Cocoon Medical

A Cocoon Medical egy barcelonai székhelyű spanyol cég, amely a legmagasabb technológiát és innovációt kínálja az esztétika területén orvosi és szépségápolási berendezésekkel. A Cocoon Medicalnál arra törekszünk, hogy a legigényesebb vásárlók és pácienseik igényeit a piacon leghatékonyabb, legbiztonságosabb és legjövedelmezőbb kezeléseivel elégítsük ki.

A 2010-ben Barcelonában (Spanyolország) alapított Cocoon Medical sikeresen tervezett, fejlesztett és értékesített forradalmian új termékeket az esztétikai ipar számára, alapítója, Jose Antonio Sánchez ötletei alapján. 1974 óta a spanyol esztétikai terület úttörőjének számító családi vállalkozásánál. A Cocoon Medical világszerte kiterjesztette tevékenységét közvetlen európai, latin-amerikai, hongkongi és egyesült államokbeli tevékenységekkel, valamint világszínvonalú forgalmazók hatalmas hálózatával több mint 60 országban és több gyártó létesítménnyel Spanyolországban és Bulgáriában.

A Cocoon Medical célja, hogy világelső legyen a világszínvonalú esztétikai berendezések szállításában, amivel megváltoztathatja ügyfeleink és pácienseik életét.

Cocoon Medical gépek

Elysion Pro

Az Elysion Pro egy új generációs diódalézeres professzionális szőrtelenítő eszköz.

elysion pro lézeres szőrtelenítő gép
Define-kriolipoliza-aparat-medicinski

Cooltech Define

A Cooltech Define zsírfagyasztó egy új orvos-esztétikai berendezés, mely az innovatív kriolipolízis technológián alapul. 

PrimeLase HR

A PrimeLase lézeres szőrtelenítő gép az esztétikai szektorban ismert diódás lézerek közül a legnagyobb csúcsteljesítményű dióda lézeres platform – 4800 Watt csúcsteljesítménnyel.

PrimeLase-апарат-за-лазерна-епилация
криолиполиза-cooltech-aparat-bulmed

Cooltech

A Cooltech által végzett kriolipolízis a zsírleszívás nem-invazív alternatívája valamint fájdalommentes kriogén technológia, amely a felesleges zsírtöbblet végleges elfagyasztását célozza.

Szeretne Cocoon Medical gépet szalonjába?

Kapcsolat

Beauty-Med-Technologies Kft.