Silhouette Soft Hands on térning

Legutóbbi, a Silhouette Soft és az Ellansé kombinációjával végzett Hands on tréningünk óriási sikere alapján szeretnénk további ismereteket és hasznos információkat megosztani Önökkel a Sinclair termékekről.

Nagyra értékeljük Dr. Franco Vercesit, aki elfogadta felkérésünket, és időt szakított arra, hogy interjút adjon nekünk.

Dr. Franco Verecsi életpályája és szakmai sikerei dióhéjban

Dr. Franco Vercesi MD, az egyik legnagyobb tekintélyű plasztikai sebész, aki napjainkban miilánói magánpraxisa során szerzett tapasztalatait osztja meg hatalmas alázattal és professzionalizmussal a Sinclair Pharma egyik legnevesebb trénereként.

2010 -ben megalapította a Medico Galeno-t , melynek a mai napig az orvosi igazgatója.

Dr. Vercesi a Plasztikai, Rekonstrukciós és Esztétikai Sebészeti Társaságban tagja, melynek köszönhetően naprakész tudással rendelkezik a legújabb kutatások és sebészeti technikák terén.

Dr. Vercesi impozáns, 23 éven át ívelő szakmai életútjának köszönhetően, kiterjedt tudással és páratlan szakértelemmel rendelkezik az esztétikai sebészet és a sziluett szálas arcemelés terén.

Plasztikai sebészként elkötelezett hivatástudattal és egyedülálló szakmai tapasztalattal rendelkezik az emberi test helyreállítása és rekonstrukciója terén.

Dr. Vercesi a plasztika sebészet és az esztétikai orvoslás tekintetében a természetesség híve, melyet minden Páciense számára elérhetővé tesz a prémium kategóriás töltőanyagok (Maili,Ellansé, PerfectHA) és innovatív lifting szálak (Silhouette Soft) használatával.

dr. vercesi

Megosztaná velünk „Mi a különbség a COG szálak és az innovatív Silhouette Soft szálak között?

Válasz Dr. Vercesi:

15 évvel ezelőtt a COG szálak nagy népszerűségnek örvendtek a Páciensek és az Esztétikai orvosok körében, hiszen akkor még modernebb alternatívák nem álltak rendelkezésre.

Így a COG, fogazott szálak elérhetővé tették az arcemelést azon Páciensek számára is, akik ódzkodtak a sebészeti arcfelvarrás gondolatától.

Az fogazott szálak azonnali eredményt nyújtanak, rögzítik az arcot, azonban az eredmény korántsem mondható természetesnek. Inkább tűnik mesterségesnek és régimódinak.

Manapság már korszerűbb , prémium minőségű szálak érhetőek el a piacon, mint például a Sinclair Pharma innovációja: a Silhouette Soft szálak.

A Silhouette Soft a legideálisabb szál azon Páciensei számára, akik természetes módon szeretnék visszakapni fiatalkori megjelenésüket, és ezáltal önbizalmukat.

A Silhouette Soft az alábbiakat nyújtja:

  • Gyönyörűen megemelt arc
  • Rövid kezelési idő
  • Hosszan tartó eredmény

Milyen előnyei vannak a Silhouette Soft használatának, miben nyújt többet, mint más szálak?

Dr. Vercesi:

Amit kiemelnék az az optimális eredmény, viszonylag gyors felépülési idő, és az arc fiatalos fordított háromszög alakját.

Kiváló alternatíva azon Páciensek számára, akik félnek a sebészeti arcfelvarrástól, és inkább egy minimál invazív kezelésre vágynak, mely után rövid időn belül visszatérhetnek a hétköznapi teendőikhez.

Miért olyan népszerű a Silhouette Soft arcemelő az Esztétikai orvosok és a Páciensek körében?

Dr. Vercesi:

Véleményem szerint a Silhouette Soft szálak népszerűsége annak köszönhető, hogy nagyon biztonságos mind az orvos , mind a Páciens számára.

