A jó partnerség a siker kulcsa. Örömmel mutatjuk be partnerünk, az EverdermLaserCentert és franchise-felépítésüket. Kérjük, olvassa el alább a Beauty Forum magazinban megjelent kiadványukat  ahol megosztják velünk a sikeres üzleti modell titkát, és hogy, miért a Primelase lézert választották vállalkozásuk legfontosabb pontjához

   

Létezik válságálló befektetés 2021-ben?

 

Ismerd meg EverDerm Laser Center franchise koncepcióját!

   

everderm primeEverDerm Laser Center a Magyar Franchise Szövetség tagja, országszerte keresi franchise partnereit elsősorban vidéki nagyvárosokban, megyeszékhelyeken.

Csatlakozz egy biztos háttérrel rendelkező, dinamikusan fejlődő hálózathoz, amely megbízható szakmai és orvosi hátteret, folyamatos segítségnyújtást, központi informatikai rendszereket, valamint páratlan és országos marketing támogatást és ügyfeleket biztosít szépségszalonod vezetéséhez.

Amennyiben szeretnél csatlakozni az első lézeres szőrtelenítésen alapuló hazai franchise hálózathoz, valamint rendelkezel egy vállalkozás elindításához szükséges tőkével vedd fel velünk a kapcsolatot a https://everdermlaser.hu/franchise/ címen, vagy az info@everdermlaser.hu email címen vagy csak egyszerűen olvasd be a QR kódot!

 

Miért érdemes saját EverDerm szépségszalont nyitni?

everderm primlase

 • a hazai piacon ismert márkanév
 • garantált vendégkör
 • legkorszerűbb és legújabb lézeres orvos esztétikai gép
 • intenzív központi marketing tevékenység
 • egyedi arculat, kidolgozott design
 • kozmetikusok betanítása, folyamatos szakmai tréningje és felügyelete
 • orvosi háttér és támogatás
 • minőségbiztosítás, ügyfél elégedettség mérés
 • gyors megtérülés
   

Mit kell tudni az EverDerm-ről:

Az EverDerm Laser Center a szőrtelenítés specialistája. Naponta 20-30 embernek nyújtanak exkluzív környezetben fájdalommentes végleges szőrtelenítési megoldást a legmodernebb orvos-esztétikai gépekkel. Orvosi háttérrel, szakképzett kozmetikusokkal várják jelenleg Budapesten a XIII. kerületben az ügyfeleiket. Számos innovatív csomagajánlatot és fizetési konstrukciót dolgoztak ki, ezáltal a legszélesebb körben elérhetővé teszik a lézeres szőrtelenítést. Az esztétikai kezelések komfortja és eredményessége kiemelten fontos. EverDerm Érzés az, amely megkülönbözteti őket bárki mástól. Felismerhetők, beazonosíthatók, érthetők és emberközeliek. Hisznek az edukációban és az őszinte tiszta beszédben.    
Technológia: Cocoon Medical Primelase HR
 • legerősebb diódalézera világon – 4800 Watt (dióda teljesítmény, nem fogyasztási teljesítmény)
 • rendkívül biztonságosés komfortosa vendégek számára, megbízható hűtőrendszerének köszönhetően
 • egész évben biztonságosan használható, a nyári hónapokban is
 • eltávolítja a sötét és vastag szőrszálakat, valamint a világosabb és vékonyabb szőrzet esetén is szép eredményeket tud felmutatni
 • működési sebességében összehasonlíthatatlanul gyorsabbsok más lézeres szőrtelenítő géphez képest. Nagyon gyorsan működik, és ezzel lehetővé válik, hogy körülbelül egy óra alatt az egész testtel végezhetünk
 

Mitől válságálló vállalkozás a végleges szőrtelenítés?

– A világméretű pandémia ellenére az észak amerikai és az európai országokban is jól teljesítettek az orvos esztétikai központok.

– A világszinten is a legkedveltebb szolgáltatások közé tartozik a végleges szőrtelenítés, szorosan követ olyan orvosi beavatkozásokat, mint a különböző hialuronsavas arc töltések vagy a gépi fogyasztó és alakformáló kezelések.

– Folyamatosan növekszik a bizalom a magas szintű orvos-esztétikai beavatkozások iránt, igy az orvosi lézeres szőrtelenítés is egyre keresettebb.

– Az esztétikai piac az elmúlt években rendre 15-20% növekedett nemcsak világviszonylatban de egyes becslések szerint magyarországon is ez a növekedés 2020-ban sem torpant meg.

További hasznos tartalmakat kérek!