Lézertechnológia: Tudta, hogy a lézeres szőrtelenítéssel foglalkozó cégek napjaink egyik legnyereségesebb vállalkozásai?

Szeretne ugyan vállalkozást indítani, de nem tudja milyen technológiába érdemes befektetni?

Nem tudja melyik a legésszerűbb befektetés és melyik a legjobb eszköz a piacon?

Mi a Beauty-Med-Technologiesnál úgy gondoljuk, hogy a csúcstechnológiával végzett munka rendkívül fontos.

A cikk célja, hogy rávilágítson a lézeres szőrtelenítésben rejlő üzleti lehetőségekre, és segítsen Önnek kiválasztani, hogy mely lézer a legoptimálisabb vállalkozása számára.

 

Induló vállalkozások számára optimális választás az Elysion Pro

 

Cocoon Medical

Az Elysion Pro-t Önnek tervezték, amennyiben most induló üzleti vállalkozása van, vagy szeretne a közeljövőben vállalkozást indítani a szépségiparban, ahol többféle szépségápolási szolgáltatást kíván kínálni egy helyen.

A döntést alátámasztó érvek meggyőzőek. A kezdeti beruházási költség alacsony, a megtérülési idő pedig egy jól működő vállalkozás esetében meglehetősen rövid, akár mindössze 10- 16 hónap.

Ráadásul  a gyártó kivételes feltételeket kínál az eszköz cseréjére vagy frissítésére. Éves értékcsökkenése csak kb. 15-25% között mozog.

A működőképes üzleti modell garantált és a gyakorlatban egy év munka után a beruházás 100%-osan megtérül.

Később amennyiben magasabb osztályú gépbe kíván fektetni a régebbi berendezés beszámítását is biztosítjuk.

Milyen eszköz az ELYSION PRO?

Az ELYSION PRO egy új generációs, diódalézeres szőrtelenítő berendezés. Lézeres szőrtelenítésre tervezték, amely szelektíven elpusztítja a szőrszálakat.

A készülék lézeres impulzusokkal támadja meg a szőrtüsző pigmentjét – a melanint – amelyek a szőrtüsző magas hőmérsékleten történő megsemmisülését okozzák a bőr károsítása nélkül.

Minden bőrfototípus esetében eredményesen alkalmazható – a Fitzpatrick skála szerinti 1.-6. Egész évben , még a nyári hónapokban is rendkívül biztonságosan és könnyedén használható.

A Crystal Freeze megbízható hűtési technológiájának köszönhetően a készülékkel történő szőrtelenítés abszolút fájdalommentes.

Az eljárás során csak a kezelt területen fellépő enyhe bizsergésérzés és felmelegedés tapasztalható, ami arra utal, hogy a lézer hatékony munkát végez.

Ezenkívül az ELYSION PRO alkalmazásával történő szőrtelenítés hosszantartó, az optimális eredmény eléréséhez 6 –  8 eljárás szükséges, a kezelt területtől függően.

Kezelhetőek vele nagy területek – például lábak, hát (férfiak esetében ) – és kisebb területek, például felső ajak feletti rész és áll.

A készülék üzemeltetéséhez nincs szükség fogyóeszközökre, ami befektetői szempontból nagyon jövedelmezővé teszi. A gyártó által biztosított garancia legfeljebb 3 év.

 

Aktívan működő vállalkozások számára ideális választás a PRIMELASE HR

 

Cocoon MedicalAmennyiben jelenleg már aktívan működő szépségipari vállalkozása van és a lézeres szőrtelenítés a kiemelt szolgáltatásai közé tartozik, ebben az esetben egy magasabb kategóriájú és teljesítményű lézerre van szüksége.

A PRIMELASE HR a legnagyobb, 4800W csúcsteljesítményű diódalézer technológia a piacon.

A PRIMELASE egész évben használható, gyors és biztonságos szőrtelenítő eszköz, amellyel maximalizálhatja vendégei számát.

