Cooltech Define – Cooltech zsírfagyasztó gép

A cryolipolysis zsírfagyasztás a helyi zsírcsökkentésben nyújt elképesztő segítséget.

A lokális zsírzsugorításban a Cooltech Define kezelés megváltás azok számára, akik némi sportolás és egészséges életmód mellett még mindig küzdenek a problémás területekkel.

A Cooltech zsírfagyasztás egy rendkívül hatékony és innovatív módszere a testünk kezelésének.

cooltech define zsírfagyasztás

Zsírfagyasztás hatékonysága

A Cooltech Define kezelések kriolipolízison vagy zsírfagyasztás technológián alapulnak.

Ez a technológia egyszerűen lefagyasztja a zsírsejteket, amelyeket a szervezet magától fog kilökni. Ezáltal fájdalommentesen és biztonságosan csökkenti a testi zsírt.

A zsírfagyasztás eredmények önmagukért beszélnek, hiszen olyan területekről is csökkenti a zsírt, ahol eddig csak műtéti beavatkozás segíthetett, ami jóval drágább és fájdalmasabb beavatkozás.

Ráadásul egy beavatkozás során négy területet is kezelhet egyszerre, ami még inkább hatékonyabbá teszi a kezelést.

Olyan problémás területeket kezelhetünk vele, mint a has, úszógumi, toka, belső,-és külső comb, térd, derék, kezek, karok, hát.

Zsírfagyasztás eredmények

Egy Cooltech kezelés átlagosan ötven percet vesz igénybe, ez alatt az ötven perc alatt az applikátorokat nem mozdítjuk el a problémás területről, így végig fókuszáltan végzi a munkát.

A kezelőnek csak az applikátorok felhelyezésében kell segítséget nyújtania, hiszen az applikátorok egy vákum segítségével tapadnak meg a bőrfelszínen.

Mint említettük egyszerre akár négy kezelőfej is dolgozhat a páciens testén, így még hangsúlyosabb kontúrozást érhetünk el.

A Cooltech Define már egy kezelés után is fagyaszt le zsírsejteket, így már az első kezelés után is szemmel látható eredményeket tapasztalhatunk.

Zsírfagyasztás budapest árak – megtérülés fókusszal

A zsírfagyasztás budapesti árai között nincsenek kiugró különbségek. Nagyjából egy skálán mozognak a zsírfagyasztás árak.

Azt, hogy mennyibe kerül egy kezelés, azt a kezelő határozza meg, de vannak általánosan elfogadott javaslatok, amiket mint említettünk szoktak is tartani.

Mivel az anyagköltség nem nagy, így a kezeléseken viszonylag nagy árrés van, ami a gép hamarabbi megtérülését jelenti.

A gép megtérülése átlagosan 6-8 hónapot ölel fel, de ezt nyilvánvalóan több tényező is befolyásolja.

A kezelések között átlagosan 1-2 hónapnak kell eltelnie és egy területet háromszor érdemes kezelni a megfelelő eredmény érdekében.