Dr. Beatriz Beltrán bemutatkozása:

Dr. Beatriz Beltrán vagyok (Katalónia Hivatalos Orvosi Kollégiuma, Barcelona, belgyógyászati szakterület ) . Szeretem az orvoslást, ez a szakmám és a szenvedélyem is egyben.

Mindig is úgy gondoltam, hogy ha valaki igazán annak szenteli magát, amit szeret, és szívesen csinálja, az lesz a „modus vivendije”, az életmódja.

Fő feltevésem, hogy elérhetővé tegyek a páciens számára mindent, amit tudok, és mindenekelőtt azt, ami vagyok.

Az esztétikai és öregedésgátló orvoslásnak szentelem magam, kiegészítve ezeket táplálkozással, ami számomra szorosan összefügg.

Dr. Beatriz Beltrán

 

Karrier: Dr. Beatriz Beltrán

Szakterületem a belgyógyászat, amit továbbra is a Terrassa Kórházban folytatok, ahol a Sürgősségi ügyeletet teljesítem.

Számomra az orvostudomány egy egész, ez egy elhivatottság, ezért mindig is ötvöztem az esztétikai orvosi munkámat azzal a tapasztalattal, amelyet a kórházi sürgősségi ellátásban való részvételem adott.

Emellett nagy szerencsém volt világszerte kiváló szakemberekkel dolgozni, akikkel sokat tanulhattam, képezhettem magam és új technikákat dolgozhattam ki, amelyekkel nagyon elégedett vagyok.

Szakmai karrieremet olyan rangos klinikákon fejlesztem, mint a Teknon Clinic és a Dexeus-Quiron.

Több mint hét éve vagyok a Javier de Benito Intézet esztétikai orvostudományi osztályának orvosigazgatója.

A hivatásom szerelmeseként az esztétikai orvoslás területén is az orvosképzésnek szentelem magam, mesterprofesszorként a Valenciai Egyetemen és a Barcelonai Autonóm Egyetemen.

Dr. Beatriz Beltrán munka filozófiája

A filozófiám azon alapul, hogy megtanítom, amit tudok, elmagyarázom a módszereimet és a technikáimat más orvosoknak, ez számomra nagy jutalom.

A másoknak való együttműködés nagyon pozitív visszajelzéseket ad, hiszen különféle szakemberekkel találkozom, akiktől ismereteimet bővítem és új eljárásokat vezetek be és építek be a technikáimba.

Nyitott gondolkodású és mindennapi tanulás iránt érdeklődő embernek tartom magam.

Dr. Beatriz Beltrán klinika

Sok éves tapasztalat és tanulás eredményeként végre úgy érzem, hogy személyesen és szakmailag is felkészült vagyok arra, hogy életem új szakaszát kezdhessem, és megvalósíthassam nagy álmomat: megnyissam saját klinikámat, Dr. Beatriz Beltrán Klinikát.

Értékelem az ember egészét, nem csak kívülről, hanem belülről is kezelni kell.

Mindig is mondtam, hogy “az arc a lélek tükre”, ezért elengedhetetlen, hogy testünk belső részeiről gondoskodjunk, és ez a külsőn mindig tükröződni fog.

Az öregedésgátló gyógyászattal, ami a wellness gyógyászat és az esztétikai gyógyászat kombinálva látványosak a külsőleg és belsőleg is tapasztalható változások, hiszen nem az a fontos, hogy jól nézz ki, hanem az, hogy jól legyünk és jól érezzük magunkat.

Az esztétikai orvoslás, az öregedésgátlás és a táplálkozás gyakorlása során fedeztem fel az idegterápiát, amely sokkal holisztikusabb ismeretek elsajátításában segített.

A betegségeknek van testi, lelki és érzelmi összetevője, ezért a legfontosabb nem a tünetek kezelése, hanem az első szakaszba lépés és az ok kezelése. Innen érhető el a kezelés sikere.

Célom, hogy minden nap tovább tanuljak és fejlődjek, hogy a legjobbat nyújthassam magamból és a kezelésemből a pácienseimnek.

A személyes sikerem végső soron annak a bizalomnak az eredménye, amelyet a betegek a kívánt eredmények elérése után belém helyeztek.

Dr. Beatriz Beltrán Magyarországon

A Beauty-Med-Technologies Kft. 2022 éveleje óta forgalmaz Magyarországon prémium minőségi fillereket. A prémium töltőanyagok bevezetéséhez tréninget is szervezünk amelyre ezúttal Dr. Beatriz Beltrán-t hívtuk meg.

A tréningen a Lanluma filler kerül bemutatásra amely a legjobb töltőanyag a testszobrászathoz. A tréning 2022.09.12-13 napon kerül megrendezésre.

Azon kívül, hogy bemutatásra kerül a prémium filler az eseményen lesznek modellek is akiken bemutatásra kerül a töltőanyag behelyezése.

Az eseményen csak orvosok vehetnek részt, az esemény feltétele az előzetes regisztráció, amit az alábbi telfonszámon tehetnek meg: +36 70 362 1190

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a kizárólag általunk forgalmazott Lanluma töltőanyag kérem keresse tánacsód kollgánkat az alábbi telefonszámon: +36 70 362 1190