Silhouette Soft – Arcemelés műtét nélkül

40 éves kor felett még a legszerencsésebb genetikájú Páceinseink arcának középső és alsó része ereszkedésnek indul, s e látvány miatt gyorsabbnak érezzük az idő múlását.

A Silhouette Soft szálaknak köszönhetően sebészi beavatkozás, bemetszés nélkül visszaadhatjuk Pácienseinknek azt az arcot, azt a frissességet, amit annyira hiányolnak.

A technika legnagyobb előnye, hogy mindössze 30 perc alatt, helyi érzéstelenítés mellett elvégezhető a beavatkozás, és lábadozási időszak nélkül, így Páciensei rögtön visszatérhetnek a mindennapokba, munkába, társaságba – a beavatkozás jelei nem lesznek árulkodóak.

Mi is az az innovatív Silhouette Soft arcemelő szál?

A Silhouette Soft emelő szálakkal történő arcemelés bizonyítottan ellensúlyozza a bőr rugalmasságának csökkenésével járó megereszkedés hatásait.

Egy kezelés, amely harminc perc alatt elvégezhető, hatása mégis felbecsülhetetlen.

A Silhouette Soft szálak összetevői természetesek és teljes mértékben felszívódnak. Minden bőrtípus esetében , Hölgyeknél és Uraknál egyaránt alkalmazhatóak.

Mennyi ideig tart a Silhouette Soft arcemeleés hatása?

A kezelést követő 12-től 18 hónapig terjedő időszakban a Silhouette Soft látványos hatása végig megmarad. Amellett, hogy hosszan tart, hatása kezelést követően azonnal látható.

Természetesen a hatás időtartamát befolyásolják a Páciens életvitelbeli szokásai.

A Silhouette Soft emelőszálas műtét nélküli arcfiatalítása , tökéletesen kombináható egyéb esztétikai beavatkozásokkal a tökéletes eredmény elérése érdekében.

Az Ellansé kollagánstimuláló dermafillerrel, és botox kezeléssel az az arc rejuvenációja érhető el.

Mi a teendő a kezelés után?

A Silhouette Soft behelyezése után az orca teltebb és kissé megemelkedettebb lesz. A hatás azonnali és természetes látványt kelt.

Ahogy bármilyen esztétikai beavatkozásnál, itt is előfordulhat, hogy a kezelt terület enyhén bedagad, kipirosodik – ezek pár napon belül elmúlnak.

A kezelés után ajánlott az arcmasszázs és a fizikai kontaktussal járó testedzés kerülése.

silhouette soft arcemelő szál

Milyen hatása lesz közvetlenül az arcemelő szál kezelés után?

Az eljárás 30 percet vesz igénybe, és speciálisan képzett szakorvos végzi. A hatás elsősorban a természetességet helyezi mindenek elé.

Arca felfrissültnek, relaxáltnak fog kinézni, fiatalosnak – ám úgy, hogy a mimika, az arc finommozgásai nem változnak.

Amennyiben szeretne résztvenni a következő eseményünkön ahol Dr. Vercesi ismerteti és bemutatja a Silhouette Soft használatát.

töltőanyagok bemutató