Cocoon Medical

A Cocoon Medical egy barcelonai székhelyű spanyol cég, amely a legmagasabb technológiát és innovációt kínálja az esztétika területén orvosi és szépségápolási berendezésekkel. A Cocoon Medicalnál arra törekszünk, hogy a legigényesebb vásárlók és pácienseik igényeit a piacon leghatékonyabb, legbiztonságosabb és legjövedelmezőbb kezeléseivel elégítsük ki.

A 2010-ben Barcelonában (Spanyolország) alapított Cocoon Medical sikeresen tervezett, fejlesztett és értékesített forradalmian új termékeket az esztétikai ipar számára, alapítója, Jose Antonio Sánchez ötletei alapján. 1974 óta a spanyol esztétikai terület úttörőjének számító családi vállalkozásánál. A Cocoon Medical világszerte kiterjesztette tevékenységét közvetlen európai, latin-amerikai, hongkongi és egyesült államokbeli tevékenységekkel, valamint világszínvonalú forgalmazók hatalmas hálózatával több mint 60 országban és több gyártó létesítménnyel Spanyolországban és Bulgáriában.

A Cocoon Medical célja, hogy világelső legyen a világszínvonalú esztétikai berendezések szállításában, amivel megváltoztathatja ügyfeleink és pácienseik életét.

Cocoon Medical gépek

Elysion Pro

Az Elysion Pro egy új generációs diódalézeres professzionális szőrtelenítő eszköz.

Define-kriolipoliza-aparat-medicinski

Cooltech Define

A Cooltech Define zsírfagyasztó egy új orvos-esztétikai berendezés, mely az innovatív kriolipolízis technológián alapul. 

PrimeLase HR

A PrimeLase lézeres szőrtelenítő gép az esztétikai szektorban ismert diódás lézerek közül a legnagyobb csúcsteljesítményű dióda lézeres platform – 4800 Watt csúcsteljesítménnyel.

PrimeLase-апарат-за-лазерна-епилация
криолиполиза-cooltech-aparat-bulmed

Cooltech

A Cooltech által végzett kriolipolízis a zsírleszívás nem-invazív alternatívája valamint fájdalommentes kriogén technológia, amely a felesleges zsírtöbblet végleges elfagyasztását célozza.

Szeretne Cocoon Medical gépet szalonjába?

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.

 • Cím

  1118 Budapest, Dayka ter 3/a

  Nyitvatartási idő:
  Hétfőtől péntekig
  9:00 - 17:30

  Fogyóeszközök rendelése: +36 70 362 1165

 • Telefon

  +36 70 362 1165

 • Email

  info@beautymed.hu