BEMUTATKOZIK az ElySION-PRo

SZŐRTELEN ÉS BÁRSONYOSAN PUHA BŐR – Az újgenerációs Elysion pro orvosi diódalézernek köszönhetően, egész évben biztonságosan végezheted vendégeid szőrtelenítését.

A készülék nemcsak a vendégek kedvence: az Elysion Pro mellett neves orvosok, plasztikai sebészek és szépségklinikák is letették a voksukat – itthon és a nagyvilágban egyaránt. Vegyük sorra, a miérteket!

A vékony és világos szőrszálakkal szemben is hatékony

Bár az első pár alkalomnál a hagyományos diódalézerekkel is szép eredmények érhetőek el, a kezelések előrehaladtával azonban a vékonyabb, világosabb „maradványsző- rökkel” már nem igazán boldogul a hagyományos diódalézerellentétben az Elysion-pro készülékkel.

Kezelés környező szövetek károsítása nélkül

A bőr és környező szövetek károsítása nélkül a hagyományos diódalézerek nem képesek leadni azt a teljesítményt, olyan rövid idő alatt, ami szükséges lenne a szőrtüsző szétroncsolásához.

  • Az Elysion-pro orvosi diódalézer esetében az USP (Ultra Short Pulse = ultra rövid impulzus) technológia le- hetővé teszi az akár 3 milliszekun- dumos impulzusok továbbítását a szőrszálba. Ezáltal nem vész el a hő. Így az optimális hőfok elérése után, a bőrszövetet károsítása nélkül sem- misíti meg a szőrtüszőt a készülék.
  • Speciális hűtő fejének köszönhe- tően az Elysion-pro orvosi diódalé- zer maximális eredménnyel tud mű- ködni a bőrszövet károsítása nélkül.

Hagyományos diódalézer vagy elysion Pro

A hagyományos diódalézerek- kel szemben, a szőrtelenítés során két különböző kezelési módot is tudunk alkalmazni az Elysion pro orvosi diódalézerrel, így lehetőségünk van

  • a nagyobb bőrfelületek gyors, valamint
  • a kisebb, nehezen elérhető területek precíz kezelésére is.

Az Elysion pro lézerkészülék nyáron is biztonsággal használható valamennyi bőr és fotótípus esetében

Minimális kezelésszám – maximális eredmény

Az Elysion pro orvosi diódalézer használatával a szőrtelenítés minden problémája a múlté. A végleges szőrtelenítés rövid időn belül szolgál látványos eredményekkel, melyek hosszú távon megkönnyítik mind a hölgyek, mind az urak mindennapjait.
Az Elysion szakértői tervezőcsapatának köszönhetően, a kezelésszám és a kockázatok minimális szintjének megtartása mellett, maximális eredményt nyújt már az első keze- lést követően a készülék.

Fototermolízis és kristályos fagyasztás

A szőrtüszők kezelése szelektív fototermolízissel történik, azaz erős hőhatásra a szőrtüszők véglegesen inaktívvá válnak a célzott területen, anélkül, hogy a környező szövetek roncsolódnának.

A „kristályos fagyasztás” nevű biz- tonsági rendszer pedig a kényele- mérzetről és a bőr megóvásáról gon- doskodik: a kezelőfej területén fenn- tartott, állandó 5°C-os hőmérséklet biztosításával megakadályozza a hő- hatásra kialakuló sérüléseket.

A végleges lézeres szőrtelenítés az év minden szakaszában nagy biztonsággal alkalmazható a tökéletesen sima bőr elérésének érdekében az Elysion pro orvosi diódalézer használatával.

További hasznos tartalmakat kérek!