elysion-pro-dioden-lazer-cocoon-bulmed

Mi az Elysion Pro?

Az Elysion Pro egy új generációs diódalézeres professzionális szőrtelenítő eszköz. Az eszköz működési elve egyszerű, a lézer elpusztítja a szőrszálakat és azok gyökerét.

Hogyan működik?

A készülék lézeres impulzusokkal támadja meg a szőrtüsző pigmentjét – a melanint -, amelyek a szőrtüsző magas hőmérsékleten történő megsemmisülését okozzák a bőr károsítása nélkül. Diódalézer lévén a hosszantartó szőrtelenítés garantált, szemben az ipl szőrtelenítés és a villanófényes szőrtelenítés módszerével.

Elysion Pro diódalézer – Üzemmódok

A lézeres szőreltávolító gép két működési móddal rendelkezik:

  • Statikus mód – avékony szőrtípushoz és kis területhez ajánlott.
  • Dinamikus mód –ajánlott barnult bőrtípusnál, sötétebb fototípusnál, érzékeny bőrű és excesszív szőrzettel rendelkező férfiak számára.

Fájdalmas a kezelés?

Az elérhető legújabb technológiával a kezelés gyakorlatilag fájdalommentes.
A kiválasztott területet lehűtik a kezelés előtt, alatt és után a maximális kényelmi szint és a bőr védelme érdekében.

Maradandó a kezelés eredménye?

Az Elysion Pro lézer által hatékonyan kezelt szőr NEM fog növekedni, más szóval az eredmények tartósak. Azonban olyan tényezők, mint a hormonális változások vagy a policisztás petefészkek új szőrnövekedést eredményezhetnek, ami folyamatos további kezelést igényelhet.

Hány alkalom szükséges?

Kezdetben 6 kezelésre van szükség, akár 40% -os csökkentéssel is, csupán egy munkamenet után. Ezután felmérhetjük, hogy szükség van-e további kezelésre. Ez az egyénenként eltérő lehet, és összefügg a szőr vastagságával, színével, bőrtípusával és a kezelt területtel.


Miért ez a módszer a legjobb választás a szőr eltávolítására?

A lézer a lézerfény impulzusainak kibocsátásával működik. Ezek tartósan károsítják a szőrtüszőt és annak gyökerét. Ennek eredményeként a hatások hosszútávúak. Ezzel szemben más módszerek, például az elektrolízis, rendkívül fájdalmasak és időigényesek lehetnek.

 

Official website
elysion-pro-dioden-lazer-cocoon-bulmed

URP Technológia

E lézer URP (Ultra Rövid Pulzus) technológiával működik. Ez az innovatív technológia lehetővé teszi a ultrarövid, 3 miliszekundumos impulzusok továbbítását a szőrszálba. Ahogy az optimális hőmérsékletet eléri a lézer, a bőr károsítása nélkül károsítja a szőrtüszőt.

Az ultra rövid impulzus előnye, hogy nagyon gyorsan felmelegíti a szőrszálakat, lehetővé téve, hogy maga a szőrszál a hőt továbbítsa a tüszőbe, még mielőtt elvészne. Ily módon a szőrtüsző hatékonyan megsemmisül. Hosszú impulzusokkal ez rendkívül nehéz – kiváltképp 3. illetve 4. kezelést követően, amikor a szőr már vékonyabb, világosabb. Mivel nem tudják elég gyorsan felmelegíteni a szőrt, a szőrtüsző nem mindig pusztul el, vagy csak részben roncsolódik. A felmelegedés sebessége rendkívül fontos, mivel a szőrszál, mint bármely más tárgy, elveszti a hőt, tehát visszahűl. Mivel a szőrszál apró méretű, ez a lehűlés rendkívül rövid idő alatt megtörténik. Ezt a folyamatot thermo-relaxációs időnek nevezzük, ez az az időtartam, ami alatt a szőr megába szívja a hőt, illetve lehűl. A tanulmányok azt mutatják, hogy a haj 3 ms alatt elnyel minden energiát anélkül, hogy azt a bőrszövet irányába továbbítana. 20 ms idő alatt elnyeli az energia egy részét, és egy másik részét elkezdi szétoszlatni a szomszédos szövetekbe. 50 ms alatt a haj eloszlatja a hőt a szomszédos szövetekben, miközben hőmérséklete lassan csökken.

