Profizmus a szépség szolgálatában

ÁCS ERIKA, AZ ELITE BEAUTY CLUB TULAJDONOSA az alábbiakban beavatja olvasóinkat, hogy miért a PrimeLase diódalézeres végleges szőrtelenítést választotta kiemelt kezelési szolgáltatásának. Ács Erika: „A minőség mindig is alapvető fontosságú szerepet játszott az életemben. Amikor a gyermekem megszületését követően az idő egyre értékesebb lett, akkor az életem hatékonyabbá tételeként fogalmazódott meg bennem, hogy a számomra fontos szépségápolási tevékenységeket összeszervezem egy helyszínre, a professzionális termékek és szakemberek kiválasztásával együtt. Az Elite Beauty Club történe- te ekkor kezdődött el.”

Budai színvonalú pesti szépségszalon

„A nyitást megelőzően hosszú kutató munka volt a megfelelő professzionális berendezések megtalálása. Nem hittem a prospektusoknak. Nálam a személyes teszt és a környezetem visszajelzése volt a mérce arra, hogy jó irányba haladoke. Aki ismer, az tudja, hogy mennyire szeretem a kifinomult eleganciát és a magas minőséget – mind munkámban, mind a környezetemben erre törekszem. Az alapötleteim között szerepelt, hogy egy budai színvonalú és eleganciájú szépségszalont valósítsak meg a főváros pesti oldalán. És hogy a maximalizmusomat arra használjam, hogy minél több nőtársam megtalálhassa nálunk a tökéletes megjelenéshez szükséges szolgáltatásokat – mindezt a lehető legnagyobb megelégedésükre.”

Exkluzív szolgáltatás

„Ki szerettem volna tűnni a többi szépségszalon közül, ezért olyan szolgáltatást kerestem, amelyik emeli a hely exkluzivitását. A trendi és népszerű, végleges lézeres szőrtelenítés beépítése a szol- gáltatási palettába meghozta a kívánt eredményt. A kezdetektől hihetetlen mértékben vonzza be a vendégeket, hisz ki ne vágyna tükörsima bőrre, amellyel napi szinten nem kell foglalkoznia.”

A PrimeLase diódalézeres szőrtelenítés

„Azért esett a választásom a PrimeLase diódalézeres végleges szőrtelenítő berendezésre, mert a piacon jelenleg megtalálható néhány diódalézeres gép közül ennek van a legnagyobb teljesítménye. Ebből a berendezésből Budapesten kevés található a piacon, így elmondhatom, hogy egyedi és kiemelkedő beren- dezéssel nyújtok professzionális színvonalú, végleges lézeres szőrtelenítési szolgáltatást. Ráadásul a lehető leggyorsabban, hogy vendégeink legdrágább dolgát a legkevésbé raboljam, azaz az idejüket.”

A szőke szőrszálaknál is hatékony

„Természetesen elkezdtem a gép tel- jesítményét is tesztelni. Teljes mér- tékben fájdalommentes a készülék- kel végzett szőrtelenítés, bármelyik üzemmódban is történik a kezelés. A meglepő és pozitív fordulat pedig az volt, hogy az én szőke szőröm és nagyon világos bőröm kombináció- ja mellett is hatékonyan működik ez a szőrtelenítési eljárás. A legtöbb lézeres szőrtelenítésnél alapfeltétel, hogy minél nagyobb le- gyen a színeltérés a bőr és a szőrsz- álak színe között. A Primelase ese- tén erre nincs szükség, hiszen min- den fotótípust ugyanolyan haté- konysággal kezel. Ráadásul egész évben biztonságosan használható, még a nyári hónapokban is.”

Teljesen fájdalommentes

„A kezelés a kezelőfejbe beépített crystal freeze technológia miatt teljesen fájdalommentes. Nem jár hőhatással, sokkal gyorsabb, mint a pár évvel korábban elérhető berendezések által végrehajtott kezelések bármelyike. Férfi vendégeink erős szőrzeténél alkalmazva is teljes hatékonysággal végezhetjük a szőrtelenítést bármely bőrterületen. Minderre a visszatérő férfi vendégeink abszolút pozitív viszszajelzése a legjobb tanúbizonyosság.”  

További hasznos tartalmakat kérek!