Lutronic orvos-esztétika

A Lutronic vállalat a világ orvosi eszköz gyártásának piacvezetői közé tartozik. 23 éve gyárt olyan eszközöket, amelyek sokoldalúak, intuitívak és innovatívak.

Az orvosi lézertechnológia, ezen belül is a lézeres ránctalanítás területén az egyik leggyorsabb, legsokoldalúbb és legmegbízhatóbb kettős hullámhosszú lézert hozta a piacra: a Clarity II-t.

Lézeres ránctalanító gép

A világ orvosi közössége óriási kíváncsisággal várta ezt a lézeres ránctalanító gépet, amely azon kívül, hogy forradalmasítja a lézeres ránctalanítást kellően sokoldalú ahhoz, hogy egyéb más bőrmegújító területen is bizonyítson.

Lézerrel végezhető kezelések

  • Rosacea
  • Pigment elváltozások (hiperpigmentáció)
  • Öregedési foltok
  • Ránctalanítás
  • Hemangioma
  • Szeborreás keratózis
  • Seprűvénák
  • Bőrfoltok

A lézeres ránctalanítás során a bőr mélyebb rétegeibe (dermis) küldött lézer energiája nem csak a pigmenteket tudja felhevíteni célzott formában, hanem a bőr szövetben lévő kollagén és elasztin rostokat is.

kettős hullámhosszúságú lézer - lézeres ránctalanítás

Pókvénák, seprűvénák kezelése lézerrel

Az öregedés folyamata közben a vénák és visszerek hálózata változik. A kor előrehaladtával megtágulnak és egyre kevésbé tudják már vissza pumpálni a vénás vért a szív felé.

Kezdeti stádiumban tágulatok később pókvénák illetve seprűvénák alakulnak ki. A lábon főleg kékes színű kb 3 mm-re tágult venula.

Nagyjából ez az a stádium, ahol a Clarity II nagyon szép eredményeket ér el azáltal, hogy ezeket az ereket a lézer célzottan elzárja az NdYAG lézer fejjel, majd azok felszívódnak a szöveti térből és eltűnnek.

Az ennél nagyobbra (5mm) tágult vénákat sajnos sebészi eljárással lehet csak kezelni. Ezért a célcsoportja ennek a kezelésnek azok a páciensek akik ebben a stádiumban szeretnék a folyamatot karbantartani.

Szintén fájdalommentesen és gyorsan esztétikus külsejük megóvása/ megtartása mellett.

A teljes regenerálódás hetekig is eltarthat, a kezelést ismételni 2-3-szor érdemes, de általában 1-2 kezelés is elengedő.

Milyen korban és milyen ráncokra ajánlott lézeres kezelés

Életünk során bőrünk egyfolytában változik. Kiszárad, gyengül, vékonyodik, megreped. A kötőszövetes állománya, ami a legtöbb folyadékot tartalmazza, folyamatosan veszít rugalmasságából és megjelennek a ráncok és repedések 30-40 éves kor körül, amik lehetnek dinamikus (mimikai), és statikus (öregedési) ráncok.

Az öregedés előrehaladtával (50-60 éves kor) az epidermisz elvékonyodhat és elkezd csökkenni a melanociták száma, öregségi (májfoltok) foltok jelennek meg az elvékonyodó bőrön, emellett a véredények és hajszálerek is elkezdik elveszíteni a rugalmasságukat és egyre törékenyebbek lesznek, megjelennek a viszerek és a seprűvénák.

Ezek a jelenségek persze nem feltétlenül ezekben az életkorokban jelenhetnek meg, mert ennek komoly genetikai háttere is van.

A bőr kezelésére különböző lézerek állnak rendelkezésre amelyeket a hullámhosszuk és a behatolási mélységük alapján szokás besorolni.

Eszerint van Excimer (193nm), ErYAG (2940nm), CO2 (10600nm), Argon (488-514nm), KTP (532nm). PDL (585nm), Ruby (694nm), Alexandrit (755nm), Dioda (800nm), NdYag (1064nm) lézer.

Lézeres ránctalnítás: Clarity II

A Clarity II forradalmasítja a lézeres ránctalanítás és szőrtelenítés gyakorlatát, mivel az egyik leggyorsabb és legmegbízhatóbb lézer a duál lézeres technológia piacán.

Amely egy nagy teljesítményű (20.000 Watt), 755/1064 nm-es kettős hullámhosszú lézer platform, amely hosszú impulzusú Alexandrit és Nd:Yag hullámhosszokat ötvözi.

Intelligens kijelzőjének köszönhetően, amelyen mindig pontos utasítások és visszajelzéseket (IntelliTrak) kapunk a kezelés folyamán, orvos és kozmetikus szakember is használatba veheti a Clarity 2-t.

Az IntelliTrak mindig egyenletes eneriga leadást biztosít a bőr felszínen, attól függetlenül, hogy milyen sebességgel görgetjük az eszközt. Mindig pontos és jól nyomon követhető bőr-hőmérséklet mellett kezelhet a szakember.

Lézeres ránctalanítás előnye

A lézeres ránctalanítás egyértelműen előnyös lehet azok számára akik szeretnék elkerülni a sebészeti beavatkozásokat a hyaluron savas illetve botox feltöltést is.

Akik szeretnék átélni azt az állapotot, amikor a saját bőrük újból felépíti saját anyagokból és szövetekből azt a rugalmas hálót, ami a legfontosabb külső védelmét alkotja a testüknek szép, egyenletes feszes bőrt alkotva ezzel.

A páciens számára a Clarity 2 abszolút költségtakarékos megoldás a lézeres ránctalanításhoz, hiszen ár-érték arányban egy modern, megfizethető technológia, ami sokkal tartósabb eredményt fog nyújtani, mint egy bármilyen invazív beavatkozással járó filling, vagy sebészeti szálak alkalmazása, mindamellett, hogy fájdalommentes és rövid ideig tartó beavatkozás.

Amennyiben felkeltette a Clarity II orvos-esztétikai gép az érdeklődését kérem keresse tanácsadó kollégánkat az alábbi elérhetőségen: +36 70 612 1081