Juddy Murray átváltozása a Morpheus 8 kezeléssel

Morpheus 8 – A piacon elérhető leghatékonyabb fiatalító kezelés

A világhírű Andy Murray teniszező édesanyját idézve:

 

Nem akartam semmilyen komoly plasztikai beavatkozást, semmi extrém dolgot, nem akartam megváltoztatni a vonásaimat, csak frissebbnek, fiatalosabbnak akartam kinézni.

Mitől ennyire hatékony a Morpheus 8 arckezelés?

Ez a forradalmi technológia a két leghatékonyabb öregedésgátló kezelés, a microneedling és rádiófrekvencia kombinációja.

A piacon elérhető kezelések közül a Morpheus8 az ami a bőr legmélyebb rétegeibe is eljut, és a finom tűknek köszönhetően az arc- test egészen érzékeny területein is bevethető.

Hogyan működik?

Az eljárás során mikroméretű tűszúrásokat ejtünk a bőr felületén, a rádiófrekvencia pedig felmelegíti a bőr alatti rétegeket, így idézzük elő a fokozott kollagén-, és elsztintermelést a bőrben.

Kiknek ajánlott a Morpheus 8 arckezelés?

Minden bőrtípusra és bőrtónusra alkalmazható.

Hiperpigmentációs hegek, ráncok, narancsbőr, tág pórusok, megereszkedett bőr kezelésére tökéletes választás.

Mely területeken alkalmazható?

Arc, nyak , has, kar , comb, térd , kéz

Eredmény:

Fiatalos, feszes, sugárzó bőr

Mire számíthatnak Páciensei a kezelés után?

1-2 napig lesznek látható nyomai ( enyhe pirosság ) a kezelés után , ezalatt az idő alatt kerülni kell a sminkelést, és a direkt napfényt.

A Morpheus 8 kezelés nagy előnye, hogy az év bármely szakában elvégezhető

morpheus 8 arckezelés

Judy három kezelést vett igénybe. 2020 januárjában kezdték, majd márciusban és júliusban is volt még 1-1 kezelés.

Azt mondanám, hogy legalább tíz évvel fiatalabbnak nézek ki most, és teljesen el vagyok ragadtatva az eredménytől – mondta.

Judy orvosa, a glasgow-i székhelyű Dr Judy Todd azt mondja, hogy sok páciense keres új beavatkozást a filler – hyaluronsavas injekciós feltöltés – helyett, tehát ahelyett, hogy csak egy-egy területre összpontosítanánk, a komplex bőrfeszesítésre helyezzük a hangsúlyt.

A túl sok feltöltés egy után nem feltétlen természetes. Az arc alsó része és a nyaki terület az egyik legproblémásabb terület a nőknél, mert az életkor előrehaladtával megereszkedik.

Ez a két terület a Morpheus8-el kiválóan orvosolható.

A természetes öregedési folyamat az egyénenként változó, és egyesek genetikailag hajlamosabbak a gyors kollagén lebomlásra, mint mások. Ezért is van az, hogy valaki már 40 évesen is nézhet ki sokkal öregebbnek, míg más 60 évesen is letagadhat 10 évet.