A siker útján

Bolvári Zsuzsanna, a Bolvári Sminktetováló szalon tulajdonosa az alábbiakban megosztja olvasóinkkal, hogy miért választotta a Venus Legacy alakformáló gépet, s hogy milyen eredményeket értek el a segítségével.

Hogy kezdődött a sikersztorid? Mesélj egy kicsit a szakmai utadról!

Vidékről költöztem fel még 2002 nyarán. Hosszas keresés után 2003-ban sikerült elhelyezkednem Kalcsu Kati szalonjában alkalmazottként. Két és fél évet töltöttem el ott, majd belekezdtem a saját vállalkozásomba, így indult el a Bolvári Beauty.

Hogyan, milyen kezeléseket végeztetek kezdetben?

  Egyszerű arckezelésekkel, valamint sminktetoválással kezdtem. Később a saját fejlődni vágyásom és a vendége- im igényeinek kielégítése érdekében folyamatosan ké- peztem magam, folyamatosan bővültek a szolgáltatása- im különböző orvos-esztétikai gépekkel, pl. Meso I Laser, O2-balance, Reviderm mikrodermabrázio, CW Laser. Ezen felül a sminktetoválást is mesteri szintre fejlesztet- tem. Így szükségessé vált hogy bővüljön a csapatunk is: az egyszemélyes vállalkozásból ma már négyszemélyes szalonná váltunk.

Honnan hallottál a Venus Concept gépéről, a Legacyról?

Az orvos-esztétikai kezeléseink mellől hiányzott a profil- ból a testszobrászat, így a Venus Concept gép tökéletesen beilleszthető volt a portfóliónkba. Kiküldtünk a vendégeinknek egy szavazólapot, amin négy újítás közül választhattak, melyek közül a testke- zelés győzött, így szükségünk lett egy prémium alak- formáló gépre. Venus Legacy gép az új kolléganőnk által merült fel, aki egy doktornő mellett dolgozott korábban, s aki a klinikáján ezzel a berendezéssel érte el a legkivá- lóbb eredményeket. Ezután fordultunk a magyarországi forgalmazóhoz, a Beauty-Med-Technologies Kft.-hez, majd ki is próbáltunk egy kezelést az irodájukban és azonnal beleszerettünk.

Milyen támogatást kaptatok a Beauty-Med-Technologies Kft.-től?

Nagyon korrekt felvilágosítást kaptunk a gép kapcsán, il- letve támogattak minket marketing stratégiával, marke- ting anyagokkal. Kaptunk tőlük részletes elméleti és gyakorlati oktatást az eszköz használatához. Teljes szerviz hátteret biztosítanak, illetve folyamatosan üzletfejlesz- tési konzultációkkal segítik a munkánkat.

Mit tud az új Venus Legacy gép, hogyan zajlik egy kezelés?

A gépet a „világ legjobb bőrfeszesítőjeként” tartják szá- mon, amely kiváló zsírbontásra és a cellulit eltünteté- sére. Valódi multipoláris rádiófrekvencia elvén működik, pulzáló mágneses mezővel, illetve vákummal dolgozik egyszerre, valamint valós idejű hőmérséklet-kijelzést használunk benne, így pontosan végig követhető a terá- piás hőmérséklet a bőr felületén a kezelés során. Még a tényleges kezelés előtt egy személyes konzultációt tartunk, hogy teljes egészében feltérképezzük a vendég bőrállapotát, ami alapján adunk a pácienseinknek egy kezelési csomag ajánlatot. venus legacy kezelés eredménye

A kezelés előtt és a kezelés után

Mi az eddigi sikeretek, eredményeitek az alakformálás- ban?

Elképesztő, hogy mekkora érdeklődés mutatkozott a kezelésre a gép beüzemelésétől kezdve, így extrém mennyiségű bérletet értékesítettünk már az első hó- napban. Volt páciensünk, aki sírva hívott fel minket másnap, hogy mennyire köszöni nekünk a kezelést és szeretne a többi testrészére is venni alkalmakat. Maximálisan elégedett vagyok az eredményekkel és örülünk, hogy ezt a gépet választottuk.

Venus Legacy kezelés előtt

 

Venus Legacy Kezelés után

További hasznos tartalmakat kérek!