Venus Legacy – Forradalom a cellulit elleni harcban

 

A Venus Legacy az első olyan non-invazív eszköz a világon, amely három, önmagában is rendkívül effektív technológiát kombinál. Termikus reakciót hoz létre a bőrben, amely serkenti a test természetes gyógyító reakcióját, fokozza a vérkeringést és feszesíti a bőrt.

A 4D™ technológia egyedülálló kombinációja az ismert és bevált módszereknek: többpólusú rádiófrekvencia (RF); pulzáló elektromágneses mező (PEMF) és a vákuum  – VariPulse (VP), valamint azonnali idejű hőmérséklet visszacsatolás.

Ezen energiák egyetlen platformon történő kombinációja forradalmi áttörést hoz és új standardot állít fel az esztétikai orvoslásban.

A Venus Legacy™ nem műtéti úton formálja és tölti fel a testet: csökkenti a narancsbőrt, feszesebbé és revitalizáltabbá teszi az arcot, a nyakat és a dekoltázst, kisimítja a finom vonalakat és a ráncokat.

A géppel végzett eljárások a legkeresettebbek az orvosi-esztétika területén, világszerte évente több, mint 3 millió kezelést végeznek a Venus Legacy-val.

 

Forradalom a cellulit elleni harcban

 

A Venus Legacy™ egyedisége

A Venus Legacy™ többpólusú rádiófrekvenciája egyedülálló, mivel egyenletesen hatol be a bőrbe, és koncentrálódik a teljes kezelt felületen. Gyorsan, fájdalommentesen melegíti fel a szövetet, amely elegendő ahhoz, hogy elérje a dermisz mélyebb rétegeit, a narancsbőrt és a zsírsejtek rétegét.

Az energia nem terjed tovább a test más részeire, hanem a kezelt zónában marad, így a Venus Legacy hatékony lehet hormonális betegségekben szenvedő pácienseknél is.

A multipoláris rádiófrekvencia belülről kifelé egyenletesen melegíti a szövetet, és emiatt növeli az anyagcserét és a nyirokkeringés sebességét a zónában, illetve növeli az FGF-2 fehérjét. A zsírsejtekben elhelyezkedő trigliceridek lebomlanak, lehetővé téve a zsírsavak kilépését a membránon keresztül. A zsírsavak ezután a nyirokba jutnak, ezt követően pedig a májon és a vesén keresztül kijutnak a szervezetből, ami a sejtek térfogatának csökkenéséhez vezet. Serkentik a kollagén és az elasztin termelését is.

Az eredmény feszes, rugalmas és sima bőr.

A multipoláris RF lényege, hogy 8 külső és 4 belső elektróda között oda-vissza áramlik az RF.

Az alakformáló kezelés hatására a kezelt területen, a zsírsejtek sejtfalának áteresztőképessége megnő, a helyi keringés élénkül, így a rádiófrekvenciás energia által megolvasztott zsírok a nyirokkeringéssel természetes méregtelenítés útján már eltávozhatnak a szervezetből. A feszesítés során a kötőszövetet alkotó kollagén rostok a szövetek mélyén (nem pedig a bőrfelszínen!) kialakuló hőhatás eredményeképpen zsugorodnak és tömörödnek. A képződő új kollagénrostok már ezekre a feszesített rostokra csavarodnak rá, így lesz hosszútávon tartós az eredmény. Fontos megjegyezni, hogy testkezeléskor az eredmények fokozatosan alakulnak ki. A kezelések után (esetenként akár hónapok elteltével) egyre jobb lesz az eredmény!

A létrehozott mágneses hullámok kapcsolatba lépnek a sejtszerkezettel, visszaállítják annak normál működését és egyensúlyát. A szöveteket alkotó sejteket membrán veszi körül kívülről, mely főként lipidekől áll. Ezen membrán szerepe kettős: elszeparálja, és ugyanakkor összekapcsolja a sejteket a külvilággal. A sejt belső és külső környezete közötti interakció a sejtmembrán felületén generált elektromos potenciál különbségnek köszönhetően lép fel. Az elektromos töltést többé-kevésbé egyszerű ionokká való kötéshasadásának kémiai reakciói generálják.

Alakformáló kezelés

A kezelés folyamata

A szervezet sejtjei az anyagcserétől függően 21-28 naponként megújulnak. Az ismétlődő műveleteket a sejtek ezt követően is megjegyzik és lemásolják. Ezért a test zsírsejtjei megszokják a folyadék elvezetést, és a belőlük érkező zsírsavak elhagyják a membránt. A Venus Legacy használata során a szervezet hozzászokik ahhoz,  hogy folyamatosan formában maradjon. Ennek érdekében az első eljárások a legfontosabbak, majd az előírt kezeléssorozat többi része következik. A legtöbb páciens már az első három kezelés után látható különbséget tapasztal. A Venus Legacy gyártói 8-10 kezelésből álló csomagot javasolnak heti 1-2 kezelési gyakorisággal. Miután elértük a kívánt célt, a terápia hatása még több, mint 18 hónapig megmarad. A jó eredmény fenntartása érdekében  javasolt a rendszeres testmozgás és napi 2-2,5 liter vízfogyasztás.

A kiegyensúlyozott étrend, megfelelő mennyiségű gyümölcs, zöldség fogyasztás és a zsíros ételek kiiktatása szintén növeli a kezelés hatékonyságot, a megfelelő eredmény megtartását.

 

Venus Legacy™ – Biztonság és kényelem

 

  • Csökkenti a cellulitot
  • Nem invazív módon formálja a testet
  • Látható méretcsökkenés a kezelt zónákban
  • Serkenti a kollagén és elasztin szintézist a bőrben
  • Feszesíti és kisimítja a bőrt

Milyen területeken alkalmazható a Venus Legacy™?

Az arc területén: alkalmas feszesítésre, orca liftingre, toka kezelésre, szem körüli ráncok mélységének csökkentésére, szem alatti sötét karikák, petyhüdtség kezelésére, szemöldök megemelésére  (eyebrow lift).

A test területén: cellulit kezelésre, zsírsejt zsugorításra, petyhüdt bőr kezelésére, testsúlycsökkentésre,  öregedés következtében kialakuló megereszkedett bőr feszesítésére.

A bőrfeszesítés és az arc kontúrozása esetén akár már egyetlen kezelés után is látható eredmények érhetőek el.

A kezelés teljesen fájdalommentes. A kezelés után a kezelt területen enyhe kipirosodás tapasztalható a fokozott vérkeringés serkentés miatt. Ez gyorsan elmúlik, és nem okoz problémát a mindennapi tevékenységek folytatásában.

 

Kiknek ajánlottak a  Venus Legacy™ kezelések?

Szinte bárki számára, aki cellulittal küzd és megoldást keres a felesleges testzsírok csökkentésére, a megereszkedett bőr javítására. Terhesség után, illetve intenzív fogyás következtében a bőr megereszkedik, ezen problémákkal rendelkező páciensek számára is megoldás jelent a  Venus Legacy™.