Thermo-relaxációs Idő (Thermo Relaxation Time)

 

Kondenzátorok. Miért fontosak ezek az alkatrészek?

 

 

Az Elysion-pro kondenzátorokkal működik, lehetővé téve akár több, mint 3500 Wattos teljesítmény felhasználását. A kondenzátor lézerek azonban le vannak korlátozva. Ezért képes az Elysion Pro 2000 Watt tiszta csúcsteljesítményt szolgáltatni.

Kondenzátor nélküli készülékekkel történő munkavégzés során az összes tápellátási igényt a hálózatnak kell kielégítenie, és ennek maximális határa 3500 W. Egy kondenzátor nélküli lézer a rendelkezésre álló teljesítmény legfeljebb 50%-át képes felhasználni fényátalakításra. Ebből következik, hogy egy 3500 W-os berendezés esetén, ez a maximális fényerő 1750 W-ra korlátozódik.

A kondenzátor mentes egységek sok energiát fogyasztanak impulzusok során, és ez befolyásolhat más elektromos eszközöket a hálózaton, amelyek ebben az időben rá vannak csatlakoztatva a rendszerünkre.

A platform szolgáltatásai

Az Elysion Pro platformot úgy alakították ki, hogy tartós és biztonságos lézeres szőrtelenítést tegyen lehetővé minden fototípus esetén.

Magas csúcsteljesítménye (2000 Watt) maximális biztonságot és hatékonyságot biztosít, garantálva az elképesztő erőt a berendezés jövedelmezőségében.

A 3 Hz impulzusismétlés statikus módban, és 15Hz dinamikus módban az Elysion Pro készüléket az egyik leggyorsabb, legbiztonságosabb, és leghatékonyabb eszközzé teszik az ágazatban.

A lézeres szőreltávolítás a maradványszőrzet esetében is rendkívül sikeres.

 

 

Működési módok

STATIKUS ÜZEMMÓD

A statikus mód lehetővé teszi a gyors működést, nagy mennyiségű energiát használva lövésenként, akár rövid impulzusokkal is. Maximális hatékonyság a maximális sebességnél.

  • Vékony és maradvánszőrzet esetén
  • Kis területeken is
  • A csontok élen, az intim területen, ahol a pontosság nagy jelentőséggel bír.

 

DINAMIKUS ÜZEMMÓD

Az egyetlen dinamikus üzemmód a piacon extrém rövid impulzusokkal – 3 ms, amely jelentősen csökkenti a fájdalomérzetet, ugyanakkor maximális hatékonyságot nyújt már az első kezelésnél.

  • Javasolt sötét bőr esetén
  • Barnult bőrön
  • Fokozott érzékenység esetén
  • Férfiaknál első kezelésnél, amikor a vastag sötét szőrzet eltávolítása más technológiáknál fájdalmas lehet.

Hűtőfej

Az Elysion Pro kezelőfejek ún. CRYSTAL-FREEZE hűtőrendszerrel vannak szerelve.

Ez lehetővé teszi, hogy a hűtési rendszer a lézersugárzás okozta hőmérsékletet csökkentse, és tehermentesítse a bőrszövetet.

Ez a rendelkezésre álló legátfogóbb rendszer a piacon.

Más gyártóktól eltérő módon védi a bőrt a hőtől. Az impulzuskibocsátások közötti időszakban hűt a fej, hogy a berendezés maximális energiáját tudja a lézerkibocsátásra koncentrálni.

A hűtés pedig megakadályozza a bőr túlzott felmelegedését.

Lehetővé teszi a kezelt terület előzetes lehűtését azáltal, hogy a kezelőfejet a bőrön csúsztatva, mielőtt minden egyes impulzus után hevülni kezdene a bőr a lézersugártól, lehűti azt.

