Mi az a Morpheus 8, hogy még a Kardashian hölgyek is erről beszélnek

Röviden összefoglalva a Morpheus 8-ról is azt gondolhatnánk, hogy “csak egy mikrotűs rádiófrekvenciás” gép, ugyanakkor ezzel nagyon alulbecsülnénk erejét.

A mikrotűs rész igaz, hiszen mikrotűkkel hatol be a bőrbe (arcon akár 3mm, testen akár 7mm tűmélység). Egyedi gyártású, aranybevonatul mikrotűkről van szó.

A rádiófrekvenciás rész is igaz, hogy a mikrotűk hegyénél rádiófrekvenciás impulzust bocsát ki a gép.

A rádiófrekvenciáról tudjuk, hogy olyan hatással van a bőrre, kollagénre, szeptára, fibroblasztokra, mint forró víz a gyapjúra: összehúzódást okoz.

A kollagén külön reakciót is ad le, még pedig úgy, hogy a kezelést követő hetekben új kollegéntermeléssel válaszol erre a “hőtraumára”.

De akkor miért van az, hogy ez a kezelés többszázezer forintos kategóriát hozott létre az arckezelések világában?

Mitől van az, hogy ennyivel szebb eredményeket tud felmutatni bármilyen más mikrotűs kezeléshez képest? Miért beszél erről egész Hollywood?

Az egyik a rádiófrekvencia ereje. Néha alulbecsüljük a fizikaórán tanultatak, de csak összevetésként a közismert Vivace (40 Wattos csúcsteljesítmény) mikrotűs kezelésnél közel 65%-kal nagyobb (65 Watt) teljesítmény leadására képes.

Ez a hatalmas erő óriási szabadságot, és mégtöbb felelősséget ró a kezelőszemélyre.

Csodálatos eredményeket lehet vele elérni.

morpheus 8 kim kardashian kezelés

Mikrotűs rádiófrekvenciás gép az InMode-tól

Az InMode azonban még egy nagyon izgalmas szabadalmat épített be a készülékbe.

A hagyományos, vagy már-már unalmas megoldás helyett (ahol a tűk hegyecskéi egymással kommunikálva adják le a rádiófrevenciát), ezek a mikrotűk a bőr felületével kontáló kezelőfejjel kommunikálnak.

Ez teszi lehetővé, hogy ez az óriási erejű rádiófrekvencia nem csak a bőr mélyebb rétegében végzi el jótékony hatását, hanem a tűhegyektől kiindulva egészen a bőrfelszínig teljes spektrumban megdolgozzák bőrünk kollagénjét.

Ez a mechanizmus lemásolhatatlan, oltalom alatt áll, ezért mindaddig, amíg egy innovatívabb játékos ki nem lép a színtérre, addig a Morpheus 8 lesz a legizgalmasabb mikrotűs berendezés ránctalanításra az egész világon.

Hány kezelés szükséges a Morpheus 8 készülékkel

1-3 kezelés közötti találkozóra lehet számítani, amely függ természetesen a bőr állapotától, illetve a kezelőorvos rábeszélőképességétől.

Milyen bőrök kezelhetőek mikrotű rádiófrekvenciával

Napkárosodott bőr, megereszkedett bőr, statikus és mimikai ráncok, terhességi csíkok, szeméremdomb rejuvenáció, zsírbontás a Morpheus 8 legkedvesebb ellensége.

Az eredmények kialakulására és teljes pompájára 3-6 hónapig kell várni, de ismerünk éven túl is folyamatosan szépülő páciensekről.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a Morpheus 8 és szeretné bővíteni szolgáltatásait kérem vegye fel a kapcsolatot tanácsadó kollégánkkal az alábbi elérhetőségen: +36 70 362 1165