Az Elysion-pro egy innovatív és piacvezető berendezés a dióda lézeres szőrtelenítők világában.

Ennek köszönhetően az év során bármikor alkalmazható, biztonságos kezelést nyújt az páciensek számára.

Az Elysion-Pro titka nem csak az évszakoktól független, biztonságos kezelésekben rejlik, előnye, hogy arc és test egészen különböző részein is alkalmazható.

Hány alkalom szükséges a kívánt eredmény eléréséhez?

A dióda lézeres szőrtelenítés esetében a kívánt eredmény eléréséhez 8-10 alkalom szükséges.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

Nos ez a kezelni kívánt területektől és a kezelések számától függ. A kisebb területek, mint például a hónalj 10 percet, míg a nagyobb területek, mint a hát vagy teljes láb akár 60 percet is igénybe vehetnek.

Lézeres szőrtelenítővel kezelhető területek a következők lehetnek:

  • Arc különböző részei, mint például: Bajusz, Áll, Pajesz, Orca
  • Végtagok: Alkar, Felkar, Kézfej, Ujj, Hónalj, Láb, Lábfej, Fenék
  • A Törzs különböző területei, mint például: Mellkas, Has, Váll, Hát, Nyak, Hascsík,
    Bikinivonal

Lézeres szőrtelnítő gép hatékonysága

Fontos kiemelni, hogy az igazi vízválasztó a lézeres szőrtelenítő gépek kategóriájában az nem más mint a bajusz területének a szőrtelenítése, itt ugyanis rengeteg, úgynevezett alvó szőrtüsző található, így nagyon fontos, hogy ezt és természetesen minden más területet is egy erős és megbízható berendezéssel, folyamatosan és következetesen kezeljünk.

Elysion Pro a Cocoon medical-tól

A Cocoon gyártó összes berendezése , így például az Elysion-Pro monitorozása is a lehető legátláthatóbb módon történik, így a kezelések beállítása és a folyamatos nyomonkövetés garantált a kezdő és haladó kozmetikusok számára is.

Cocoon Medical - elysion kozmetikai gép
diódás lézer

A lézeres szőrtelenítés kizáró okai a férfiak és a nők körében is azonosak

Ide tartozik például a lézer, illetve a napallergia is. Ha a páciens bármilyen hormon terápián vesz részt a lézeres szőrtelenítés kezelésének időtartama alatt, szükséges lehet ezt is a kontraindikációk csoportjába rakni, hiszen a
különböző hormonális készítmények hatással lehetnek az alvó szőrtüszőkre, ami befolyásolhatja a kezelések garantált eredményét a 8-10 alkalmat követően.

Amennyiben szeretné bővíteni szolgáltatásait szalonjában kérem vegye fel a kapcsolatot tanácsadó kollégánkkal az alábbi telefonszámon: +36 70 362 1165