Amennyiben már jelenleg is sok vendége van, akkor érdemes a lézert egy szőrtelenítésre kialakított különálló helyiségben elhelyeznie.

A szalonban javasolt egy erre a szolgáltatásra alkalmas és képzett szakembert foglalkoztatnia,  aki csak a lézeres szőrtelenítéssel foglalkozik.

Akár egy teljes központot is létrehozhat, amely csak dióda-lézeres szőrtelenítéssel foglalkozik. Erre a célra egész évben gyors, biztonságos, könnyen használható lézerekre lesz szüksége, hogy megfelelő módon kezelje és kiszolgálja a vendégei folyamatos áramlását és igényeit.

A PRIMELASE HR dióda lézer a legalkalmasabb ehhez az üzleti modellhez.

Fő előnyei:

  • Gyors, legalább kétszer olyan gyors, mint más dióda-lézer technológia. (akár az Elysion Pro)
  • Könnyedén használható dinamikus módban is.
  • Egész évben használható és biztonságos.
  • Amennyiben sok vendége van és szeretné tovább növelni vendégei áramlását, ez a legmegfelelőbb eszköz.
  • Intuitív érintőképernyővel rendelkezik, gyorsan beállítható, hibakockázat nélkül.

Milyen eszköz a PRIME LASE HR?

A PRIME LASE HR egy diódalézertechnika, amelyet a piacon a legnagyobb csúcsteljesítmény (4800 W) jellemez.

A lézer széles penetrációs tartományú, ezáltal a legjobb megoldást kínálja minden bőrtípusra. A PrimeLase a szőr homogén melegítését biztosítja.

A szőrszál átalakítja a lézerfényt hővé, melyet a szőrtüszőig vezet. A berendezés már az első alkalom után lényegesen szembetűnőbb hatékonyságot mutat a többi diódalézerhez képest.

A fő különbség a többi diódalézeres platformmal szemben, hogy lehetővé teszi az extrém rövid impulzusok felhasználását magas, kontrollált energiával, gyorsasággal, a maximális eredmény elérése érdekében.

A PrimeLase lézeres szőrtelenítő gép 3 hullámhosszt képes támogatni (Alex, Dióda, Kombinált, amelyek opcionálisak a gép kiválasztásakor).

A készülék maximális teljesítménye 63 J / cm² 400 milliszekundum alatt. A készülék garantálja a magas szintű biztonságot, költséghatékonyságot és hatékonyságot működése közben.

Az innovatív USP (Ultra Short Pulse) technológia lehetővé teszi az energia ultra rövid (legfeljebb 3 ms) impulzusokká történő átalakítását.

A platform megbízható hűtőrendszerrel működik, amely garantálja az eljárás biztonságát és a vendég kényelmét. A hűtés + 5ºC hőmérsékleten működik a bőr felületén.

A nem kívánt szőr lézeres eltávolítása többszöri ismétlést is igényel, mivel csak azokat a szőrszálakat tudjuk eltávolítani, amelyek a növekedés anagén szakaszában vannak.

A kezelések száma függ a kezelt területtől, a szőrszálak vastagságától és színétől, a bőr típusától és az egyes vendégek sajátos igényeitől.

Éppen ezért a PRIME LASE HR-rel végzett kezelések leginkább csomagajánlatokban értékesíthetőek, így fenntartva az üzleti működőképességet.

Az eszköz sebessége kiemelkedő. A  PRIME LASE HR –el végzett kezelések időtartama lehet akár 5 perc kis területeket tekintve, és 1 óra a nagyobb területeken, például a lábakon.

 

 Clarity II a prémium szolgáltatásokért

 

Lutronic Clarity II szőrtelenítésére szolgáló Aleksandrit lézert

Amennyiben a prémium szolgáltatási szegmensben helyezkedik el a vállalkozása, és a lehető legjobb eredményt szeretné elérni a piacon, akkor a Lutronic Clarity II szőrtelenítésére szolgáló Alexandrit lézert érdemes választania vállalkozása számára.

