Alakformáló gép kozmetikusoknak

Venus Legacy A Venus Legacy egy forradalmi és piacvezető berendezés az alakformáló gépek világában.

A Venus Concept egy Izraeli vonatkozású cég, akik nagyon a szívükön viselik az általuk kifejlesztett technológiák és berendezések pontos és megalkuvás nélküli kezelési eredményeit.

Rádiófrekvenciás alakformáló gép

Ez az alakformáló gép egyszerre két technológiát is alkalmaz, amik segítségével azonnal látható eredményt érhetünk el a test bármely részén a multipoláris rádiófrekvenciának és a VariPulse technológiának köszönhetően.

Ezzel a két technológiával a bőrmegújítás mélysége változtatható, így egy időben hevítheti fel a mély és a felszíni szövet rétegeket a bőrben, amit a rádiófrekvenciás áram több elektróda közötti áramlásának köszönhetünk.

venus legacy alakformáló gép

Vákuumos alakformálás működése

A VariPulse technológiának köszönhetően a kezelés közben impulzus vákuum segítségével fel lazíthatjuk a szöveteket, amivel az elektródák közötti rádiófrekvenciás energia behatolását és az ottani hatásfokát növelhetjük.

Használata már fiatal felnőtt kortól ajánlott egészen az időskorig bezáródóan, hiszen számtalan területen alkalmazhatóak a kezelések.

Rádiófrekvenciás, vákuumos alakformálás alkalmazása

  • Arcbőr feszesítése
  • Zsír csökkentése a combokon
  • Stria kezelése
  • Szülés utáni megereszkedett bőr kezelése
  • Hasi zsír csökkentése
  • Fenék megemelése

Rádiófrekvenciás alakformálás előnye

Amikor a Venus Legacy-ról beszélünk, akkor valóban érdemes lehet figyelni, hiszen a fent említett kezeléseken kívül számtalan olyan eset adódhat, amikor a vendég már-már Invazív kezeléseken gondolkodik, amit képesek vagyunk megelőzni egy NON-INVAZÍV beavatkozással egy kozmetikusok által használható vákuumos alakformáló géppel.

A kezelés eredménye azonnal látható, azonban 6-8 kezelés javasolt a végleges eredmények eléréséért.

Ezek után havonta 1 alkalommal szükséges megismételni a kezelést, a végeredmény fenntartása érdekében.

Egy szóval, ha alakformálás, akkor Venus Legacy!

Amennyiben felkeltette érdeklődését a Venus Legacy alaformáló gép és szeretné bővíteni szólgáltatásait, mint kozmetikus kérem vegye fel a kapcsoaltot üzletfejlesztő tanácsadó kollégánkkal az alábbi telefonszámon: +36 70 362 1165