech esetén.
 • Egyidőben 4 kezelőfej tud működni a test egyenletesebb és teljesebb kontúrozása érdekében.
 • Már az 1. kezelés után nagyobb százalékban fagyaszt el végleg zsírsejteket.
 • 2 óra alatt akár az egész test kontúrozható.
 • 9 sablon minta a problémás területek pontosabb diagnosztizálásához.
 • Szabadalmaztatott védő membránok – Cool Gel Pad gélpárna, a teljes eljárás maximális biztonsága érdekében

KEZELÉSI TERÜLETEK:

 • Has
 • Úszógumi
 • Toka
 • Comb külső és belső íve
 • Derék
 • Térd
 • Kezek/karok
 • Hát
Már 45 perces eljárás adja ugyanazt az eredményt, amit a Cooltech berendezés 70 perc után mutat fel. 70 perces kezelés során azoban 30% -kal több zsírsejt elfagyasztása valósul meg, mint a Cooltech esetén.
Egyidőben 4 kezelőfej tudja végezni a zsírfagyasztást a még egyenletesebb, és tökéletesebb testkontúrozási eredményekért.
Már az 1. kezelés után nagyobb százalékban fagyaszt el végleg zsírsejteket
2 óra alatt akár az egész test kontúrozható

 

A Cooltech és a Define összehasonlítása   

 

 

Klinikai eredmények

Műszaki adatok

Maximális vákuum hatás: 500 mbar
Minimális működési hőmérséklet -11 °C, kivéve a Tiny HP és a Tiny Curved HP, amelyek -5 °C
Egyszerre használható kezelőfejek száma: 4

Gyakran Ismételt Kérdések

HOGYAN ÉS MENNYI IDŐ ALATT TÉRÜL MEG A BEFEKETETÉS?

Tapasztalataink szerint az esztétikai eszközökkel történő beruházás megtérülése gyors, csupán három dolgot igényel:
- Pontos üzleti terv. Biztosítunk egy működő üzleti tervet, amely a beruházás megtérülésétől 6-18 hónapig terjed az Ön üzletének fejlettségi szintjétől függően. Üzleti tervünk valós, meglévő ügyfeleink tapasztalatain és gyakorlatán alapul.
- Jó marketing stratégia. Bizonyított marketingstratégiát nyújtunk az eszköz hirdetésére és pozicionálására az ország különböző városaiban. Stratégiánk a magyarországi ügyfelekkel kapcsolatos hosszútávú tapasztalatainkon alapul.
- Professzionális betanítás a készülékek használatára. Tanúsított képzést biztosítunk az eszközözök használatához, valamint továbbképzéseket szervezünk. A képzés magában foglalja a terapeuta és a vendég közötti tanácsadás végrehajtásának technikáit is.

VAN RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG?

Lehetőséget kínálunk a berendezéseink 1 illetve 2 éves periódusra történő megvásárlására. A részletfizetés egyedi kalkulációval jön létre, rugalmas, mely az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazodik. A berendezés vételára az alábbi extrákat tartalmazza: marketing tanácsadás, berendezés használatának oktatása, üzletfejlesztési konzultáció. A rendszert úgy találtuk ki, hogy lehetővé tegye az Ön vállalkozása gyors növekedését, ugyanakkor megfelelő és stabil alapot szolgáltasson akár a többi berendezésünk megvásárlásához is.

MILYEN JÓTÁLLÁS ÉS SZERVíZ JÁR A BERENDZÉSEKHEZ?

1 éves gyártói múszaki garancia jár mindegy berendezésünkhöz, és a garancia lejártát követően is támaszkodhat megbízható szervízünkre. Magyarországon egyedülállóak vagyunk abban, hogy tartalékberendezéssel rendelkezünk, melyet rendelkezésre bocsátunk az esetleges javítási időszak idejére.

BIZTOSíTANAK BETANÍTÁST A BERENDEZÉS SZAKSZERŰ HASZNÁLATÁRA?

Igen. Magasan kvalifikált tranérünk minden berendezés szakszerű használatát leoktatja Önnek, melyről oklevelet állítunk ki. További információkra va szüksége az oktatási programunkról? Látogasson el ITT.

Több információra van szüksége?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.

Cooltech zsírfagyasztó Kedvezmény!

Szeretne alakkontúrozót szépségszalonjába?

Kedvező lízingfeltételekkel és gyors elbírálással tehet szert 2021 legkeresettebb alakkpntúrozó gépére.