Interjú : Mihályi Kinga – A Kozmetikus mesterrel, aki bérlés helyett az Elysion pro berendezés vásárlása mellett döntött

Beautymed: Kedves Kinga, kérem mondjom pár szót pályafutásáról

Kozmetikusként 22 éve dolgozom, 17 éve szereztem mester fokozatú minősítést.

Szolgáltatásaimat prémium kategóriás kozmetikumokkal illetve elektrokozmetikai gépekkel biztosítom Vendégeim számára.

A szőrtelenítés milyen alternatíváit nyújtja Páciensei számára?

A szőrtelenítést sok éván át csak gyantázással gyantázással végeztem. Ez az eljárás egy drasztikus módszer, több káros mellékhatása lehet és csak rövid időre nyújt megfelelő komfortot, annak ellenére, hogy igyekszem itt is a legjobb minőségű anyagokkal dolgozni.

A fenti okok vezettek ahhoz, hogy az Elysion Pro diódalézeres szőrtelenítés mellett döntsön, az elavult szőrtelenítési metódusok  gyantázás, IPL , SHR helyett?

Szolgáltatási palettám bővítése érdekében kezdtem gondolkodni egy tartós eredményt nyújtó szőrtelenítési módszer bevezetésén.

Vendégeim, ismerőseim tapasztalata alapján az IPL és más villanófényes technológiákat kizárva, a diódalézerel történő végleges szőrtelenítés meggyőzőnek tűnt.

Több gyártó és forgalmazó cég oldalain tájékozódtam, olyan európai márkát kerestem, ami bizonyított eredményekkel, megfelelő tanúsítványokkal rendelkezik és neves klinikák biztosítanak számára referenciát.

Az Elysion-pro teljesítménye, fejlett, innovatív technológiája keltette fel érdeklődésemet.

Időközben keresett fel egy Elysion-pro gép bérbeadással foglalkozó cég képviselője.

Vendégeim körében és baráti társaságomban végzett gyors igényfelmérés után béreltem ki egy napra. Fogadtatása osztatlan sikert aratott.

Cocoon Medical
diódás lézer

Ez volt az a pillanat, amikor megérett a gondolat Önben , hogy az Elysion Pro diódalézeres berendezés megvásárlása sokkal jövedelmezőbb volna Ön számára, és kényelmesebb Vendégei számára?:

Igen pontosan, hiszen ahhoz, hogy a szolgáltatást az elvárt legmagasabb színvonalon, a kezeléseket a protokoll szerinti megfelelő időben tudjam végezni, vagy egy új érdeklődő számára be tudjam mutatni próba kezeléssel, nem elég, ha csak időszakosan van az Eylsion Pro végleges szőrtelenítő gép a szalonban.

Ezért döntöttem az Elysion-pro megvásárlása mellett, és így kerültem kapcsolatba Önökkel, a Beauty-Med Technologies Kft-vel.

Cégük képviselői és technológusa minden részletre kiterjedően mutatták be a platformot, marketing támogatást, trénerétől teljes körű elméleti és gyakorlati képzést kaptunk kolléganőmmel.

Előbbiek egy kölcsönző cég esetében nem biztos, hogy megfelelő színvonalúak.

Mióta büszke Tulajdonosa az Elysion Pro berendezésnek?

2021. februárban vettem át saját Elysion-pro végleges szőrtelenítő berendezésem, és ekkor alakult meg önálló családi vállalkozásként az Elysion Stúdió.

Mihály Kinga -kozmetikus mester