A Beautymed már 10 éve forgalmaz dióda lézeres berendezéseket Európában. Hazánkban az elmúlt pár évben piacvezetővé váltunk orvos-esztétikai gépek forgalmazásában.

Mivel ilyen sok évnyi tapasztalat van a hátunk mögött dióda lézeres gépek tekintetében, tanácsadóink minden kérdésükre tudnak válaszolni a gépek működésével, hatékonyságával kapcsolatban.

Természetesen amennyiben a dióda lézeres gépek piacával kapcsolatban van kérdése, forduljon bizalommal tanácsadó kollégáink felé készségesen válaszolni fognak minden kérdésére.

Dióda lézer működése

A lézer olyan fényforrás, amely indukált emissziót használ egybefüggő fénysugár létrehozására. A lézerek tekintetében fény alatt bármilyen frekvenciájú elektromágneses sugárzást érthetünk, nem kizárólag csak látható fényt.

Ezért van az, hogy az általunk forgalmazott dióda lézeres gépek infravörös lézerfénye az emberi szem számára nem látható.

Beautymed által forgalmazott dióda lézer kezelések

  • Szőrteleníts

Dióda lézer teljesítménye

Az általunk forgalmazott dióda lézer gépek 810nm-t alkalmazó kezelőfejjel vannak ellátva. A 810nm-rel a lézerfény mélyebbre jut a szövetekben, ez azért szükséges, mert így nem nyelődik el a bőr melanin tartalmában.

Ennek az az eredménye, hogy a lézer által létre hozott hő a szőrszál pigment részecskéiben fókuszálódik ezáltal a szőrtüsző roncsolódik. Ezt követően a rincsolódott szőrtüsző 2-3 hét után kilökődik.

A dióda lézeres szőrtelenítés előnyei:

  • Hatása klinikailag bizonyított
  • Biztonságos
  • Garantált eredmény
  • Rövid kezelési idő
  • Nincs felépülési idő

Dióda lézer gép

Az általunk forgalmazott Cocoon Elysion Pro és Cocoon Preime lease a legmegfelelőbb választás mindazoknak akik nagy felületet szeretnének kezelni a lehető legrövidebb idő alatt.

Az Elysion Pro és Prime Lease megbízhatósága és a versenytársakhoz képest alacsony üzemeltetési költsége a Cocoon fejlett dióda lézer technológiájában rejlik.

Egy villanással nagy terület végleges szőrtelenítését eredményezi ezért a páciensek széles körének nyújt kényelmes és hatékony megoldást.

Dióda lézeres szőrtelenítő gép működése

A lézernek károsítania kell egy vagy több növekedési centerét a szőrnek, és a bulge pluripotens sejtjeit, a dermális papillát valamint a szőr mátrixot az anagén szakaszban kell kezelni.

Az anagén szakasz alatt melanin termelés történik, és ez a növekedő szőr részévé válik. Szintén az anagén szakaszban lehet károsítani azt a struktúrát, mely felelős a szőr termelésért.

A telogén szakasz alatt a dermális papilla a bulge területén keresztül felfelé mozdul és stimulálja az anagén szakasz kezdetét.

A szőr mátrix sejtek visszafejlődnek a katagén fázis alatt. Ezek a struktúrák jelentik a szőr károsításának célpontjait.

Annak érdekében, hogy hosszú távú szőrtelenítést érhessünk el lényeges, hogy leromboljuk azokat a struktúrákat, melyek felelősek a szőrnövekedésért: a bulge és a hagyma.

Elysion pro dióda lézeres szőrtelenítő gép

A készülék lézeres impulzusokkal támadja meg a szőrtüsző pigmentjét – a melanint -, amelyek a szőrtüsző magas hőmérsékleten történő megsemmisülését okozzák a bőr károsítása nélkül.

Diódalézer lévén a hosszantartó szőrtelenítés garantált, szemben az ipl szőrtelenítés és a villanófényes szőrtelenítés módszerével.

Tekintse meg és kérjen ajánlatot Elysion pro szőrtelenítő gépünkre.

Cocoon Medical dióda lézer

Primelase Dióda lézeres szőrtelenítő gép

A Primelase a szőr homogén melegítését biztosítja. A szőrszál átalakítja a lézerfényt hővé, melyet a szőrtüszőig vezet.

A berendezés már az első alkalom után lényegesen szembetűnőbb hatékonyságot mutat a többi diódalézerhez képest.

Tekintse meg és kérjen ajánlatot Primelase lézeres szőrtelenítő gépünkre

Cocoon Medical

Dióda lézer szőrtelenítés tanfolyam

Természetesen leendő ügyfeleink számára biztosítunk Demo lehetőséget ami azt jelenti, hogy mielőtt megvenné a gépet van lehetősége kipróbálni személyesen és meggyőződni annak hatékonyságáról.

A gép megvásárlása után minden géphez biztosítunk tanfolyamot / képzést ahol elsajátíthatják a gép használatához szükséges tudást. A sikeres tanfolyam végén a tanfolyamot elvégző személy kap erről tanúsítványt is.

Dióda lézer végleges szőrtelenítés

Az általunk forgalmazott gépek dióda lézeres szőrtelenítése tartós szőrtelenséget eredményeznek.

Előzetes konzultáció

Előzetes konzultáció minden esetben szükséges, hogy átbeszéljék a pácienssel mi és hogyan fog történni a kezelés során.

Tovább a konzultáció soron a páciens bőre is vizsgálatra kerül. Ezt követően a szakértő esztétikai tanácsadóink elkészítik a bőrnek megfelelő kezelési tervet.

Teendők dióda lézeres szőrtelenítés előtt

A lézeres szőrtelenítés csak úgy működik, ha szőr van jelen a szőrtüszőben. Emiatt az olyan szőrtelenítési módszerek, melyek eltávolítják a szőrtüszőből a szőrszálat – gyantázás, epilálás, csipeszek – nem alkalmazhatóak a lézeres kezelések alatt.

A szőrszálak színtelenítése szintén tilos, hiszen kivonja a pigmenteket a szőrszálakból (amit a lézerrel el tudunk érni) és a lézeres kezelés hatástalan lesz. A borotválkozás ideális választás lehet erre az időszakra.

A napozást és szoláriumozást a kezelés előtt és után legalább egy vagy két hétig kerülni kell. Kezelés lebarnult bőrön komplikációkhoz vezethet és sérülést okzhat.

Ez mind azért fonzos, hogy a szőr növekvő fázisban legyen és így a leghatékonyabban tudjuk kezelni a pácienseket.

Hány kezelés szükséges

Mivel a szőr ciklusa testtájanként különböző és nem tudhatjuk, hogy melyik szál éppen melyik fázisban van (növekedési, átmeneti és nyugvó fázis), a lézer csak az aktív, növekedési fázisban lévő szőrtüszőket pusztítja el.

Ennek eredménye, hogy több kezelés szükséges.

Mennyi időt vesz igénybe a kezelés

A kezelés időtartama függ a kezelt terület nagyságától, például egy bajusz kezelése 10 perc.