A befektetés nagy értékű, azonban hosszú távon a megtérülés megduplázódik, vagy megháromszorozódhat.

Ennek az az oka, hogy a Clarity II egyértelműen a legjobb lézer a világon a vékony és világos szőr eltávolításában.

Magyarországon nagyon sok ember rendelkezik vékony,vagy világos szőrzettel. A kezelés sebessége soha nem látott gyorsaságú a piacon, és a biztonsági profil a legmagasabb összehasonlítva a többi lézerrel ebben a kategóriában.

Továbbá a lézerrel kezelhetőak a napsugárzás okozta pigmentelváltozások,  foltok (a kezeken) illetve ráncok is.

A Clarity II Alexandrit lézer 755 NM hullámhosszal  és rendkívül rövid milliszekundumos impulzussal rendelkezik, ami mindenképpen a szőrtelenítés legjobbjává teszi.

Még a legmélyebben található és legkisebb szőrtüszőkben is a legmélyebb behatolást és a melanin abszorpciót produkál.

Ez a lézer az egyik leggyorsabb szőrtelenítő lézer a világon, amely másodpercenként 11,4 cm négyzetméter területet fed le.

Az eszköz beépített hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik az applikátorban, amely valós időben megmutatja a vendég bőrének hőmérsékletét, így a bőr túlmelegedésének vagy károsodásának esélye gyakorlatilag lehetetlen.

Intelligens AI követőrendszerének köszönhetően a lehető legjobban fedi le a kezelt felületet, anélkül, hogy egyetlen szőrszálat is kihagyna a  kezelés útjából, a másik oldalon pedig az AI követőrendszer beolvassa a már kezelt felületet, így kizárható a dupla lövés kozkázata , ami károsíthatná az epidermist az applikátorok útján.

Mindez nemcsak a leggyorsabb, de a legbiztonságosabb szőrtelenítő lézerré teszi a Clarity II-őt , ebben a kategóriában.

A CLARITY II lézertechnológia előnyei:

– A CLARITY II lézer a leggyorsabb a vendég szalonba lépésétől,a konzultáción keresztül  a vendég kezelésén át. Egy átlagos teljes láb kezelés kb. 15 perc alatt történik.

– A CLARITY II  a legbiztonságosabb lézer, mert intelligens követőrendszerrel rendelkezik.

Az eszköz beépített hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik az applikátorban, amely valós időben megmutatja a vendég bőrének hőmérsékletét, így a bőr túlmelegedésének vagy károsodásának esélye gyakorlatilag lehetetlen.

– Nincs szükség kontaktgélre a kezelésekhez, helyette az aplikátor speciális hűtési rendszerrel van felszerelve, ez is gyorsítja a folyamatot.

– A CLARITY II a szőrszálak legszélesebb spektrumát kezeli a világos vékony szőrszálaktól az erős fekete szőrzetig.

– A CLARITY II a világ egyik leghatékonyabb lézere. (20 000 W teljesítmény) Emiatt csak orvosi felügyelet mellett használható.

Befektetési szempontból a CLARITY II biztosítja a legnagyobb profitot jelenleg a piacon, összehasonlítva az összes többi technológiával. Mindezt a fenti tények igazolják.

 

 

Összefoglalva:

Ahhoz, hogy megfelelő eszközbe fektessen, gondolkodjon el a tartalék lehetőségekről is, milyen kiadások merülhetnek fel meghibásodás esetén, illetve milyen marketing költségekkel kell számolnia.

Elsősorban a minőségi szolgáltatást vegye figyelembe. A Beauty-Med-Technologies az egyetlen magyar vállalat, amely biztosítja a legnagyobb mennyiségű pótalkatrész és alkatrész pótlást a magyar piacon bármelyik készülék meghibásodása esetén.

Ez lehetőséget ad arra, hogy meghibásodás esetén gyorsabban reagáljunk az ország bármely más vállalatánál, így ügyfeleink nem veszítik el vendégeiket és nem vesztegetnek el felesleges időt.