Klinikai eredmények

Műszaki előírások

Általános információk
Készülék típusa diódalézeres szőrtelenítő
Műszaki adatok
Kezelt terület mérete 10×10 mm
Maximális csúcsteljesítmény 2000 W
Hullámhossz 810 nm
Maximális energia 140 J / max
Frekvencia 120 J / cm2
Impulzus időtartam 3-400 мс
2 üzemmód: Statikus mód (akár 3 Hz), Dinamikus mód (akár 15 Hz)
CRYSTAL FREEZE (fájdalom nélkül)
Hatékonyság a kezelt terület állandó hűtése
Műszaki garancia Hullámhossz: 810 nm
Tanusítvány 1 év műszaki garancia
Fogyóeszköz nélkül
Tápegység Európai CE minőségi tanúsítvány
Elektromos energia 100-240V
Fizikai tulajdonságok 1600 W, 50-60 Hz
Súly 38 kg
Méretek 600 x 450 x 450 mm
Érintőképernyő 10,4 col

Gyakran Ismételt Kérdések

HOGYAN ÉS MENNYI IDŐ ALATT TÉRÜL MEG A BEFEKETETÉS?

Tapasztalataink szerint az esztétikai eszközökkel történő beruházás megtérülése gyors, csupán három dolgot igényel:
- Pontos üzleti terv. Biztosítunk egy működő üzleti tervet, amely a beruházás megtérülésétől 6-18 hónapig terjed az Ön üzletének fejlettségi szintjétől függően. Üzleti tervünk valós, meglévő ügyfeleink tapasztalatain és gyakorlatán alapul.
- Jó marketing stratégia. Bizonyított marketingstratégiát nyújtunk az eszköz hirdetésére és pozicionálására az ország különböző városaiban. Stratégiánk a magyarországi ügyfelekkel kapcsolatos hosszútávú tapasztalatainkon alapul.
- Professzionális betanítás a készülékek használatára. Tanúsított képzést biztosítunk az eszközözök használatához, valamint továbbképzéseket szervezünk. A képzés magában foglalja a terapeuta és a vendég közötti tanácsadás végrehajtásának technikáit is.

VAN RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG?

Lehetőséget kínálunk a berendezéseink 1 illetve 2 éves periódusra történő megvásárlására. A részletfizetés egyedi kalkulációval jön létre, rugalmas, mely az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazodik. A berendezés vételára az alábbi extrákat tartalmazza: marketing tanácsadás, berendezés használatának oktatása, üzletfejlesztési konzultáció. A rendszert úgy találtuk ki, hogy lehetővé tegye az Ön vállalkozása gyors növekedését, ugyanakkor megfelelő és stabil alapot szolgáltasson akár a többi berendezésünk megvásárlásához is.

MILYEN JÓTÁLLÁS ÉS SZERVíZ JÁR A BERENDZÉSEKHEZ?

1 éves gyártói múszaki garancia jár mindegy berendezésünkhöz, és a garancia lejártát követően is támaszkodhat megbízható szervízünkre. Magyarországon egyedülállóak vagyunk abban, hogy tartalékberendezéssel rendelkezünk, melyet rendelkezésre bocsátunk az esetleges javítási időszak idejére.

BIZTOSíTANAK BETANÍTÁST A BERENDEZÉS SZAKSZERŰ HASZNÁLATÁRA?

Igen. Magasan kvalifikált tranérünk minden berendezés szakszerű használatát leoktatja Önnek, melyről oklevelet állítunk ki. További információkra va szüksége az oktatási programunkról? Látogasson el ITT.

Több információra van szüksége?

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.

Lézeres szőrtelenítő gép kedvezmény!

Elysion Pro lézeres szőrtelenítőt szeretne szalonjába?

Most kedvező lízingfeltételekkel és gyors elbírálással juthat hozzá a legkelendőbb végleges szőrtelenítést biztosító diódalézeres gépéhez.