Ha a Silhouette Soft terméket választja, tudja, hogy nagyon biztonságos terméket választ.

Műtét nélkül képes visszafordítani az arc megereszkedését, mivel a Silhouette Soft szálakkal rendkívül hatékonyan korrigálható és feszesíthető a középső arc területe, az állkapocs, a szemöldök és a nyak megereszkedése.

A másik ok az a Silhouette Soft szálakkal elérhető hosszan tartó eredmény, mivel az öregedés jeleinek kezelésére számos lehetőség kínálkozik.

Azonban a Silhouette Soft arcemelő szál az egyetlen szál, amely azonnal korrigálja a megereszkedett bőrt, akár 24 hónapig tartó eredménnyel.

Mi az az Ellansé dermális filler, és hogyan javítja az arc volumenét?

Dr.Verseci:

Az Ellansé egy igazán egyedülálló dermális töltőanyag, amely természetes megjelenésű, azonnali és hosszan tartó eredményt tud nyújt Páciensei számára.

Köszönöm a kérdést, mert az arc volumenének javítása a kulcspontja az Ellansé hatásmechanizmusának , mivel az Ellansé a piacon lévő többi töltőanyaghoz képest egészen más módon adja vissza az arc volumenét.

Az Ellansé azonnali látványos eredményt nyújt , és emellett serkenti a Páciens saját kollagén termelését és orvosolja az arc öregedésének hátterében álló okokat is.

A fenti tényezők összessége teszi az Ellansé-t egyedüllálóvá.

Mennyi ideig tart egy Ellansé kezelés?

Dr. Verseci:

Mivel az Ellansé egy minimálisan invazív eljárás, csak kis tűt vagy kanülát használunk, az időtartam a területtől és a szükséges injektáló anyag mennyiségének függvénye.

Általában kevesebb, mint 30 percet vesz igénybe egy ülés,nem jár felépülési idővel a kezelés, így Páciensei közvetlenül az eljárás után visszatérhetnek mindennapi teendőikhez

Miért nyújt az Ellansé rendkívül természetes eredményeket?

Dr. Verseci:

Az Ellansé azért emelkedik ki a többi dermális töltőanyag közült, mert nagyon természetes eredményt tudunk elérni vele, és így kizárt, hogy túltöltött hatást érnénk el a Páciens arcán, , és emiatt természetellenes megjelenéssel távozna klinikánkról.

Mi az az Ellanse? Dermális töltőanyag vagy kollagén stimuláló töltőanyag?

Dr. Verseci:

Az Ellansé egy prémium minőségű dermális töltőanyag, amely serkenti a páciensek saját -kollagén termelését, és természetes megjelenésű, hosszan tartó és azonnali eredményt biztosít.

Az Ellansé ösztönzi a szervezet saját öregedés elleni védekező képességét.

 

Az ELLANSÉ természetes módon visszaállítja bőr saját kollagén termelését – visszaállítja az arc fiatalos formáját és volumenét, melyet az évek során elveszített.

Mit jelent a 2 az 1-ben hatásmechanizmusa?

Az ELLANSÉ 2 az 1-ben hatása a ráncok korrigálásával kezdődik, majd serkenti a szervezet természetes kollagén termelését – orvosolva ezáltal az arc öregedésének okait.

Miért kiemelkedő a PerfectHA a többi HA töltőanyag közül?

Mert csodálatos ls eredményeket érhetünk el vele, és Lidocaine-t tartalmazó termékcsaládnak köszönhetően a Páciensek komfortosan érzik magukat a kezelés alatt. miatt.

További előnye, hogy ha a Perfectha hyaluronsavval történő arcformázás nem jár felépülési idővel, így Páciensei a kezelés után közvetlen bármilyen eseményen magabiztosan megjelenhetnek.

Következő Dr. Verseci eseményünkön még van pár hely, ne maradjon le! Ide kattintva tud jelentkezni eseményünkre!

töltőanyagok bemutató